Hotell i Mallorca Norra

Se på kartan
 • BelleVue Club
  Från1.055krPer natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 227 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9109 recensioner från resenärerBaserat på 9109 recensioner från resenärer

  Denna populära semesterklubb som ligger i nordöstra delen av den soliga Medelhavsön Mallorca, har ett vackert sjöläge och ligger bara några steg från den fina sandstranden i Puerto de Alcúdia på Alcúdia Bay. Det finns ett stort utbud av restauranger, barer och butiker i närheten av hotellet och Alcúdias centrum med dess romerska arkitektur och utgrävningar ligger inom räckhåll.

  Se mer
 • Club del Sol Aparthotel
  Från936krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 169 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club del Sol Aparthotel. Denna anläggning renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Club del Sol Aparthotel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Exagon Park
  Från1.285krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 287. Detta hotell renoverades 1997. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Från1.353krPer natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1503 recensioner från resenärerBaserat på 1503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell är centralt beläget i hjärtat av turistorten Alcudia. Gästerna kommer att befinna sig bara några steg från den vidsträckta sandstranden, samt en mängd butiker, kaféer, barer och restauranger. Detta trevliga hotell ligger bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet. Gästerna hälsas med värme och utmärkt service. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster, catering för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Från929krPer natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Puerto de Alcudia. Från denna lägenhet som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 900 meter till närmaste strand. Från denna lägenhet är det 2. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 32 rum. Solecito Alcudia genomgick en totalrenovering 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Solecito Alcudia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Solecito Alcudia. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. På Solecito Alcudia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  Från641krPer natt

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Perfekt för familjer och en charmig lägenhet som är lokaliserad i Puerto de Alcudia. Våra besökare har 45. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 142 ombonade rum. Detta boende renoverades 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Apartamentos Sol de Alcudia. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Apartamentos Sol de Alcudia som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. På Apartamentos Sol de Alcudia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel & Spa Ferrer Janeiro
  Från1.372krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 596 recensioner från resenärerBaserat på 596 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara 80 meter från en sandstrand. Länkar till allmänna kommunikationer finns nära till hands och centrum, med sitt överflöd av shoppingställen, barer, restauranger och nattklubbar, ligger bara några minuters promenad bort. Den luftkonditionerade semesterhotell omfattar totalt 211 boende enheter. Faciliteter inkluderar en rökfria restaurang med barnstolar, ett spelrum, ett TV-rum, cykeluthyrning och förvaring. Dessutom finns det en parkeringsplats, en lekplats och en barnklubb. Trådlöst internet finns också tillgängligt. Rummen och lägenheterna har ett eget badrum och andra råvaror. I utomhus komplexa finns två pooler. En av dem har ett barn område och jacuzzi, medan den andra är en semi-olympisk uppvärmd pool. Gästerna kan njuta av olika behandlingar i hotellets SPA-center eller dra nytta av de många aktiviteter som finns.

  Se mer
 • Habitat
  Från912krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet, som återfinns i Puerto Pollensa, är ett bra alternativ för familjer. Från denna lägenhet som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 1988. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Habitat kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Som Far Hotel
  Från1.539krPer natt

  Som Far Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto de Alcudia är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 950 meter från detta boende. Från denna egendom är det 580 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 2. 7 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 45. Detta boende totalrenoverades 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Som Far Hotel babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Som Far Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Stil Mar y Paz
  Från513krPer natt

  Stil Mar y Pazstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Isabel garau 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 30. Stil Mar y Paz genomgick en totalrenovering 1996. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  118  Hotell - Mallorca Norra
Sida  1  av  12
 

De populäraste hotellen - Mallorca Norra

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Grupotel Farrutx
  Grupotel Farrutx
  4,0/5
  Kundomdömenav  5 Åsikter

  Very Nice facilities and a delicious and various buffé! The staff were really friendly and helpful. Very close to the beach, only a 3 minute walk from the hotel. The room was very fresh and modern! I ...

  Hotelexplorer1337
  Hotelopias kund, 20/07/2017

  Från946krSe mer