Hotell i Orient

Se på kartan
 • S'Olivaret
  Från1.487krPer natt

  S'Olivaretstars

  Orient, Mallorca , Ctra. alaro-orient, km 3 km 3 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Där det är beläget i Orient är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 24. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell som byggdes 1600 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga S'Olivaret är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på detta hotell. S'Olivaret erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dalt Muntanya
  Från1.416krPer natt

  Dalt Muntanyastars

  Orient, Mallorca , Carretera bunyola orient km 10 km 10 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 106 recensioner från resenärerBaserat på 106 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Orient. Våra gäster hittar närmaste golfbana 29. 2 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 22. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 18 rum. Dalt Muntanya totalrenoverades 2000. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Dalt Muntanya. Dalt Muntanya tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Dalt Muntanya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ca n Beia
  Från1.451krPer natt

  Ca n Beiastars

  Orient, Mallorca , Plaça nova - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 22 recensioner från resenärerBaserat på 22 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Orient. Med sina totalt 6 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Ca n Beia har wifi-anslutning. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Ca n Beia tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Ca n Beia. Detta boende har en -certifiering.

  Se mer
 • Ca Sa Tieta
  Från1.183krPer natt

  Ca Sa Tietastars

  Orient, Mallorca , Can barbut - Karta
   

  Detta gulliga lantligt hotell är beläget i Orient. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Anläggningen byggdes 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Ca Sa Tieta håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • L´Hermitage
  Från2.533krPer natt

  L´Hermitagestars

  Orient, Mallorca , Carretera alaró - bunyola . - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Orient. Från detta hotell som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 20 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på L´Hermitage bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga L´Hermitage är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. L´Hermitage tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. L´Hermitage som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Orient

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här