Hotell i Calas de Mallorca

Se på kartan
 • Club Cala Romani
  Från1.106krPer natt

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3703 recensioner från resenärerBaserat på 3703 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell är omgivet av en zon av gröna träd och ligger i Calas de Mallorca på den sydöstra kusten av ön. Den vackra bukten Cala Domingo med sina stränder ligger bara en kort promenad bort och golfbanan Vall d'Or är på ett avstånd av ca 7 km. Öns huvudstad Palma och Mallorcas internationella flygplats är ca 70 km respektive 61 km bort.

  Se mer
 • Globales Samoa
  Från1.901krPer natt

  Globales Samoastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 894 recensioner från resenärerBaserat på 894 recensioner från resenärer

  Detta moderna strandhotell har ett utmärkt läge på den vackra östra kusten av den populära semester ön Mallorca, njuta av fantastisk utsikt över havet och de omgivande sanddyner och pinjeträd. Stränderna i Cala Domingos och Cala Antena Inom gångavstånd finns. Hotellet har en stor terrass med en pool och barnpool, en restaurang, bar och en barnklubb.

  Se mer
 • Hotel Palia Maria Eugenia
  Från1.343krPer natt

  Hotel Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1596 recensioner från resenärerBaserat på 1596 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Calas de Mallorca är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. 293 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2019. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Hotel Palia Maria Eugenia bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hotel Palia Maria Eugenia är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Hotel Palia Maria Eugenia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HSM Canarios Park
  Från1.006krPer natt

  HSM Canarios Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2983 recensioner från resenärerBaserat på 2983 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Calas de Mallorca, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Från detta boende är det 15. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 323 rum. HSM Canarios Park totalrenoverades 2001. Både fast och trådlöst internet finns på HSM Canarios Park. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på HSM Canarios Park. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på HSM Canarios Park. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales America
  Från1.623krPer natt

  Globales Americastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2708 recensioner från resenärerBaserat på 2708 recensioner från resenärer

  Denna inbjudande anläggning är perfekt för en familjevänlig vistelse på den vackra ön Mallorca. Anläggningen tillhandahåller alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för en oförglömlig vistelse med sina nära och kära. Gästerna har den eftertraktade stranden Cala Domingos precis utanför hotellet. Stadskärnan med butiker, nöjen, barer och restauranger ligger ca 50 m bort, och det finns kollektivtrafikförbindelser i närheten av anläggningen. De rymliga och luftiga rummen är smakfullt inredda i vita och blå färger, vilket skapar en tilltalande atmosfär där man kan koppla av helt efter en lång dag. Hotellet helrenoverades 2015. Varje rum har en magnifik havsutsikt och är välutrustade för att gästerna ska känna sig som hemma. Barnen kommer att bli förtjusta i barnpoolen och både barn och vuxna kommer att uppskatta fritidsprogrammet med bågskytte, tennis och aerobics.

  Se mer
 • HSM Calas Park
  Från1.469krPer natt

  HSM Calas Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , C/ cala romaguera, bjs 3 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Perfekt för familjer och en gullig lägenhet som är lokaliserad i Calas de Mallorca. Från denna lägenhet som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Detta boende kan erbjuda totalt 136 rum. HSM Calas Park genomgick en renovering 2017. Detta boende har wifi-anslutning. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. HSM Calas Park tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på HSM Calas Park. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only
  Från2.688krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 16 recensioner från resenärerBaserat på 16 recensioner från resenärer

  Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only. Där det är beläget i Calas de Mallorca är detta charmiga hotell endast avsett för vuxna. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från egendomen. Från denna anläggning är det 25 meter till närmaste strand. 39 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Club Tropicana Mallorca
  Från1.393krPer natt

  Hotel Club Tropicana Mallorcastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala domingos s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1538 recensioner från resenärerBaserat på 1538 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Calas de Mallorca, är ett bra alternativ för familjer. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 371. Hotel Club Tropicana Mallorca totalrenoverades 2016. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Club Tropicana Mallorca. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer.

  Se mer
 • Sol Mirador de Calas
  Från1.752krPer natt

  Sol Mirador de Calasstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala antena - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Calas de Mallorca. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Sol Mirador de Calas har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Calas de Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här