Hotell i Felanitx

Se på kartan
 • Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador
  Från592krPer natt

  Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvadorstars

  Felanitx, Mallorca , monasterio de sant salvador, puig san salvador s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantliga hotell som ligger i Felanitx är perfekt för homosexuella personer. Från det här lantliga hotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 6. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från anläggningen. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 6. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Från detta lantliga hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. 22 välkomnande rum finns på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1640 och totalrenoverades 2008. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Rural Sa Galera
  Från1.879krPer natt

  Hotel Rural Sa Galerastars

  Felanitx, Mallorca , Ctra. santanyi cas concos km 6.3 km 6,3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 112 recensioner från resenärerBaserat på 112 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Felanitx är detta anspråkslösa hus på landet ett optimalt val för familjer. Från detta hus på landet som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta hus på landet. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den här anläggningen byggdes 1999. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Hotel Rural Sa Galera är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bou Ros Can Nadal
  Från2.784krPer natt

  Bou Ros Can Nadalstars

  Felanitx, Mallorca , Diseminado primera volta 1143 - Karta
   

  Detta charmiga hotell ligger i Felanitx. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 4 rum. Bou Ros Can Nadal har wifi-anslutning. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Bou Ros Can Nadal har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Bou Ros Can Nadal.

  Se mer
 • Bou Ros Finca Can Veritat
  Från2.784krPer natt

  Bou Ros Finca Can Veritatstars

  Felanitx, Mallorca , Diseminado tercera volta 36 - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i Felanitx. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Felanitx

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här