Hotell i Ca'n Picafort-Playa de Muro

Se på kartan
 • Exagon Park
  Från708krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1121 recensioner från resenärerBaserat på 1121 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. De 287 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Exagon Park totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Exagon Park förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Exagon Park är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Exagon Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vista Park
  Från720krPer natt

  Vista Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Avinguda del romani 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Ca'n Picafort. Från detta hotell som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 60 meter till flygplatsen. 173 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Vista Park. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Vista Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Lagotel
  Från477krPer natt

  Eix Lagotelstars

  Playa de Muro, Mallorca , Circuit del llac s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2638 recensioner från resenärerBaserat på 2638 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i Alcudia ett turistcentrum bara 800 meter från den närmaste vackra sandstranden (busstransport erbjuds). Inbjudande shoppingområden med affärer, barer och restauranger finns i närheten. Detta charmiga hotell nära stranden har en foajé med en 24-timmarsreception, hissar och en frisörsalong. Gästerna kan njuta av en måltid i restaurangen eller en drink i baren. Tvättservice finns också. De välkomnande rummen har badrum, ett kassaskåp som kan hyras och telefon. Det finns en utomhuspool samt en solterrass möblerad med solstolar. De som vill koppla kan utnyttja jacuzzin och sportentusiaster kan använda hotellets tennisbanor och det egna gymmet. Gästerna väljer från en riklig frukostbuffé.

  Se mer
 • Playa Esperanza Resort
  Från1.026krPer natt

  Playa Esperanza Resortstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning har ett strandnära läge. Denna anläggning har totalt 338 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Playa Esperanza Resort håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Playa Esperanza Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Miramar
  Från629krPer natt

  JS Miramarstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Magallanes s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 280 recensioner från resenärerBaserat på 280 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Picafort. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 1 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 10 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 138 rum. JS Miramar totalrenoverades 1990. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på denna anläggning. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • JS Can Picafort
  Från631krPer natt

  JS Can Picafortstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Tn. via alemania 2 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Ca'n Picafort. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning har totalt 100 rum. Detta hotell totalrenoverades 1990. Både fast och trådlöst internet finns på JS Can Picafort. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på JS Can Picafort. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på JS Can Picafort. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roc Continental Park
  Från971krPer natt

  Roc Continental Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle iola 4 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa de Muro är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 60 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 185 rum. Detta hotell totalrenoverades 1998. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Eix Alzinar Mar Suites Adults Only
  Från656krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet för adults-only är lokaliserad i Ca'n Picafort. Från denna lägenhet som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna lägenhet. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Totalt 125 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Eix Alzinar Mar Suites Adults Only. Eix Alzinar Mar Suites Adults Only totalrenoverades 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Eix Alzinar Mar Suites Adults Only. Husdjur är inte tillåtna på Eix Alzinar Mar Suites Adults Only. Det finns parkeringsplatser. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Eix Alzinar Mar Suites Adults Only kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Ferrer Concord Adults Only
  Från742krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boende. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 30 meter från detta boende. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Hotel Ferrer Concord Adults Only har totalt 142 rum. Hotel Ferrer Concord Adults Only genomgick en renovering 2006. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Hotel Ferrer Concord Adults Only har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Hotel Ferrer Concord Adults Only kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BQ Can Picafort
  Från691krPer natt

  BQ Can Picafortstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Arenal 24 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 397 recensioner från resenärerBaserat på 397 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Ca'n Picafort, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta boende har 235 rum. Detta boende genomgick en renovering 2000. Dygnet-runt-servicen på BQ Can Picafort bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  29  Hotell - Ca'n Picafort-Playa de Muro
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Ca'n Picafort-Playa de Muro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Grupotel Farrutx
  Grupotel Farrutx
  4,0/5
  Kundomdömenav  5 Åsikter

  Very Nice facilities and a delicious and various buffé! The staff were really friendly and helpful. Very close to the beach, only a 3 minute walk from the hotel. The room was very fresh and modern! I ...

  Hotelexplorer1337
  Hotelopias kund, 20/07/2017

  Från830krSe mer