Hotell i Colonia Sant Jordi

Se på kartan
 • Universal Hotel Marques
  Från913krPer natt

  Universal Hotel Marquesstars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Moli de la sal s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Seeing, feeling, breathing, living the Mediterranean. There is quite probably nowhere you can do this better than in the Marqués. The incomparable situation, directly in front of the beach, and the Mediterranean atmosphere of this hotel delight our guests time and time again.

  Se mer
 • THB Sur Mallorca
  Från832krPer natt

  THB Sur Mallorcastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carrer cristofol colon s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 775 recensioner från resenärerBaserat på 775 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Colonia Sant Jordi. Från detta hotell som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från egendomen. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 400 meter till närmaste strand. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 198 trivsamma rum. Detta boende renoverades 2018. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på THB Sur Mallorca håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på THB Sur Mallorca är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. THB Sur Mallorca tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. THB Sur Mallorca kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blau Colonia Sant Jordi Resort
  Från1.147krPer natt

  Blau Colonia Sant Jordi Resortstars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Camino de los estanques s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Där det är beläget i Colonia Sant Jordi är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 28. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 39. 0 kilometer till flygplatsen. Blau Colonia Sant Jordi Resort har totalt 395 rum. Detta hotell byggdes 1997. Blau Colonia Sant Jordi Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Blau Colonia Sant Jordi Resort bidrar till gästernas trivsel. Blau Colonia Sant Jordi Resort tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Detta Blau Colonia Sant Jordi Resort har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Cabo Blanco
  Från1.102krPer natt
  2,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Colonia Sant Jordi är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Denna anläggning innefattar 66 trivsamma rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Universal Hotel Cabo Blanco är inte någon husdjursvänlig anläggning. Universal Hotel Cabo Blanco kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Don Leon
  Från1.600krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Colonia Sant Jordi. Detta hotell har totalt 127 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Universal Hotel Don Leon bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade hotell som har några handikappanpassade rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Universal Hotel Don Leon. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Universal Hotel Don Leon kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Honucai
  Från1.459krPer natt

  Hotel Honucaistars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Bonanza 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Renoverades 2004, omfattar det populära hotellet totalt 84 rum fördelade på 3 våningar. Hotellet erbjuder sina gäster en lobby med en 24-timmars reception, hissar, kassaskåp (med avgift) och valutaväxling. Det finns också en bar som serverar drinkar och snacks samt en luftkonditionerade à la carte-restaurang (med barnstolar). Det finns ett cykelförråd. Dessutom cyklar kan hyras.

  Se mer
 • Villa Chiquita
  Från1.255krPer natt

  Villa Chiquitastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Calle esmeralda, 14 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Colonia Sant Jordi. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Våra gäster har 47. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 41 rum på anläggningen. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Villa Chiquita tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Villa Chiquita.

  Se mer
 • Fontsanta Thermal Spa
  Från3.293krPer natt

  Fontsanta Thermal Spastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carretera campos - Karta
   

  Detta lyxiga hotell återfinns i Colonia Sant Jordi. Den närmaste stranden ligger 2. 7 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 32. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 37 rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lemar Apartments
  Från824krPer natt

  Lemar Apartmentsstars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carrer gabriel roca 18 - Karta
   

  Det finns totalt 10 rum i lokalerna. Lägenhetshotell består av 10 rymliga lägenheter. Det här lägenhetshotellet är perfekt för familjer och grupper samt par och affärsresenärer. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt.gen.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Colonia Sant Jordi

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner