Hotell i Canyamel

Se på kartan
 • Canyamel Park Hotel & Spa
  Från1.045krPer natt

  Canyamel Park Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Via melesigeni s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Canyamel. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från egendomen. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 173. Detta hotell renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Canyamel Park Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Canyamel Park Hotel & Spa. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melbeach Hotel & Spa
  Från1.965krPer natt

  Melbeach Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Costa i llobera s/n - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 117 recensioner från resenärerBaserat på 117 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell som återfinns i Canyamel, är endast för vuxna. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 6. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 32 trivsamma rum. Melbeach Hotel & Spa byggdes 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För extra bekvämlighet har de som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Melbeach Hotel & Spa erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Can Simoneta
  Från4.085krPer natt

  Can Simonetastars

  Canyamel, Mallorca , De arta a canyamel km.8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 267 recensioner från resenärerBaserat på 267 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga lantligt hotell är lokaliserat i Canyamel. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Denna egendom har omedelbar närhet till hamnen. Can Simoneta har totalt 18 rum. Denna anläggnings byggår är 2005. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Canyamel Sun Aparthotel
  Från1.161krPer natt

  Canyamel Sun Aparthotelstars

  Canyamel, Mallorca , Via de la lira s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en charmig lägenhet som är lokaliserad i Canyamel. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 47 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Canyamel Sun Aparthotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Canyamel Sun Aparthotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Canyamel Sun Aparthotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Canyamel Sunrise Apartments
  Från661krPer natt

  Canyamel Sunrise Apartmentsstars

  Canyamel, Mallorca , Via dels arquers s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 14 recensioner från resenärerBaserat på 14 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en charmig lägenhet som är lokaliserad i Canyamel. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna lägenhet är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 32 trivsamma rum. Canyamel Sunrise Apartments totalrenoverades 2004. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Canyamel Sunrise Apartments har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Canyamel Sunrise Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser.

  Se mer
 • Hotel Pleta de Mar
  Från6.181krPer natt

  Hotel Pleta de Marstars

  Canyamel, Mallorca , Via de les cales - Karta
   

  Där det är beläget i Canyamel är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Detta boende innefattar 26 trivsamma rum. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Hotel Pleta de Mar tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Canyamel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här