Hotell i Ca'n Picafort

Se på kartan
 • Exagon Park
  Från718krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1122 recensioner från resenärerBaserat på 1122 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. De 287 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Exagon Park totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Exagon Park förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Exagon Park är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Exagon Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vista Park
  Från731krPer natt

  Vista Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Avinguda del romani 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Ca'n Picafort. Från detta hotell som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 60 meter till flygplatsen. 173 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Vista Park. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Vista Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Miramar
  Från638krPer natt

  JS Miramarstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Magallanes s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 280 recensioner från resenärerBaserat på 280 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Picafort. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 1 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 10 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 138 rum. JS Miramar totalrenoverades 1990. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på denna anläggning. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Fergus Club Vell Marí
  Från1.400krPer natt

  Fergus Club Vell Marístars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carretera arta alcudia 127 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 1. 0 kilometer från denna egendom. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning kan erbjuda totalt 211 rum. Senast detta hotell renoverades var 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla rum på Fergus Club Vell Marí är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Kunderna kan njuta av de smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Detta hotell har affärsfaciliteter. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Can Picafort
  Från640krPer natt

  JS Can Picafortstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Tn. via alemania 2 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Ca'n Picafort. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning har totalt 100 rum. Detta hotell totalrenoverades 1990. Både fast och trådlöst internet finns på JS Can Picafort. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på JS Can Picafort. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på JS Can Picafort. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Alzinar Mar Suites Adults Only
  Från666krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet för adults-only är lokaliserad i Ca'n Picafort. Från denna lägenhet som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna lägenhet. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Totalt 125 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Eix Alzinar Mar Suites Adults Only. Eix Alzinar Mar Suites Adults Only totalrenoverades 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Eix Alzinar Mar Suites Adults Only. Husdjur är inte tillåtna på Eix Alzinar Mar Suites Adults Only. Det finns parkeringsplatser. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Eix Alzinar Mar Suites Adults Only kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Ferrer Concord Adults Only
  Från753krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boende. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 30 meter från detta boende. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Hotel Ferrer Concord Adults Only har totalt 142 rum. Hotel Ferrer Concord Adults Only genomgick en renovering 2006. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Hotel Ferrer Concord Adults Only har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Hotel Ferrer Concord Adults Only kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel JS Yate
  Från613krPer natt

  Hotel JS Yatestars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Via francia 18 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 207 recensioner från resenärerBaserat på 207 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Ca'n Picafort. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 3 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. Totalt 156 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel JS Yate. Denna anläggning renoverades 2019. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Hotel JS Yate håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har 2 handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter små husdjur. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Es Baulo Petit Hotel
  Från977krPer natt

  Es Baulo Petit HotelstarsGreenProgram Icon

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carretera santa margalida 28 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Ca'n Picafort. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Från denna anläggning är det 600 meter till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 70 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Es Baulo Petit Hotel håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning är miljövänlig. Gäster som bor på Es Baulo Petit Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Es Baulo Petit Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Es Baulo Petit Hotel. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Stil Bonsai
  Från684krPer natt

  Stil Bonsaistars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carrer isaac peral 112 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Ca'n Picafort. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 600 meter till flygplatsen. Detta hotell innefattar 29 trivsamma rum. Stil Bonsai byggdes 1988. På Stil Bonsai har gästerna tillgång till internet. Dygnet-runt-servicen på Stil Bonsai bidrar till gästernas trivsel. Stil Bonsai tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Stil Bonsai kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Ca'n Picafort
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Ca'n Picafort

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Grupotel Farrutx
  Grupotel Farrutx
  4,0/5
  Kundomdömenav  5 Åsikter

  Very Nice facilities and a delicious and various buffé! The staff were really friendly and helpful. Very close to the beach, only a 3 minute walk from the hotel. The room was very fresh and modern! I ...

  Hotelexplorer1337
  Hotelopias kund, 20/07/2017

  Från842krSe mer