Hotell i Paguera

Se på kartan
 • Flor los Almendros
  Från480krPer natt

  Flor los Almendrosstars

  Paguera, Mallorca , Bulevar de paguera 36 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 164 recensioner från resenärerBaserat på 164 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paguera. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. För våra gäster är det bara 200 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 67 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Flor los Almendros. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Flor los Almendros erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Flor los Almendros erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Flor los Almendros. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seramar Sunna Park
  Från1.081krPer natt

  Seramar Sunna Parkstars

  Paguera, Mallorca , Gaviotas, 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Där det är beläget i Paguera är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 128 rum. Seramar Sunna Park totalrenoverades 2013. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Seramar Sunna Park tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bonaire Paguera
  Från674krPer natt

  Bonaire Paguerastars

  Paguera, Mallorca , Carrer de la talaia 3 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 19 recensioner från resenärerBaserat på 19 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet ligger i Paguera. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Bonaire Paguera som har totalt 15 rum. Detta boende renoverades 1990. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Bonaire Paguera tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Bella Colina I Vintage Hotel 1953
  Från906krPer natt

  Bella Colina I Vintage Hotel 1953stars

  Paguera, Mallorca , Carrer de la talaia 4 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Paguera. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 300 meter. Totalt 36 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2016. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Bella Colina I Vintage Hotel 1953 babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Bella Colina I Vintage Hotel 1953. Bella Colina I Vintage Hotel 1953 tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Cupidor
  Från908krPer natt

  Hotel Cupidorstars

  Paguera, Mallorca , Carretera capdella 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Paguera. Det totala antalet rum är 25. Hotel Cupidor genomgick en renovering 2015. Hotel Cupidor är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Hotel Cupidor har inte öppet dygnet runt. Hotel Cupidor erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Cupidor. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Hotel Cupidor erbjuder. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gaya
  Från881krPer natt

  Gayastars

  Paguera, Mallorca , Carrer niza 3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Paguera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Gaya är 45. Denna anläggning renoverades 1961. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Gaya. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunna Park Apartamentos
  Från1.103krPer natt

  Sunna Park Apartamentosstars

  Paguera, Mallorca , Calle gaviotas 19 - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Paguera. Från detta boende som ligger 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende har totalt 52 rum. Detta boende totalrenoverades 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Sunna Park Apartamentos har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Sunna Park Apartamentos erbjuder. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Paguera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här