Hotell i Orient

Se på kartan
 • S'Olivaret
  Från1.391krPer natt

  S'Olivaretstars

  Orient, Mallorca , Ctra. alaro-orient, km 3 km 3 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Orient. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 24. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. S'Olivaret byggdes 1600 och 2000 totalrenoverades det. Alla gästerna på S'Olivaret kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. S'Olivaret är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ca n Beia
  Från1.045krPer natt

  Ca n Beiastars

  Orient, Mallorca , Plaça nova - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 22 recensioner från resenärerBaserat på 22 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Orient. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 6 rum. Ca n Beia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Ca n Beia tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis.

  Se mer
 • Dalt Muntanya
  Från1.217krPer natt

  Dalt Muntanyastars

  Orient, Mallorca , Carretera bunyola orient km 10 km 10 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 100 recensioner från resenärerBaserat på 100 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Orient. Våra besökare hittar närmaste golfbana 29. 2 kilometer från den här egendomen. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 22. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 18 rum. Detta hotell totalrenoverades 2000. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gäster som bor på Dalt Muntanya kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Dalt Muntanya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • L´Hermitage
  Från2.413krPer natt

  L´Hermitagestars

  Orient, Mallorca , Carretera alaró - bunyola . - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 175 recensioner från resenärerBaserat på 175 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Orient. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 20 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2013. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. L´Hermitage har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Orient

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här