Hotell i Inca

Se på kartan
 • Sa Rota den Palerm
  Från1.872krPer natt

  Sa Rota den Palermstars

  Inca, Mallorca , Lloret de vistalegre s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet är lokaliserat i Inca. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från det här huset på landet. Våra kunder har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Sa Rota den Palerm har wifi-anslutning. Receptionen på Sa Rota den Palerm håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta barnvänliga Sa Rota den Palerm är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Virrey Prime Boutique Hotel
  Från1.392krPer natt

  Virrey Prime Boutique Hotelstars

  Inca, Mallorca , Carretera inca sencelles km 2.4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lantligt hotell är beläget i Inca. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lantliga hotell som ligger inbäddat 2. 4 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta lantliga hotell. Våra gäster har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Virrey Prime Boutique Hotel genomgick en totalrenovering 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Virrey Prime Boutique Hotel har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Virrey Prime Boutique Hotel. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Vinya des Convent Agroturismo
  Från1.330krPer natt

  Sa Vinya des Convent Agroturismostars

  Inca, Mallorca , Ctra. inca-sineu - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Inca. Denna anläggning har totalt 17 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Sa Vinya des Convent Agroturismo är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Sa Vinya des Convent Agroturismo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Inca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här