Hotell i Lluchmajor

Se på kartan
 • Ona Cala Pi Club
  Från1.063krPer natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Llucmajor area. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Ona Cala Pi Club är 118. Detta hotell renoverades 2005. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Ona Cala Pi Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Bassa Plana
  Från777krPer natt

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell återfinns i Llucmajor area. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Det totala antalet rum är 22. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2000. Sa Bassa Plana är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Be Live Collection Son Antem
  Från1.956krPer natt

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1741 recensioner från resenärerBaserat på 1741 recensioner från resenärer

  Iberostar Son Antem Golf Resort & Spa är en exklusiv, elegant golf resort nära Llucmajor på södra Mallorca, utmärkt beläget precis mellan två spektakulära 18-håls golfbanor och stoltserar med fantastisk utsikt över bergskedjan Tramuntana. Den vackra vilda stranden Es Trenc kan nås inom en kort bilresa, liksom den internationella flygplatsen och Palma, öns huvudstad. Hotellet har en PGA golfakademi, en driving range för upp till 200 spelare, en pro-shop och en Junior Golfakademin för barn. Efter en lång dag av golf eller andra aktiviteter, kan gästerna njuta av den underbara spa med uppvärmd inomhuspool, bastu, romerskt bad med örter och massor av andra behandlingar. Hotellet installationer inkluderar en skönhetssalong, en stor utomhuspool, en härlig trädgård och fina matställen med enastående erbjudande. En idealisk plats för golfentusiaster på alla nivåer.

  Se mer
 • Son Julia Country House Hotel & Spa
  Från2.451krPer natt

  Son Julia Country House Hotel & Spastars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera s'arenal a llucmajor s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Located in the south- eastern part of Mallorca, in a region known for its untouched nature, flatlands and famous for its white sandy beaches. Located just a 10 minute drive from the airport and 15 minutes from Palma de Mallorca the capital of the island. Es Trenc, one of Mallorca's most spectacular white- sandy beaches, is 15 minutes away and there are two 18-hole golf courses less than a 5-minute drive from the hotel. Only 30 minutes north into the island the small town of Sineu offers a lovely market at the church square. Every Wednesday morning starting at 8 o-clock.

  Se mer
 • Finca Son Guardiola
  Från1.082krPer natt

  Finca Son Guardiolastars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera llucmajor a s' estanyol s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 22 recensioner från resenärerBaserat på 22 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Llucmajor area. Från det här boendet som ligger 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Finca Son Guardiola garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Finca Son Guardiola är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Agroturismo Son Perdiu
  Från1.102krPer natt

  Agroturismo Son Perdiustars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera pm-v6014 km. 32 ag-087-bal - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet finns i Llucmajor area. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 2 kilometer från det här huset på landet. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 39. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hus på landet är det 45. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Agroturismo Son Perdiu tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Som Espanya
  Från601krPer natt

  Som Espanyastars

  Lluchmajor, Mallorca , Calle melia 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Llucmajor area. Denna anläggning har 18 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Som Espanya som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Som Espanya tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puig de Ros d Alt
  Från1.922krPer natt

  Puig de Ros d Altstars

  Lluchmajor, Mallorca , Camino sa torre a llucmajor - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta mysiga hus på landet ligger i Llucmajor area. Från detta hus på landet som ligger 12 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här huset på landet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 24 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 12 meter från detta hus på landet. Detta boende med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Senast denna anläggning renoverades var 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Puig de Ros d Alt har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Puig de Ros d Alt. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Sama
  Från1.442krPer natt

  Son Samastars

  Lluchmajor, Mallorca , Lluchamjor-porreres km.3,5 0 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 46 recensioner från resenärerBaserat på 46 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hus på landet är beläget i Llucmajor area. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta boende grundades år 1531. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Casa Cook Sa Torre Mallorca
  Från2.080krPer natt

  Casa Cook Sa Torre Mallorcastars

  Lluchmajor, Mallorca , Cami de sa torre km 8.7 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 961 recensioner från resenärerBaserat på 961 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Llucmajor area. Från detta hotell som ligger 32 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 8 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Casa Cook Sa Torre Mallorca är 104. Casa Cook Sa Torre Mallorca byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Casa Cook Sa Torre Mallorca. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Casa Cook Sa Torre Mallorca är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Endast stora husdjur är tillåtna på Casa Cook Sa Torre Mallorca. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Cook Sa Torre Mallorca. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Detta Casa Cook Sa Torre Mallorca har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Lluchmajor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här