Hotell i Canyamel

Se på kartan
 • Canyamel Park Hotel & Spa
  Från858krPer natt

  Canyamel Park Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Via melesigeni s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Canyamel. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Canyamel Park Hotel & Spa är 131. Canyamel Park Hotel & Spa genomgick en renovering 2004. Canyamel Park Hotel & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Canyamel Park Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Canyamel Park Hotel & Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Can Simoneta
  Från3.919krPer natt

  Can Simonetastars

  Canyamel, Mallorca , De arta a canyamel km.8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga lantligt hotell återfinns i Canyamel. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Detta lantliga hotell ligger nära hamnen. Detta boende har totalt 18 rum. Denna anläggning grundades år 2005. Alla som valt detta boende kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melbeach Hotel & Spa
  Från2.075krPer natt

  Melbeach Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Costa i llobera s/n - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Canyamel. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 32 rum. Melbeach Hotel & Spa är från år 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Melbeach Hotel & Spa. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Melbeach Hotel & Spa. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Park Hyatt Mallorca
  Från3.477krPer natt

  Park Hyatt Mallorcastars

  Canyamel, Mallorca , Urb atalaya de canyamel, vial a 12 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 701 recensioner från resenärerBaserat på 701 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Canyamel. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 8 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 690 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 8 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 1. 3 kilometer från närmaste strand. Park Hyatt Mallorca har totalt 142 rum. Receptionen på Park Hyatt Mallorca har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Hyatt Mallorca.

  Se mer
 • Hotel Pleta de Mar
  Från4.402krPer natt

  Hotel Pleta de Marstars

  Canyamel, Mallorca , Via de les cales - Karta
   

  Detta lyxiga hotell för adults-only är lokaliserat i Canyamel. 26 välkomnande rum finns på anläggningen. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Pleta de Mar. Denna anläggning tillåter inte husdjur. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Canyamel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här