Hotell i Canyamel

Se på kartan
 • Universal Hotel Castell Royal
  Från985krPer natt

  Universal Hotel Castell Royalstars

  Canyamel, Mallorca , Via costa i llobera s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 122 recensioner från resenärerBaserat på 122 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Canyamel. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 126 rum. Senast detta boende renoverades var 2019. Universal Hotel Castell Royal har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Universal Hotel Castell Royal erbjuder transfer till flygplatsen. Universal Hotel Castell Royal är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Universal Hotel Castell Royal är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta hotell har affärsfaciliteter. Universal Hotel Castell Royal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Hyatt Mallorca
  Från2.290krPer natt

  Park Hyatt Mallorcastars

  Canyamel, Mallorca , Urb atalaya de canyamel, vial a 12 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 671 recensioner från resenärerBaserat på 671 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Canyamel. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 8 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 690 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 8 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 1. 3 kilometer från närmaste strand. Park Hyatt Mallorca har totalt 142 rum. Receptionen på Park Hyatt Mallorca har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Hyatt Mallorca.

  Se mer
 • Canyamel Sun Aparthotel
  Från580krPer natt

  Canyamel Sun Aparthotelstars

  Canyamel, Mallorca , Via de la lira 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 71 recensioner från resenärerBaserat på 71 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en bekväm lägenhet som är lokaliserad i Canyamel. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Denna anläggning har 47 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Canyamel Sun Aparthotel. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Canyamel Sun Aparthotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melbeach Hotel & Spa
  Från1.937krPer natt

  Melbeach Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Costa i llobera s/n - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Canyamel. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 32 rum. Melbeach Hotel & Spa är från år 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Melbeach Hotel & Spa. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Melbeach Hotel & Spa. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Canyamel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här