Hotell i Mallorcas inland

Se på kartan
 • New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels
  Från1.478krPer natt

  New Can Furios Hotel By Can Calco Hotelsstars

  Selva, Mallorca , Cami vell binibona 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Selva. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels byggdes 1860. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Bassa Plana
  Från1.013krPer natt

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lantligt hotell finns i Llucmajor area. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 22 ombonade rum. Sa Bassa Plana byggdes 1850 och totalrenoverades 2000. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Embat Hostel
  Från430krPer natt

  Embat Hostelstars

  Montuiri, Mallorca , Carrer rector escarrer 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Montuiri. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Embat Hostel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Ona Cala Pi Club
  Från1.905krPer natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Llucmajor area. Från detta hotell är det 15 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 118 trivsamma rum. Detta hotell renoverades 2005. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Ona Cala Pi Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Ona Cala Pi Club erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • S'Olivaret
  Från1.487krPer natt

  S'Olivaretstars

  Orient, Mallorca , Ctra. alaro-orient, km 3 km 3 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Där det är beläget i Orient är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 24. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell som byggdes 1600 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga S'Olivaret är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på detta hotell. S'Olivaret erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Rota den Palerm
  Från1.872krPer natt

  Sa Rota den Palermstars

  Inca, Mallorca , Lloret de vistalegre s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet är lokaliserat i Inca. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från det här huset på landet. Våra kunder har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Sa Rota den Palerm har wifi-anslutning. Receptionen på Sa Rota den Palerm håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta barnvänliga Sa Rota den Palerm är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Finca Hotel Son Pont
  Från1.653krPer natt

  Finca Hotel Son Pontstars

  Puigpunyent, Mallorca , Carretera palma puigpunyent km 12,3 km 12,3 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lantligt hotell är beläget i Puigpunyent. Från detta lantliga hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 16. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på Finca Hotel Son Pont har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Julia Country House Hotel & Spa
  Från2.542krPer natt

  Son Julia Country House Hotel & Spastars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera s'arenal a llucmajor s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Located in the south- eastern part of Mallorca, in a region known for its untouched nature, flatlands and famous for its white sandy beaches. Located just a 10 minute drive from the airport and 15 minutes from Palma de Mallorca the capital of the island. Es Trenc, one of Mallorca's most spectacular white- sandy beaches, is 15 minutes away and there are two 18-hole golf courses less than a 5-minute drive from the hotel. Only 30 minutes north into the island the small town of Sineu offers a lovely market at the church square. Every Wednesday morning starting at 8 o-clock.

  Se mer
 • Finca Son Guardiola
  Från1.263krPer natt

  Finca Son Guardiolastars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera llucmajor a s' estanyol s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 23 recensioner från resenärerBaserat på 23 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Llucmajor area. Från detta boende som är beläget 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Finca Son Guardiola garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Hotel Sa Torre De Santa Eugenia
  Från1.828krPer natt

  Hotel Sa Torre De Santa Eugeniastars

  Binissalem, Mallorca , Carretera santa maria -sencelles km. 7 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta enastående lantligt hotell återfinns i Binissalem. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 7. 0 kilometer från detta lantliga hotell. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här lantliga hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 7. 0 kilometer. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 25. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 7 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  55  Hotell - Mallorcas inland
Sida  1  av  6
 

De populäraste hotellen - Mallorcas inland

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här