Hotell i Campos

Se på kartan
 • Son Cosmet
  Från1.610krPer natt

  Son Cosmetstars

  Campos, Mallorca , Ctra. campos-sa ràpita km2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 38 recensioner från resenärerBaserat på 38 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Campos area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Son Cosmet som har totalt 11 rum. Denna anläggning som byggdes 1560 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Son Cosmet har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Son Cosmet är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Son Cosmet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Can Canals
  Från2.477krPer natt

  Can Canalsstars

  Campos, Mallorca , Carretera campos sa rapita s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 80 recensioner från resenärerBaserat på 80 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Campos area. Från den här lägenheten som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. Denna lägenhet ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 46 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Can Canals erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. På Can Canals kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Es Revellar Art Resort
  Från2.111krPer natt

  Es Revellar Art Resortstars

  Campos, Mallorca , Cami des revellar km. 3,7 pol.4 parcela 74 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 137 recensioner från resenärerBaserat på 137 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Campos area är detta charmiga hotell endast avsett för vuxna. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Es Revellar Art Resort. Es Revellar Art Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Es Revellar Art Resort. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Es Revellar Art Resort. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Segles
  Från1.056krPer natt

  Hotel Seglesstars

  Campos, Mallorca , Calle santanyi 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell finns i Campos area. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Hotel Segles byggdes 1551 och 2008 totalrenoverades det. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Hotel Segles kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sa Creu Nova Art Hotel & Spa
  Från3.228krPer natt

  Sa Creu Nova Art Hotel & Spastars

  Campos, Mallorca , Carrer nou 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 88 recensioner från resenärerBaserat på 88 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är endast för vuxna och ligger i Campos area. Från detta boende som är beläget 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 13. 1 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra kunder har 31. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 38. 9 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Sa Creu Nova Art Hotel & Spa är 16. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa är från år 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Sa Creu Nova Art Hotel & Spa bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Sa Creu Nova Art Hotel & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Campos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här