Hotell i Calas de Mallorca

Se på kartan
 • Globales Samoa
  Från664krPer natt

  Globales Samoastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 834 recensioner från resenärerBaserat på 834 recensioner från resenärer

  Detta moderna strandhotell har ett utmärkt läge på den vackra östra kusten av den populära semester ön Mallorca, njuta av fantastisk utsikt över havet och de omgivande sanddyner och pinjeträd. Stränderna i Cala Domingos och Cala Antena Inom gångavstånd finns. Hotellet har en stor terrass med en pool och barnpool, en restaurang, bar och en barnklubb.

  Se mer
 • Club Cala Romani
  Från748krPer natt

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3608 recensioner från resenärerBaserat på 3608 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell är omgivet av en zon av gröna träd och ligger i Calas de Mallorca på den sydöstra kusten av ön. Den vackra bukten Cala Domingo med sina stränder ligger bara en kort promenad bort och golfbanan Vall d'Or är på ett avstånd av ca 7 km. Öns huvudstad Palma och Mallorcas internationella flygplats är ca 70 km respektive 61 km bort.

  Se mer
 • HYB Eurocalas
  Från1.132krPer natt

  HYB Eurocalasstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1843 recensioner från resenärerBaserat på 1843 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Calas de Mallorca, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 397. Detta hotell renoverades 2006. HYB Eurocalas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder HYB Eurocalas babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 8 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan resenärerna få roliga upplevelser. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Club Tropicana
  Från547krPer natt

  Hotel Club Tropicanastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala domingos s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1465 recensioner från resenärerBaserat på 1465 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Calas de Mallorca är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 371 rum. Detta boende totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Calas de Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här