Hotell i Ca'n Pastilla

Se på kartan
 • Roc Leo
  Från957krPer natt

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 92 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 231 recensioner från resenärerBaserat på 231 recensioner från resenärer

  Detta populära hotell ligger bara 400 meter från centrum i Ca'n Pastilla och ligger inom gångavstånd från sandstranden hem. Palma centrum är inte mer än 9 km från hotellet och kan lätt nås med bil eller med kollektivtrafik. Hotellet ligger bara 3 km från flygplatsen. Det är ett perfekt ställe för familjer eller grupper av vänner som vill njuta av en trevlig semester under solen.

  Se mer
 • Playa
  Från1.500krPer natt

  Playastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 863 recensioner från resenärerBaserat på 863 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är avsett endast för gäster över 18 år, har ett utmärkt läge i första raden vid havet i Playa de Palma och bara 5 minuter från flygplatsen. Det erbjuder ett fantastisk utsikt över stranden och strandpromenaden. Dessutom, efter en kort promenad kan du nå det livliga området El Arenal. Det finns också busshållplatser inom området, som ger enkel tillgång till staden Palma.

  Se mer
 • Som Sauló
  Från770krPer natt

  Som Saulóstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Ca'n Pastilla. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Detta hotell har totalt 39 ombonade rum. Som Sauló är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta hotell tillåter inte husdjur. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Från1.272krPer natt

  Js Palma Staystars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1000 recensioner från resenärerBaserat på 1000 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger på en lugn sidogata i den populära semesterorten Can Pastilla, bara några steg från den till synes oändliga Playa de Palma sandstranden. Många restauranger, barer, kaféer och butiker finns i närområdet, Palma Aquarium ligger bara en kort promenad bort. Öns huvudstad Palma med sina eleganta butiker och vackra gamla stadsdel kan lätt nås med allmänna kommunikationsmedel.

  Se mer
 • Java
  Från1.090krPer natt

  Javastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 778 recensioner från resenärerBaserat på 778 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Ca'n Pastilla. Den närmaste stranden ligger 850 meter från detta hotell. Våra besökare har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 249 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2013. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Java tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  Från767krPer natt

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 314 recensioner från resenärerBaserat på 314 recensioner från resenärer

  Detta hotell har bara 100 meter till den orörda sandstranden och det skimrande vattnet. Hotellet ligger bara åtta km från den pulserande staden Palma. Gästerna kommer att befinna sig bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet, shoppingställena, restaurangerna och nöjesställena. Flygplatsen Son Sant Joan ligger bara två km bort. Detta trevliga hotell har en ljus exteriör, strålar av en air av lugn och ro. Rummen är elegant inredda och erbjuder en oas där man kan koppla av. Rummen har också moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att imponeras av det stora utbudet av fritidsaktiviteter, restauranger och fritidsanläggningar som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • HM Alma Beach
  Från912krPer natt

  HM Alma Beachstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Ca'n Pastilla, är ett bra alternativ för homosexuella. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. De 149 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. HM Alma Beach totalrenoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta barnvänliga HM Alma Beach är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. HM Alma Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB El Cid
  Från1.334krPer natt

  THB El Cidstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 759 recensioner från resenärerBaserat på 759 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger precis vid stranden och bara 5 km från flygplatsen och 4 km från Palmas centrum. Gästerna kan njuta av Medelhavets landskap och lugn. Anläggningen är nyrenoverad. Här finns ett konferensrum med audiovisuell utrustning, gemensamma lokaler och en utomhuspool anpassad för handikappade personer.

  Se mer
 • Marbel
  Från567krPer natt

  Marbelstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Pastilla. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Boendet har totalt 71 rum. Marbel genomgick en renovering 2013. Alla gästerna på Marbel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Marbel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • AluaSoul Palma - Adults Only
  Från1.172krPer natt

  AluaSoul Palma - Adults Onlystars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Maestro ekitai ahn 40 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 820 recensioner från resenärerBaserat på 820 recensioner från resenärer

  Detta eleganta endast-för-vuxna hotell är utmärkt beläget direkt vid havet och har fantastisk utsikt över Palmabukten och Medelhavet. Det erbjuder en fantastisk lounge terrass med pool och en lounge bar. Den oändliga sandstranden i Can Pastilla samt oräkneliga restauranger, barer, kaféer och butiker ligger bara några steg bort. Man kan nå Palmas centrum antingen med buss eller med cykel, längs den vackra kusten.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Ca'n Pastilla
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Ca'n Pastilla

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här