Hotell i Felanitx

Se på kartan
 • Hotel Rural Sa Galera
  Från2.150krPer natt

  Hotel Rural Sa Galerastars

  Felanitx, Mallorca , Ctra. santanyi cas concos km 6.3 km 6,3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 132 recensioner från resenärerBaserat på 132 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hus på landet är perfekt för familjer och ligger i Felanitx. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 21 ombonade rum. Hotel Rural Sa Galera byggdes 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Rural Sa Galera. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hotel Rural Sa Galera är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador
  Från625krPer natt

  Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvadorstars

  Felanitx, Mallorca , monasterio de sant salvador, puig san salvador s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantligt hotell är beläget i Felanitx. Från denna anläggning som är belägen 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från det här lantliga hotellet. Från denna egendom är det 6. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador har totalt 22 rum. Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador byggdes 1640 och 2008 totalrenoverades det. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bou Ros Can Nadal
  Från2.799krPer natt

  Bou Ros Can Nadalstars

  Felanitx, Mallorca , Diseminado primera volta 1143 - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i Felanitx. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Bou Ros Can Nadal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Bou Ros Can Nadal.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Felanitx

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här