Hotell i Calas de Mallorca-området

Se på kartan
 • Club Cala Romani
  Från1.101krPer natt

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3703 recensioner från resenärerBaserat på 3703 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell är omgivet av en zon av gröna träd och ligger i Calas de Mallorca på den sydöstra kusten av ön. Den vackra bukten Cala Domingo med sina stränder ligger bara en kort promenad bort och golfbanan Vall d'Or är på ett avstånd av ca 7 km. Öns huvudstad Palma och Mallorcas internationella flygplats är ca 70 km respektive 61 km bort.

  Se mer
 • BelleVue Belsana
  Från1.474krPer natt

  BelleVue Belsanastars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer churruca s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Porto Colom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 70 rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Fast och trådlös internetanslutning finns på BelleVue Belsana. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. BelleVue Belsana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecília
  Från1.023krPer natt

  Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecíliastars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer de la gavina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Porto Colom. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Detta boende har 104 rum. Senast detta boende renoverades var 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecília har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Dessutom tillåter denna anläggning stora husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • JS Cape Colom
  Från1.431krPer natt

  JS Cape Colomstars

  Porto Colom, Mallorca , De l'assumpcio 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Porto Colom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Detta hotell kan erbjuda totalt 119 rum. JS Cape Colom genomgick en renovering 1996. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. JS Cape Colom kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales Samoa
  Från1.637krPer natt

  Globales Samoastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 894 recensioner från resenärerBaserat på 894 recensioner från resenärer

  Detta moderna strandhotell har ett utmärkt läge på den vackra östra kusten av den populära semester ön Mallorca, njuta av fantastisk utsikt över havet och de omgivande sanddyner och pinjeträd. Stränderna i Cala Domingos och Cala Antena Inom gångavstånd finns. Hotellet har en stor terrass med en pool och barnpool, en restaurang, bar och en barnklubb.

  Se mer
 • Hotel Palia Maria Eugenia
  Från1.909krPer natt

  Hotel Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1596 recensioner från resenärerBaserat på 1596 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Calas de Mallorca är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. 293 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2019. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Hotel Palia Maria Eugenia bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hotel Palia Maria Eugenia är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Hotel Palia Maria Eugenia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Som Dona Women Only
  Från1.099krPer natt

  Som Dona Women Onlystars

  Porto Cristo, Mallorca , De'n joan servera camps, 11 - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Porto Cristo. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Som Dona Women Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HSM Canarios Park
  Från1.001krPer natt

  HSM Canarios Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2983 recensioner från resenärerBaserat på 2983 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Calas de Mallorca, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Från detta boende är det 15. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 323 rum. HSM Canarios Park totalrenoverades 2001. Både fast och trådlöst internet finns på HSM Canarios Park. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på HSM Canarios Park. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på HSM Canarios Park. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales America
  Från1.615krPer natt

  Globales Americastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2708 recensioner från resenärerBaserat på 2708 recensioner från resenärer

  Denna inbjudande anläggning är perfekt för en familjevänlig vistelse på den vackra ön Mallorca. Anläggningen tillhandahåller alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för en oförglömlig vistelse med sina nära och kära. Gästerna har den eftertraktade stranden Cala Domingos precis utanför hotellet. Stadskärnan med butiker, nöjen, barer och restauranger ligger ca 50 m bort, och det finns kollektivtrafikförbindelser i närheten av anläggningen. De rymliga och luftiga rummen är smakfullt inredda i vita och blå färger, vilket skapar en tilltalande atmosfär där man kan koppla av helt efter en lång dag. Hotellet helrenoverades 2015. Varje rum har en magnifik havsutsikt och är välutrustade för att gästerna ska känna sig som hemma. Barnen kommer att bli förtjusta i barnpoolen och både barn och vuxna kommer att uppskatta fritidsprogrammet med bågskytte, tennis och aerobics.

  Se mer
 • Hotel Vistamar by Pierre & Vacances
  Från1.073krPer natt

  Hotel Vistamar by Pierre & Vacancesstars

  Porto Colom, Mallorca , Hermanos pinzon 18 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Porto Colom. De 148 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotel Vistamar by Pierre & Vacances har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Hotel Vistamar by Pierre & Vacances tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Hotel Vistamar by Pierre & Vacances kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Calas de Mallorca-området
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Calas de Mallorca-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här