Hotell i Mallorca Norra

Se på kartan
 • Club del Sol Aparthotel
  Från415krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta charmiga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna egendom. Anläggningen har totalt 169 rum. Club del Sol Aparthotel genomgick en totalrenovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Club del Sol Aparthotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Som Far Hotel
  Från948krPer natt

  Som Far Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto de Alcudia är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 950 meter från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 580 meter från denna egendom. Från detta boende är det 2. 7 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 45 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Som Far Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Exagon Park
  Från718krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1122 recensioner från resenärerBaserat på 1122 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. De 287 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Exagon Park totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Exagon Park förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Exagon Park är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Exagon Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vista Park
  Från731krPer natt

  Vista Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Avinguda del romani 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Ca'n Picafort. Från detta hotell som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 60 meter till flygplatsen. 173 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Vista Park. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Vista Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BelleVue Lagomonte
  Från958krPer natt

  BelleVue Lagomontestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de estany petit 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2098 recensioner från resenärerBaserat på 2098 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Puerto de Alcudia. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 45. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 272 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2001. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På BelleVue Lagomonte kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Från406krPer natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 174 recensioner från resenärerBaserat på 174 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Puerto de Alcudia. Från denna lägenhet som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna lägenhet ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 900 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Totalt 32 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Solecito Alcudia. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Solecito Alcudia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Från887krPer natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1472 recensioner från resenärerBaserat på 1472 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell är centralt beläget i hjärtat av turistorten Alcudia. Gästerna kommer att befinna sig bara några steg från den vidsträckta sandstranden, samt en mängd butiker, kaféer, barer och restauranger. Detta trevliga hotell ligger bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet. Gästerna hälsas med värme och utmärkt service. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster, catering för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • More
  Från645krPer natt

  Morestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle de tirant lo blanc 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 935 recensioner från resenärerBaserat på 935 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Puerto de Alcudia. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta hotell. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2007. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. More erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. More kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Esperanza Resort
  Från1.041krPer natt

  Playa Esperanza Resortstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning har ett strandnära läge. Denna anläggning har totalt 338 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Playa Esperanza Resort håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Playa Esperanza Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Habitat
  Från534krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här lägenheten. Från denna lägenhet är det 1000 meter till närmaste strand. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Habitat. Den här anläggningen byggdes 1988. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Habitat håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Habitat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Habitat erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  82  Hotell - Mallorca Norra
Sida  1  av  9
 

De populäraste hotellen - Mallorca Norra

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Grupotel Farrutx
  Grupotel Farrutx
  4,0/5
  Kundomdömenav  5 Åsikter

  Very Nice facilities and a delicious and various buffé! The staff were really friendly and helpful. Very close to the beach, only a 3 minute walk from the hotel. The room was very fresh and modern! I ...

  Hotelexplorer1337
  Hotelopias kund, 20/07/2017

  Från842krSe mer