Hotell i Mallorcas inland

Se på kartan
 • Petit Sant Miquel
  Från841krPer natt

  Petit Sant Miquelstars

  Santanyi, Mallorca , Isaac albeniz 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Santanyi. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2 meter från detta boende. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 3 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 45 meter till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 3 meter. Detta hotell med endast 1 rum passar bra för en lugn vistelse. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Petit Sant Miquel. Petit Sant Miquel är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna på Petit Sant Miquel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende är miljövänligt. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ona Cala Pi Club
  Från1.063krPer natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Llucmajor area. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Ona Cala Pi Club är 118. Detta hotell renoverades 2005. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Ona Cala Pi Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Bassa Plana
  Från777krPer natt

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell återfinns i Llucmajor area. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Det totala antalet rum är 22. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2000. Sa Bassa Plana är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Be Live Collection Son Antem
  Från1.956krPer natt

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1741 recensioner från resenärerBaserat på 1741 recensioner från resenärer

  Iberostar Son Antem Golf Resort & Spa är en exklusiv, elegant golf resort nära Llucmajor på södra Mallorca, utmärkt beläget precis mellan två spektakulära 18-håls golfbanor och stoltserar med fantastisk utsikt över bergskedjan Tramuntana. Den vackra vilda stranden Es Trenc kan nås inom en kort bilresa, liksom den internationella flygplatsen och Palma, öns huvudstad. Hotellet har en PGA golfakademi, en driving range för upp till 200 spelare, en pro-shop och en Junior Golfakademin för barn. Efter en lång dag av golf eller andra aktiviteter, kan gästerna njuta av den underbara spa med uppvärmd inomhuspool, bastu, romerskt bad med örter och massor av andra behandlingar. Hotellet installationer inkluderar en skönhetssalong, en stor utomhuspool, en härlig trädgård och fina matställen med enastående erbjudande. En idealisk plats för golfentusiaster på alla nivåer.

  Se mer
 • Agroturisme Ses Vistes
  Från1.257krPer natt

  Agroturisme Ses Vistesstars

  Porreras, Mallorca , Cami de banyeres, poligon 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Porreras. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Agroturisme Ses Vistes håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Agroturisme Ses Vistes tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Forn Nou
  Från1.738krPer natt

  Forn Noustars

  Arta, Mallorca , Centre 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arta area. Denna anläggning med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Son Julia Country House Hotel & Spa
  Från2.451krPer natt

  Son Julia Country House Hotel & Spastars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera s'arenal a llucmajor s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Located in the south- eastern part of Mallorca, in a region known for its untouched nature, flatlands and famous for its white sandy beaches. Located just a 10 minute drive from the airport and 15 minutes from Palma de Mallorca the capital of the island. Es Trenc, one of Mallorca's most spectacular white- sandy beaches, is 15 minutes away and there are two 18-hole golf courses less than a 5-minute drive from the hotel. Only 30 minutes north into the island the small town of Sineu offers a lovely market at the church square. Every Wednesday morning starting at 8 o-clock.

  Se mer
 • Hotel Segles
  Från1.002krPer natt

  Hotel Seglesstars

  Campos, Mallorca , Calle santanyi 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell ligger i Campos area. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1551 och totalrenoverades 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Hotel Segles kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Tanqueta de Fornalutx
  Från1.899krPer natt

  Sa Tanqueta de Fornalutxstars

  Fornalutx, Mallorca , Sant bernat s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 113 recensioner från resenärerBaserat på 113 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Fornalutx är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 14 rum. Sa Tanqueta de Fornalutx har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Sa Tanqueta de Fornalutx erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Sa Tanqueta de Fornalutx. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Finca Son Guardiola
  Från1.082krPer natt

  Finca Son Guardiolastars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera llucmajor a s' estanyol s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 22 recensioner från resenärerBaserat på 22 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Llucmajor area. Från det här boendet som ligger 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Finca Son Guardiola garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Finca Son Guardiola är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  59  Hotell - Mallorcas inland
Sida  1  av  6
 

De populäraste hotellen - Mallorcas inland

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här