Hotell i Playa de Muro

Se på kartan
 • JS Alcudi-Mar
  Från1.716krPer natt

  JS Alcudi-Marstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcudia arta s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 472 recensioner från resenärerBaserat på 472 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell ligger i det spännande turistområdet Playa del Muro på den fantastiska ön Mallorca. Hotellet ligger bara 100 meter från stranden och 4 km från det livliga centrum av staden. Ett urval av shoppingställen, restauranger och pubar finns i närheten av hotellet och de närmaste nattklubbarna finns 3,5 km bort. Hotellet erbjuder gästerna en idealisk miljö för en avkopplande strandsemester. Rummen är vackert dekorerade, med ljus inredning och moderna möbler. Hotellet erbjuder gästerna ett urval av förstklassiga fritidsanläggningar. Gästerna är välkomna att njuta av de uppfriskande behandlingarna på spa-anläggningen, medan den mer aktiva resenären kan njuta av ett energiskt träningspass i gymmet. Hotellet erbjuder även ett säsongmässigt underhållningsprogram.

  Se mer
 • Be Live Collection Palace de Muro
  Från2.623krPer natt

  Be Live Collection Palace de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Ctra alcudia arta s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1193 recensioner från resenärerBaserat på 1193 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Playa de Muro. Från denna egendom är det 5 meter till närmaste strand. Våra gäster har 43. 4 kilometer till flygplatsen. 184 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet byggdes år 2000. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Be Live Collection Palace de Muro. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Be Live Collection Palace de Muro har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Be Live Collection Palace de Muro kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • IBEROSTAR Playa de Muro
  Från2.583krPer natt

  IBEROSTAR Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 8 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 658 recensioner från resenärerBaserat på 658 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa de Muro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 7. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. De 447 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2017. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på IBEROSTAR Playa de Muro är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på IBEROSTAR Playa de Muro. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Lagotel
  Från720krPer natt

  Eix Lagotelstars

  Playa de Muro, Mallorca , Circuit del llac s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta hotell är beläget i Alcudia ett turistcentrum bara 800 meter från den närmaste vackra sandstranden (busstransport erbjuds). Inbjudande shoppingområden med affärer, barer och restauranger finns i närheten. Detta charmiga hotell nära stranden har en foajé med en 24-timmarsreception, hissar och en frisörsalong. Gästerna kan njuta av en måltid i restaurangen eller en drink i baren. Tvättservice finns också. De välkomnande rummen har badrum, ett kassaskåp som kan hyras och telefon. Det finns en utomhuspool samt en solterrass möblerad med solstolar. De som vill koppla kan utnyttja jacuzzin och sportentusiaster kan använda hotellets tennisbanor och det egna gymmet. Gästerna väljer från en riklig frukostbuffé.

  Se mer
 • HSM Lago Park
  Från1.028krPer natt

  HSM Lago Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle yola s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 904 recensioner från resenärerBaserat på 904 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Playa de Muro. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Detta boende har 135 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Fast och trådlös internetanslutning finns på HSM Lago Park. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. HSM Lago Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Albufera Playa
  Från2.540krPer natt

  Iberostar Albufera Playastars

  Playa de Muro, Mallorca , Avda. albufera s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1424 recensioner från resenärerBaserat på 1424 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell är idyllisk placerat vid Alcudiabukten. Hotellet ligger intill sandstranden och det är nära till centrum av den livliga turistorten, där våra gäster hittar ett överflöd av charmiga restauranger, livliga nöjesställen och många shoppingmöjligheter. Hotellet ligger nära ett skyddat naturområde med vackra aromatiska tallar, där gästerna har möjlighet att vandra, att cykla mountainbike eller att rida i. Hotellet har en fantastisk elegant exteriör som smälter harmoniskt in i den naturliga omgivningen. Invändigt har hotellet en modern design och elegant dekoration som ger det en kunglig glans. Gästerna kommer att imponeras av de fantastiska rummen med uppfriskande neutral inredning som gör dem till verkliga oaser av lugn och ro.

  Se mer
 • Zafiro Bahia
  Från2.363krPer natt

  Zafiro Bahiastars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida playa de muro s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 767 recensioner från resenärerBaserat på 767 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 266 trivsamma rum. Zafiro Bahia byggdes 1993. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Zafiro Bahia tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Zafiro Bahia erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Zafiro Bahia. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • IBEROSTAR Albufera Park
  Från2.451krPer natt

  IBEROSTAR Albufera Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle dunes bahía de alcudia - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1056 recensioner från resenärerBaserat på 1056 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa de Muro. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. 250 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2007. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dygnet-runt-servicen på IBEROSTAR Albufera Park bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på IBEROSTAR Albufera Park är rullstolsanpassade. Endast stora husdjur är tillåtna på IBEROSTAR Albufera Park. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Rural Predio Son Serra
  Från1.248krPer natt

  Hotel Rural Predio Son Serrastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera muro-can picafort km 7 s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Playa de Muro. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 5. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Från denna egendom är det 15. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Senast denna anläggning renoverades var 2011. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel Rural Predio Son Serra. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Alcudia Park
  Från2.195krPer natt

  Iberostar Alcudia Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avinguda de s albufera 30 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1970 recensioner från resenärerBaserat på 1970 recensioner från resenärer

  Det familjevänliga lägenhets hotell Iberostar Alcudia Park har ett perfekt läge i Playa del Muro, direkt på den till synes oändliga fina sandstranden och det kristallklara vattnet i Medelhavet. Puerto de Alcudia med butiker, restauranger, barer och nöjesställen är ca 6 km bort. Den U-formade hotellkomplex öppnar upp mot stranden och omger en härlig pool landskap och en härlig trädgård, som erbjuder säkerhet och integritet för sina gäster. Barnen kommer att älska mini och maxiclub, både med sina egna pooler och ungdomar tas om hand i teenieclub. Medan barnen underhöll, kan föräldrarna njuta av den thailändska Zen Space. Dessutom har hotellet ett brett utbud av idrottsanläggningar, särskilt alla typer av vattensporter. Detta är en idealisk plats för par och familjer med barn som vill tillbringa en strand semester under solen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Playa de Muro
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Playa de Muro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här