Hotell i Mallorcas inland

Se på kartan
 • Can Solé Petit Hotel
  Från874krPer natt

  Can Solé Petit Hotelstars

  Binissalem, Mallorca , L'esglèsia 8 - Karta
   

  Detta mysiga hotell ligger i Binissalem. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta hotell byggdes 1810 och totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Can Solé Petit Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ona Cala Pi Club
  Från457krPer natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Llucmajor area. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Ona Cala Pi Club är 118. Detta hotell renoverades 2005. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Ona Cala Pi Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Segles
  Från1.009krPer natt

  Hotel Seglesstars

  Campos, Mallorca , Calle santanyi 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell ligger i Campos area. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1551 och totalrenoverades 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Hotel Segles kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ca n Beia
  Från1.626krPer natt

  Ca n Beiastars

  Orient, Mallorca , Plaça nova - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 22 recensioner från resenärerBaserat på 22 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Orient. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 6 rum. Ca n Beia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Ca n Beia tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis.

  Se mer
 • Sa Bassa Rotja Ecoturisme
  Från1.278krPer natt

  Sa Bassa Rotja Ecoturismestars

  Porreras, Mallorca , Camino sa pedrera - finca son orell s/n - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma lantligt hotell är beläget i Porreras. Från detta lantliga hotell som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende har 25 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Sa Bassa Rotja Ecoturisme har inte öppet dygnet runt. Sa Bassa Rotja Ecoturisme har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sa Bassa Rotja Ecoturisme. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds.

  Se mer
 • New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels
  Från1.424krPer natt

  New Can Furios Hotel By Can Calco Hotelsstars

  Selva, Mallorca , Cami vell binibona 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 237 recensioner från resenärerBaserat på 237 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Selva. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Detta boende byggdes 1860. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sa Rota den Palerm
  Från1.472krPer natt

  Sa Rota den Palermstars

  Inca, Mallorca , Lloret de vistalegre s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är beläget i Inca. Från detta hus på landet som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Denna anläggning med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende snyggades upp 2010. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Es Turo
  Från1.185krPer natt

  Es Turostars

  Ses Salines, Mallorca , Carrer cas perets s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantliga hotell, som återfinns i Ses Salines, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 17. Es Turo byggdes 1850 och 2010 totalrenoverades det. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Es Turo har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ca's Papa
  Från1.636krPer natt

  Ca's Papastars

  Valldemosa, Mallorca , Carrer de jovellanos 8 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Valldemossa. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 21. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Santuario de Lluc
  Från574krPer natt

  Santuario de Llucstars

  Campanet, Mallorca , Pz. peregrins 1 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Campanet. Detta boende innefattar 120 trivsamma rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Mallorcas inland
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Mallorcas inland

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här