Hotell i Playa de Palma

Se på kartan
 • HM Balanguera Beach
  Från1.086krPer natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Hotell HM Balanguera Beach ligger i hjärtat av de magnifika Playa de Palma, bara ett par minuter från flygplatsen. Här möts avkoppling och modernitet vilket skapar en unik atmosfär. På hotellet kan gästerna känna den varma medelhavspersonligheten, som också genomsyrar de 129 bekväma och ljusa rummen, som är fullt utrustade med balkong. Du kan njuta av den unika utsikten över Palmas strand från din balkong, den exklusiva skybaren eller från någon av poolerna som ligger i hotellets penthouse där du även serveras superba cocktails. Dessutom serveras en varierad och fräsch buffé i hotellets restaurang.

  Se mer
 • HM Gran Fiesta
  Från1.259krPer natt

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 571 recensioner från resenärerBaserat på 571 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är gay-vänligt och ligger i Playa de Palma. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna egendom. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 315. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grupotel Taurus Park
  Från895krPer natt

  Grupotel Taurus Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Avda américa 7 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 278 recensioner från resenärerBaserat på 278 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Playa de Palma, är ett bra alternativ för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. De 341 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på Grupotel Taurus Park är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Grupotel Taurus Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HM Tropical
  Från1.263krPer natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 587 recensioner från resenärerBaserat på 587 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa de Palma. Från detta boende som är beläget 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna anläggning. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. De 205 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Hotellet är helt rullstolsanpassat och har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på HM Tropical. På HM Tropical kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Occidental Playa de Palma
  Från806krPer natt

  Occidental Playa de Palmastars

  Playa de Palma, Mallorca , Avinguda fra joan llabres 16 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2437 recensioner från resenärerBaserat på 2437 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Playa de Palma. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 276 rum. Detta boende genomgick en renovering 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Occidental Playa de Palma babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oleander
  Från628krPer natt

  Oleanderstars

  Playa de Palma, Mallorca , C/ d’acaia 12 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i utkanten av den livliga Playa de Palma. Hotellet ligger bara 200 meter från den fina sandstranden, där kan gästerna njuta av sköna månbelysta promenader eller bara luta sig tillbaka och njuta av den vackra soluppgången eller solnedgången. Man finner sig omgiven av spännande nöjesställen, charmiga restauranger, butiker och barer. Den närmaste golfklubben ligger bara 4 km bort. Hotellet har en diskret stil och utstrålar positiv känsla och komfort. Lugnande pastellfärger ger gästrummen en rogivande atmosfär. Hotellets utbud av fritids- och rekreationsanläggningar är noga med att hålla hela familjen nöjd.

  Se mer
 • Grupotel Orient
  Från976krPer natt

  Grupotel Orientstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer duna 3 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 172 recensioner från resenärerBaserat på 172 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa de Palma. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 273 rum. Denna anläggning renoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Grupotel Orient. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Grupotel Orient. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pure Salt Garonda
  Från889krPer natt

  Pure Salt Garondastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de la mar negra 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 657 recensioner från resenärerBaserat på 657 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Playa de Palma. Våra besökare hittar närmaste golfbana 14. 8 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 60 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 30 meter från denna egendom. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 15. 0 kilometer till hamnen. De 149 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Pure Salt Garonda tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Pure Salt Garonda kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Pure Salt Garonda erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Bravo
  Från1.538krPer natt

  Riu Bravostars

  Playa de Palma, Mallorca , Mision de san diego 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 675 recensioner från resenärerBaserat på 675 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Playa de Palma. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Riu Bravo har totalt 437 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Riu Bravo håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Riu Bravo som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. På Riu Bravo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cook’s Club Palma Beach
  Från1.010krPer natt

  Cook’s Club Palma Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , San ramon nonato 16 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 276 recensioner från resenärerBaserat på 276 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa de Palma. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 318 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2015. Cook’s Club Palma Beach har wifi-anslutning. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Cook’s Club Palma Beach är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Cook’s Club Palma Beach erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Cook’s Club Palma Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Playa de Palma
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Playa de Palma

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här