Hotell i Camp de Mar

Se på kartan
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Från1.584krPer natt

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 185 recensioner från resenärerBaserat på 185 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Camp de Mar, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 26. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 412 rum. Detta hotell renoverades 2010. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Gran Camp de Mar Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta hotell tillämpar grön praxis. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar
  Från2.371krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 533 recensioner från resenärerBaserat på 533 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Camp de Mar. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 100 meter från denna egendom. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 250 meter till närmaste strand. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 325 rum. Senast detta boende renoverades var 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell har en -certifiering. Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Real
  Från720krPer natt

  Villa Realstars

  Camp de Mar, Mallorca , Avda. francisca capllonch plomer 6 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Lägenheterna ligger i det lilla Camp de Mar, på den sydvästra delen av Mallorca i Balearerna. Den orörda stranden ligger ca 100 meter från fastigheten och byn erbjuder olika underhållningsmöjligheter. Det finns ett stoppställe för kollektivtrafiken bara 100 meter bort. Palmas flygplats ligger cirka 40 minuters bilresa från lägenheterna, cirka 30 km. Komplexet har totalt 33 lägenheter. Det finns en valutaväxlingsdisk på plats. I trädgården finns en pool med en snackbar. Allmän parkering finns i närheten. De smakfullt inredda lägenheterna är fullt utrustade för bästa komfort för alla gäster.

  Se mer
 • H10 Blue Mar
  Från1.636krPer natt

  H10 Blue Marstars

  Camp de Mar, Mallorca , Camino del salinar 8 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 788 recensioner från resenärerBaserat på 788 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Camp de Mar, är endast för vuxna. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 220 meter från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 101 rum. Detta hotell totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. H10 Blue Mar tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta boende är miljövänligt. H10 Blue Mar erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. H10 Blue Mar erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Camp de Mar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här