Hotell i Colonia Sant Jordi

Se på kartan
 • Universal Hotel Cabo Blanco
  Från1.776krPer natt
  2,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Colonia Sant Jordi. Totalt 66 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Universal Hotel Cabo Blanco. Detta hotell har wifi-anslutning. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Universal Hotel Cabo Blanco. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Marques
  Från948krPer natt

  Universal Hotel Marquesstars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Moli de la sal s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 422 recensioner från resenärerBaserat på 422 recensioner från resenärer

  Seeing, feeling, breathing, living the Mediterranean. There is quite probably nowhere you can do this better than in the Marqués. The incomparable situation, directly in front of the beach, and the Mediterranean atmosphere of this hotel delight our guests time and time again.

  Se mer
 • Villa Chiquita
  Från2.000krPer natt

  Villa Chiquitastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Calle esmeralda, 14 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Colonia Sant Jordi. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 47. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 41 rum. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Villa Chiquita. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • THB Sur Mallorca
  Från1.550krPer natt

  THB Sur Mallorcastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carrer cristofol colon s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 795 recensioner från resenärerBaserat på 795 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Colonia Sant Jordi. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 198 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på THB Sur Mallorca. Detta boende totalrenoverades 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. THB Sur Mallorca är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blau Colonia Sant Jordi Resort
  Från1.747krPer natt

  Blau Colonia Sant Jordi Resortstars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Camino de los estanques s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Colonia Sant Jordi. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 28. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra gäster har 39. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 395 rum. Detta boendes byggår är 1997. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Blau Colonia Sant Jordi Resort är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Blau Colonia Sant Jordi Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta miljövänliga hotell har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Blau Colonia Sant Jordi Resort. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Blau Colonia Sant Jordi Resort. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Romantica
  Från1.108krPer natt

  Universal Hotel Romanticastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carrer caravel la 4 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 376 recensioner från resenärerBaserat på 376 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande strandhotell har ett fantastiskt läge i utkanten av Colonia Sant Jordi. Hotellet ligger precis vid havet, endast 300 m från en lång, vacker sandstrand. Gästerna kommer att träffa på en pittoresk hamn i stadens centrum, liksom ett stort antal barer, restauranger och shoppingställen som bara väntar på att bli upptäckta. Det här attraktiva hotellet hälsar sina gäster med rogivande omgivningar och en lugnande känsla av frid och stillhet. Gästrummen är omsorgsfullt inredda och fullt utrustade med moderna bekvämligheter för gästernas komfort. Gästerna kommer att imponeras av hotellets många utomordentliga bekvämligheter, med något som faller varje familjemedlem i smaken. Idrottsentusiaster kommer att uppskatta det stora utbudet av aktiviteter som finns tillgängliga för dem.

  Se mer
 • Apartamentos Andreas
  Från609krPer natt

  Apartamentos Andreasstars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carrer caravel la 18 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Colonia Sant Jordi. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 20 rum. Den här anläggningen byggdes 1995. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Fontsanta Thermal Spa
  Från4.784krPer natt

  Fontsanta Thermal Spastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Carretera campos - Karta
   

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Colonia Sant Jordi. Detta hotell ligger 2. 7 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 32. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 37 rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Fontsanta Thermal Spa. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Honucai
  Från1.949krPer natt

  Hotel Honucaistars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Bonanza 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Renoverades 2004, omfattar det populära hotellet totalt 84 rum fördelade på 3 våningar. Hotellet erbjuder sina gäster en lobby med en 24-timmars reception, hissar, kassaskåp (med avgift) och valutaväxling. Det finns också en bar som serverar drinkar och snacks samt en luftkonditionerade à la carte-restaurang (med barnstolar). Det finns ett cykelförråd. Dessutom cyklar kan hyras.

  Se mer
 • Universal Hotel Don Leon
  Från2.399krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Colonia Sant Jordi. De 127 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Universal Hotel Don Leon totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dygnet-runt-servicen på Universal Hotel Don Leon bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Universal Hotel Don Leon några rullstolsanpassade rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Universal Hotel Don Leon. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Colonia Sant Jordi
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Colonia Sant Jordi

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner