Hotell i Ca'n Pastilla

Se på kartan
 • Las Arenas
  Från1.037krPer natt

  Las Arenasstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de tito livio 14 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 663 recensioner från resenärerBaserat på 663 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell med dess urbana minimalistiska stil och fashionabla arkitektur, visar oss ett nytt sätt att förstå arkitektur och design, liksom skönheten i Medelhavet på ett lugnt ställe. I närheten finns yachtklubben, stranden, affärer, restauranger och barer. Lokala sevärdheter inkluderar Palma Aquarium, katedralen och Bellverborgen. Strandhotellets faciliteter inkluderar en foajé med en 24-timmars reception, en bar och en restaurang.

  Se mer
 • Som Sauló
  Från1.418krPer natt

  Som Saulóstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Pastilla. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta hotell. Boendet har totalt 39 rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Från1.941krPer natt

  Js Palma Staystars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1062 recensioner från resenärerBaserat på 1062 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger på en lugn sidogata i den populära semesterorten Can Pastilla, bara några steg från den till synes oändliga Playa de Palma sandstranden. Många restauranger, barer, kaféer och butiker finns i närområdet, Palma Aquarium ligger bara en kort promenad bort. Öns huvudstad Palma med sina eleganta butiker och vackra gamla stadsdel kan lätt nås med allmänna kommunikationsmedel.

  Se mer
 • Roc Leo
  Från1.620krPer natt

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 92 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta populära hotell ligger bara 400 meter från centrum i Ca'n Pastilla och ligger inom gångavstånd från sandstranden hem. Palma centrum är inte mer än 9 km från hotellet och kan lätt nås med bil eller med kollektivtrafik. Hotellet ligger bara 3 km från flygplatsen. Det är ett perfekt ställe för familjer eller grupper av vänner som vill njuta av en trevlig semester under solen.

  Se mer
 • Roc Linda
  Från1.101krPer natt

  Roc Lindastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 766 recensioner från resenärerBaserat på 766 recensioner från resenärer

  Beläget bara några steg från den långa sandstranden och det varma vattnet i Medelhavet, är veckans populära semesterhotell i Can Pastilla ligger på Playa de Palma som har ett stort utbud av butiker, restauranger, barer och kaféer i närheten. Hotellet erbjuder en utomhuspool med separerade barnområde och flera idrottsanläggningar. Staden Palma är lätt att nå med kollektivtrafik, är busshållplatsen precis intill hotellet. Flygplatsen ligger bara några minuter bort.

  Se mer
 • Playa
  Från1.047krPer natt

  Playastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 890 recensioner från resenärerBaserat på 890 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är avsett endast för gäster över 18 år, har ett utmärkt läge i första raden vid havet i Playa de Palma och bara 5 minuter från flygplatsen. Det erbjuder ett fantastisk utsikt över stranden och strandpromenaden. Dessutom, efter en kort promenad kan du nå det livliga området El Arenal. Det finns också busshållplatser inom området, som ger enkel tillgång till staden Palma.

  Se mer
 • Isla del Sol
  Från533krPer natt

  Isla del Solstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Detta enkla lägenhetshotell ligger i centrum av Ca'n Pastilla och ligger bara över en liten gata från närmaste strand (200 m). Shoppingområdet fyllt med butiker, barer och restauranger är alldeles i närheten. Hållplatser till det allmänna transportsystemet ligger direkt framför hotellet (50 m bort). Detta hotell byggdes år 1963 och renoverades år 1999, det har en foajé med 24-timmars reception, en bar och en restaurang. Sjukvård är också tillgänglig om det blir nödvändigt. De enkelt inredda rummen har egna badrum och balkong. Alla har centralvärme som standard. Det finns en sötvattenpool med solterrass beläget i utomhuskomplexet. Det är också möjligt att vila och koppla av i hotellets solarium.

  Se mer
 • THB El Cid
  Från1.648krPer natt

  THB El Cidstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 824 recensioner från resenärerBaserat på 824 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger precis vid stranden och bara 5 km från flygplatsen och 4 km från Palmas centrum. Gästerna kan njuta av Medelhavets landskap och lugn. Anläggningen är nyrenoverad. Här finns ett konferensrum med audiovisuell utrustning, gemensamma lokaler och en utomhuspool anpassad för handikappade personer.

  Se mer
 • HM Alma Beach
  Från1.649krPer natt

  HM Alma Beachstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Pastilla. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 149. HM Alma Beach genomgick en renovering 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på HM Alma Beach har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena på HM Alma Beach är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Från1.444krPer natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  Detta hotell har bara 100 meter till den orörda sandstranden och det skimrande vattnet. Hotellet ligger bara åtta km från den pulserande staden Palma. Gästerna kommer att befinna sig bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet, shoppingställena, restaurangerna och nöjesställena. Flygplatsen Son Sant Joan ligger bara två km bort. Detta trevliga hotell har en ljus exteriör, strålar av en air av lugn och ro. Rummen är elegant inredda och erbjuder en oas där man kan koppla av. Rummen har också moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att imponeras av det stora utbudet av fritidsaktiviteter, restauranger och fritidsanläggningar som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Ca'n Pastilla
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Ca'n Pastilla

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner