Hotell i Campos

Se på kartan
 • Hotel Segles
  Från1.002krPer natt

  Hotel Seglesstars

  Campos, Mallorca , Calle santanyi 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell ligger i Campos area. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1551 och totalrenoverades 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Hotel Segles kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Es Revellar Art Resort
  Från1.418krPer natt

  Es Revellar Art Resortstars

  Campos, Mallorca , Cami des revellar km. 3,7 pol.4 parcela 74 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Campos area är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Es Revellar Art Resort. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Creu Nova Art Hotel & Spa
  Från2.399krPer natt

  Sa Creu Nova Art Hotel & Spastars

  Campos, Mallorca , Carrer nou 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Campos area. Från detta hotell som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 13. 1 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Våra gäster har 31. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 38. 9 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 16 ombonade rum. Denna anläggnings byggår är 2017. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Sa Creu Nova Art Hotel & Spa erbjuder. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Can Canals
  Från1.779krPer natt

  Can Canalsstars

  Campos, Mallorca , Carretera campos sa rapita s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Campos area. Från den här egendomen som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här lägenheten. Denna lägenhet ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 4. 0 kilometer till hamnen. 46 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2010. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. På Can Canals kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Es Lloquet-The Secret Place
  Från1.281krPer natt

  Es Lloquet-The Secret Placestars

  Campos, Mallorca , Ctra. campos - sa rapita, km 5.5 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Campos area. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 25. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 18. Detta boende totalrenoverades 2017. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Dessutom tillåter Es Lloquet-The Secret Place stora husdjur. Det finns parkeringsplatser. Es Lloquet-The Secret Place kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Campos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här