Hotell i Ca'n Picafort

Se på kartan
 • Exagon Park
  Från1.308krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 287. Detta hotell renoverades 1997. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel & Spa Ferrer Janeiro
  Från1.623krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 596 recensioner från resenärerBaserat på 596 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara 80 meter från en sandstrand. Länkar till allmänna kommunikationer finns nära till hands och centrum, med sitt överflöd av shoppingställen, barer, restauranger och nattklubbar, ligger bara några minuters promenad bort. Den luftkonditionerade semesterhotell omfattar totalt 211 boende enheter. Faciliteter inkluderar en rökfria restaurang med barnstolar, ett spelrum, ett TV-rum, cykeluthyrning och förvaring. Dessutom finns det en parkeringsplats, en lekplats och en barnklubb. Trådlöst internet finns också tillgängligt. Rummen och lägenheterna har ett eget badrum och andra råvaror. I utomhus komplexa finns två pooler. En av dem har ett barn område och jacuzzi, medan den andra är en semi-olympisk uppvärmd pool. Gästerna kan njuta av olika behandlingar i hotellets SPA-center eller dra nytta av de många aktiviteter som finns.

  Se mer
 • Som Llaüt Boutique Hotel
  Från1.306krPer natt

  Som Llaüt Boutique Hotelstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carrer residencia 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Ca'n Picafort. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna egendom. Från detta boende är det 150 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Som Llaüt Boutique Hotel är 24. Som Llaüt Boutique Hotel genomgick en totalrenovering 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Som Llaüt Boutique Hotel är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Som Llaüt Boutique Hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Ferrer Concord Adults Only
  Från1.706krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Ca'n Picafort. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från denna egendom är det 30 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. De 142 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2006. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hotel Ferrer Concord Adults Only tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hotel Ferrer Concord Adults Only är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Miramar
  Från1.183krPer natt

  JS Miramarstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Magallanes s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Ca'n Picafort. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 1 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 138 rum. Senast detta boende renoverades var 1990. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på JS Miramar håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på denna anläggning. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel JS Yate
  Från1.265krPer natt

  Hotel JS Yatestars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Via francia 18 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 3 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Totalt 156 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2019. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Hotel JS Yate kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vista Park
  Från1.274krPer natt

  Vista Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Avinguda del romani 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Ca'n Picafort. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 60 meter till flygplatsen. Totalt 173 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Vista Park är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fergus Club Vell Marí
  Från2.773krPer natt

  Fergus Club Vell Marístars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carretera arta alcudia 127 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 341 recensioner från resenärerBaserat på 341 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 1. 0 kilometer från detta boende. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. 211 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2014. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Fergus Club Vell Marí håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Fergus Club Vell Marí. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Fergus Club Vell Marí. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Detta Fergus Club Vell Marí har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 • JS Horitzo
  Från835krPer natt

  JS Horitzostars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Via alemania 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Ca'n Picafort. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Från detta hotell är det 2 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 75 rum. JS Horitzo genomgick en totalrenovering 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. JS Horitzo tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter små husdjur. JS Horitzo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Can Picafort
  Från1.244krPer natt

  JS Can Picafortstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Tn. via alemania 2 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Picafort. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 100 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 1990. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på JS Can Picafort håller inte öppet dygnet-runt-öppen. JS Can Picafort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur kan bo på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Ca'n Picafort
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Ca'n Picafort

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Grupotel Farrutx
  Grupotel Farrutx
  4,0/5
  Kundomdömenav  5 Åsikter

  Very Nice facilities and a delicious and various buffé! The staff were really friendly and helpful. Very close to the beach, only a 3 minute walk from the hotel. The room was very fresh and modern! I ...

  Hotelexplorer1337
  Hotelopias kund, 20/07/2017

  Från942krSe mer