Hotell i Paguera

Se på kartan
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  Från1.782krPer natt

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Paguera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 3 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2018. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder La Concha Soul Boutique Hotel babysängar på begäran. La Concha Soul Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på La Concha Soul Boutique Hotel. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På La Concha Soul Boutique Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia
  Från905krPer natt

  Bahiastars

  Paguera, Mallorca , Paguera 81 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 215 recensioner från resenärerBaserat på 215 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Pagueras nöjeskvarter, bara några minuters promenad från centrumet med barer, restauranger och nöjesställen. Kollektivtrafiken avgår från hållplatser precis i närheten, och stranden ligger 100 m bort. Hotellgästerna kan koppla av i den 2 000 m² stora trädgården och den luftkonditionerade restaurangen inbjuder dem att stanna till för en bit att äta. De som kommer i bil kan använda hotellparkeringen, och det finns tvättservice bland de tjänster som erbjuds. Möjlighet finns också att koppla av vid hotellpoolen och i bastun eller solariet. Hotellet har rum med privat badrum och standardbekvämligheter som centralvärme, telefon med direktval och värdeskåp att hyra. Gästerna kommer tveklöst att njuta av sin vistelse i de välutrustade rummen, och de kan dra nytta av det praktiska läget och de användbara tjänster som ingår.

  Se mer
 • Flor los Almendros
  Från511krPer natt

  Flor los Almendrosstars

  Paguera, Mallorca , Bulevar de paguera 36 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 175 recensioner från resenärerBaserat på 175 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paguera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna egendom. För våra besökare är det bara 200 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 68 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Flor los Almendros har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  Från3.754krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 674 recensioner från resenärerBaserat på 674 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Paguera. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från egendomen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta hotell. Våra besökare har 34. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 162 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults. Senast detta boende renoverades var 2019. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seramar Sunna Park
  Från2.173krPer natt

  Seramar Sunna Parkstars

  Paguera, Mallorca , Gaviotas, 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paguera. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta hotell. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 128 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Seramar Sunna Park har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Seramar Sunna Park är inte någon husdjursvänlig anläggning. Seramar Sunna Park tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Lido Park
  Från1.788krPer natt

  Universal Hotel Lido Parkstars

  Paguera, Mallorca , Carrer jose guevara 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 309 recensioner från resenärerBaserat på 309 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Paguera. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Detta boende har 266 rum. Detta boende totalrenoverades 2011. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Universal Hotel Lido Park. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gaya
  Från1.098krPer natt

  Gayastars

  Paguera, Mallorca , Carrer niza 3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Paguera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från hotellet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 20 meter till närmaste strand. Det finns totalt 45 rum på anläggningen. Gaya genomgick en totalrenovering 1961. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Gaya bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gaya erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gaya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Colina I Vintage Hotel 1953
  Från2.186krPer natt

  Bella Colina I Vintage Hotel 1953stars

  Paguera, Mallorca , Carrer de la talaia 4 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Paguera. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 300 meter till hamnen. Totalt 36 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Bella Colina I Vintage Hotel 1953. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2016. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Atalaya Bosque
  Från840krPer natt

  Atalaya Bosquestars

  Paguera, Mallorca , Carrer del bosc 18 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 54 recensioner från resenärerBaserat på 54 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Paguera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här lägenheten. Den närmaste stranden ligger 900 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 17. Den här anläggningen byggdes 1990. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Atalaya Bosque är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Petit Cala Fornells
  Från3.099krPer natt

  Petit Cala Fornellsstars

  Paguera, Mallorca , Carretera de cala fornells 78 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Paguera. Petit Cala Fornells har totalt 37 rum. Detta boende genomgick en renovering 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Petit Cala Fornells. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. Petit Cala Fornells erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Paguera
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Paguera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här