Hotell i Camp de Mar

Se på kartan
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Från773krPer natt

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Camp de Mar. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 26. 5 kilometer till flygplatsen. Gran Camp de Mar Hotel har totalt 412 rum. Gran Camp de Mar Hotel totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Gran Camp de Mar Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster är välkomna till denna miljövänliga anläggning. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar
  Från1.576krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 509 recensioner från resenärerBaserat på 509 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Camp de Mar. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 100 meter från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 250 meter till närmaste strand. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 325 rum. Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar genomgick en renovering 2011. Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Resenärerna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Blue Mar
  Från933krPer natt

  H10 Blue Marstars

  Camp de Mar, Mallorca , Camino del salinar 8 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 756 recensioner från resenärerBaserat på 756 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Camp de Mar. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 220 meter från denna egendom. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 101. H10 Blue Mar genomgick en renovering 2015. H10 Blue Mar har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På H10 Blue Mar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Real
  Från674krPer natt

  Villa Realstars

  Camp de Mar, Mallorca , Avda. francisca capllonch plomer 6 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 267 recensioner från resenärerBaserat på 267 recensioner från resenärer

  Lägenheterna ligger i det lilla Camp de Mar, på den sydvästra delen av Mallorca i Balearerna. Den orörda stranden ligger ca 100 meter från fastigheten och byn erbjuder olika underhållningsmöjligheter. Det finns ett stoppställe för kollektivtrafiken bara 100 meter bort. Palmas flygplats ligger cirka 40 minuters bilresa från lägenheterna, cirka 30 km. Komplexet har totalt 33 lägenheter. Det finns en valutaväxlingsdisk på plats. I trädgården finns en pool med en snackbar. Allmän parkering finns i närheten. De smakfullt inredda lägenheterna är fullt utrustade för bästa komfort för alla gäster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Camp de Mar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här