Hotell i Ca'n Picafort

Se på kartan
 • Hotel & Spa Ferrer Janeiro
  Från891krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 565 recensioner från resenärerBaserat på 565 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara 80 meter från en sandstrand. Länkar till allmänna kommunikationer finns nära till hands och centrum, med sitt överflöd av shoppingställen, barer, restauranger och nattklubbar, ligger bara några minuters promenad bort. Den luftkonditionerade semesterhotell omfattar totalt 211 boende enheter. Faciliteter inkluderar en rökfria restaurang med barnstolar, ett spelrum, ett TV-rum, cykeluthyrning och förvaring. Dessutom finns det en parkeringsplats, en lekplats och en barnklubb. Trådlöst internet finns också tillgängligt. Rummen och lägenheterna har ett eget badrum och andra råvaror. I utomhus komplexa finns två pooler. En av dem har ett barn område och jacuzzi, medan den andra är en semi-olympisk uppvärmd pool. Gästerna kan njuta av olika behandlingar i hotellets SPA-center eller dra nytta av de många aktiviteter som finns.

  Se mer
 • Vista Park
  Från659krPer natt

  Vista Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Avinguda del romani 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Ca'n Picafort. Från detta hotell som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 60 meter till flygplatsen. 173 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Vista Park. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Vista Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Gran Vista & Spa
  Från1.004krPer natt

  Grupotel Gran Vista & Spastars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ctra. artá - pto. alcudia 68 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1259 recensioner från resenärerBaserat på 1259 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. Totalt 338 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grupotel Gran Vista & Spa. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Grupotel Gran Vista & Spa. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Grupotel Gran Vista & Spa. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Som Llaüt Boutique Hotel
  Från983krPer natt

  Som Llaüt Boutique Hotelstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carrer residencia 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Ca'n Picafort. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 150 meter. Detta hotell innefattar 24 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Som Llaüt Boutique Hotel. De gemensamma utrymmen på Som Llaüt Boutique Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Som Llaüt Boutique Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Platja Daurada
  Från940krPer natt

  Eix Platja Dauradastars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Avenida colón s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 20 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Totalt 310 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Eix Platja Daurada erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Horitzo
  Från448krPer natt

  JS Horitzostars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Via alemania 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Ca'n Picafort. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från anläggningen. Från detta hotell är det 2 meter till närmaste strand. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. JS Horitzo genomgick en totalrenovering 2003. Wifi finns på boendet i sin helhet. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Små husdjur är tillåtna på JS Horitzo. JS Horitzo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Montecarlo
  Från820krPer natt

  Grupotel Montecarlostars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Jovellanos 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 218 recensioner från resenärerBaserat på 218 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Ca'n Picafort. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna egendom. 169 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2013. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Grupotel Montecarlo. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dunes Platja
  Från918krPer natt

  Dunes Platjastars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Paseo colon 138-140 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 68 recensioner från resenärerBaserat på 68 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 5 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Dunes Platja är 47. Detta boendes byggår är 1999. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dunes Platja erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Dunes Platja är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Dunes Platja är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Dunes Platja kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zafiro Ca'n Picafort
  Från820krPer natt

  Zafiro Ca'n Picafortstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Camp d’avall s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2033 recensioner från resenärerBaserat på 2033 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 700 meter till närmaste strand. Zafiro Ca'n Picafort har totalt 285 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Zafiro Ca'n Picafort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Zafiro Ca'n Picafort. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Zafiro Ca'n Picafort erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Africamar
  Från739krPer natt

  Africamarstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carretera artà-alcúdia 43 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 481 recensioner från resenärerBaserat på 481 recensioner från resenärer

  Detta populära lägenhetshotell är centralt beläget i semesterorten Can Picafort och omgiven av många affärer, restauranger, barer och kaféer. Den vackra vita sandstranden ligger bara några steg bort, naturparken S'Albufera och staden Alcúdia kan nås inom en kort bilresa. Öns huvudstad Palma och den internationella flygplatsen finns 55 km och 67 km bort, respektive.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Ca'n Picafort
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Ca'n Picafort

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Grupotel Farrutx
  Grupotel Farrutx
  4,0/5
  Kundomdömenav  5 Åsikter

  Very Nice facilities and a delicious and various buffé! The staff were really friendly and helpful. Very close to the beach, only a 3 minute walk from the hotel. The room was very fresh and modern! I ...

  Hotelexplorer1337
  Hotelopias kund, 20/07/2017

  Från737krSe mer