Hotell i Paguera

Se på kartan
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  Från837krPer natt

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Paguera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 3 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 35 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på La Concha Soul Boutique Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hesperia Mallorca Villamil
  Från2.032krPer natt

  Hesperia Mallorca Villamilstars

  Paguera, Mallorca , Boulevard de paguera, 66 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 655 recensioner från resenärerBaserat på 655 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Paguera. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta boende. Våra gäster har 34. 2 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 162 rum. Detta boende renoverades 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Hesperia Mallorca Villamil tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Hesperia Mallorca Villamil. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På Hesperia Mallorca Villamil kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ponent Apartments
  Från1.012krPer natt

  Ponent Apartmentsstars

  Paguera, Mallorca , Sebel-lí, 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Paguera. Denna anläggning har totalt 54 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Flor los Almendros
  Från550krPer natt

  Flor los Almendrosstars

  Paguera, Mallorca , Bulevar de paguera 36 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Paguera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 20 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 200 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 67 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Flor los Almendros. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia
  Från719krPer natt

  Bahiastars

  Paguera, Mallorca , Paguera 81 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Pagueras nöjeskvarter, bara några minuters promenad från centrumet med barer, restauranger och nöjesställen. Kollektivtrafiken avgår från hållplatser precis i närheten, och stranden ligger 100 m bort. Hotellgästerna kan koppla av i den 2 000 m² stora trädgården och den luftkonditionerade restaurangen inbjuder dem att stanna till för en bit att äta. De som kommer i bil kan använda hotellparkeringen, och det finns tvättservice bland de tjänster som erbjuds. Möjlighet finns också att koppla av vid hotellpoolen och i bastun eller solariet. Hotellet har rum med privat badrum och standardbekvämligheter som centralvärme, telefon med direktval och värdeskåp att hyra. Gästerna kommer tveklöst att njuta av sin vistelse i de välutrustade rummen, och de kan dra nytta av det praktiska läget och de användbara tjänster som ingår.

  Se mer
 • Hotel Creta Paguera
  Från830krPer natt

  Hotel Creta Paguerastars

  Paguera, Mallorca , Carrer eucaliptus 2 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 121 recensioner från resenärerBaserat på 121 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Paguera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Hotel Creta Paguera genomgick en renovering 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Hotel Creta Paguera babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Lido Park
  Från1.295krPer natt

  Universal Hotel Lido Parkstars

  Paguera, Mallorca , Carrer jose guevara 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Paguera. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 266. Senast detta boende renoverades var 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Universal Hotel Lido Park. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Universal Hotel Lido Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Universal Hotel Lido Park har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Universal Hotel Lido Park. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Flor Los Almendros Apartamentos
  Från560krPer natt

  Flor Los Almendros Apartamentosstars

  Paguera, Mallorca , Paguera 34 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Denna enkla lägenhet ligger i Paguera. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här lägenheten. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna lägenhet. Det totala antalet rum är 85. Denna anläggning totalrenoverades 2015. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beverly Playa
  Från693krPer natt

  Beverly Playastars

  Paguera, Mallorca , Isaac albeniz, urb.la romana 3 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 753 recensioner från resenärerBaserat på 753 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Paguera. Från detta boende som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från det här boende. Det totala antalet rum är 443. Beverly Playa genomgick en renovering 2012. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Beverly Playa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cala Fornells
  Från1.712krPer natt

  Cala Fornellsstars

  Paguera, Mallorca , Cala fornells 76 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Paguera. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Från denna anläggning är det 5 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 84 ombonade rum. Cala Fornells genomgick en totalrenovering 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Cala Fornells. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Paguera
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Paguera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här