Hotell i Calas de Mallorca

Se på kartan
 • Globales Samoa
  Från806krPer natt

  Globales Samoastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 832 recensioner från resenärerBaserat på 832 recensioner från resenärer

  Detta moderna strandhotell har ett utmärkt läge på den vackra östra kusten av den populära semester ön Mallorca, njuta av fantastisk utsikt över havet och de omgivande sanddyner och pinjeträd. Stränderna i Cala Domingos och Cala Antena Inom gångavstånd finns. Hotellet har en stor terrass med en pool och barnpool, en restaurang, bar och en barnklubb.

  Se mer
 • HSM Canarios Park
  Från756krPer natt

  HSM Canarios Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2860 recensioner från resenärerBaserat på 2860 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Calas de Mallorca, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. Från detta hotell är det 15. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 323 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 2001. HSM Canarios Park är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på HSM Canarios Park håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Globales America
  Från818krPer natt

  Globales Americastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2663 recensioner från resenärerBaserat på 2663 recensioner från resenärer

  Denna inbjudande anläggning är perfekt för en familjevänlig vistelse på den vackra ön Mallorca. Anläggningen tillhandahåller alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för en oförglömlig vistelse med sina nära och kära. Gästerna har den eftertraktade stranden Cala Domingos precis utanför hotellet. Stadskärnan med butiker, nöjen, barer och restauranger ligger ca 50 m bort, och det finns kollektivtrafikförbindelser i närheten av anläggningen. De rymliga och luftiga rummen är smakfullt inredda i vita och blå färger, vilket skapar en tilltalande atmosfär där man kan koppla av helt efter en lång dag. Hotellet helrenoverades 2015. Varje rum har en magnifik havsutsikt och är välutrustade för att gästerna ska känna sig som hemma. Barnen kommer att bli förtjusta i barnpoolen och både barn och vuxna kommer att uppskatta fritidsprogrammet med bågskytte, tennis och aerobics.

  Se mer
 • Club Cala Romani
  Från842krPer natt

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3606 recensioner från resenärerBaserat på 3606 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell är omgivet av en zon av gröna träd och ligger i Calas de Mallorca på den sydöstra kusten av ön. Den vackra bukten Cala Domingo med sina stränder ligger bara en kort promenad bort och golfbanan Vall d'Or är på ett avstånd av ca 7 km. Öns huvudstad Palma och Mallorcas internationella flygplats är ca 70 km respektive 61 km bort.

  Se mer
 • Hotel Club Tropicana
  Från654krPer natt

  Hotel Club Tropicanastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala domingos s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1464 recensioner från resenärerBaserat på 1464 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Calas de Mallorca är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 371 rum. Detta boende totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • HSM Calas Park
  Från721krPer natt

  HSM Calas Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , C/ cala romaguera, bjs 3 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Denna charmiga lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Calas de Mallorca. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. Totalt 136 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på HSM Calas Park. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på HSM Calas Park. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Valparaiso
  Från1.241krPer natt

  Valparaisostars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Arago - cala murada 28 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 117 recensioner från resenärerBaserat på 117 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Calas de Mallorca, är endast för vuxna. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 25 meter från denna egendom. Detta hotell har totalt 39 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Valparaiso. Valparaiso är inte någon husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Calas de Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här