Hotell i Playa de Palma

Se på kartan
 • Principe
  Från2.514krPer natt

  Principestars

  Playa de Palma, Mallorca , Avenida son rigo 14 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är gay-vänligt och ligger i Playa de Palma. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 8. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 105 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Principe tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HM Gran Fiesta
  Från1.342krPer natt

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 588 recensioner från resenärerBaserat på 588 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är gay-vänligt och ligger i Playa de Palma. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna egendom. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 315. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • HM Tropical
  Från1.440krPer natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 588 recensioner från resenärerBaserat på 588 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa de Palma. Från detta boende som är beläget 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna anläggning. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. De 205 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Hotellet är helt rullstolsanpassat och har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på HM Tropical. På HM Tropical kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB Maria Isabel
  Från983krPer natt

  THB Maria Isabelstars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle villagarcia de arosa 19 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Ett hotell som ligger i Playa de Palma på Mallorca. Detta område ger gästerna möjlighet att spela tennis eller minigolf samt rida. Hotellet ligger 400 meter från stranden och strandpromenaden i Playa de Palma, 200 meter bort finner man det roliga med butikerna, barerna och pubarna i området. Playa de Palma är en av de livligaste turistorterna i Medelhavet, bara fem kilometer från centrum av Palma och fyra km från flygplatsen. Närheten till huvudstaden gör att besökare kan få tillgång till ett rikt kultur- och sportsutbud, guidade turer och utflykter, både i själva Palma som till resten av ön, detta är ett riktigt paradis.

  Se mer
 • HM Balanguera Beach
  Från1.230krPer natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Hotell HM Balanguera Beach ligger i hjärtat av de magnifika Playa de Palma, bara ett par minuter från flygplatsen. Här möts avkoppling och modernitet vilket skapar en unik atmosfär. På hotellet kan gästerna känna den varma medelhavspersonligheten, som också genomsyrar de 129 bekväma och ljusa rummen, som är fullt utrustade med balkong. Du kan njuta av den unika utsikten över Palmas strand från din balkong, den exklusiva skybaren eller från någon av poolerna som ligger i hotellets penthouse där du även serveras superba cocktails. Dessutom serveras en varierad och fräsch buffé i hotellets restaurang.

  Se mer
 • Riu Bravo
  Från1.593krPer natt

  Riu Bravostars

  Playa de Palma, Mallorca , Mision de san diego 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 682 recensioner från resenärerBaserat på 682 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa de Palma. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 437 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Riu Bravo genomgick en totalrenovering 2015. Riu Bravo är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Riu Bravo bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Riu Bravo. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • IBEROSTAR Cristina
  Från1.356krPer natt

  IBEROSTAR Cristinastars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle bartomeu xamena s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1293 recensioner från resenärerBaserat på 1293 recensioner från resenärer

  Det utmärkta semesterhotellet Iberostar Royal Cristina är idealiskt beläget bara 100 meter från den underbara fina sandstranden, ett fantastiskt läge i en lugn del av den berömda turistorten Playa de Palma. Ett brett utbud av restauranger, barer och affärer samt Palma Aquarium finns inom en kort promenad. Centrum av Palma med sin pittoreska gamla stadsdel, den berömda katedralen, museer och exklusiva butiker kan lätt nås med allmänna kommunikationsmedel. Hotellet har ett vackert poolområde omgivet av skuggande pinjeträd. Barn och ungdomar mellan 4 och 17 år underhålls i åldersbaserade klubbar, det finns en barnpool, en lekplats och en barnmeny. Vuxna kommer att uppskatta det breda utbudet av idrottsaktiviteter, allt från tennis till alla typer av vattensporter. Efter en lång aktiv dag är Thai Zen Spa center perfekt för att koppla av på. Detta är ett utmärkt strandhotell för hela familjen.

  Se mer
 • Grupotel Taurus Park
  Från1.197krPer natt

  Grupotel Taurus Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Avda américa 7 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 285 recensioner från resenärerBaserat på 285 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Playa de Palma, är ett bra alternativ för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. De 341 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på Grupotel Taurus Park är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Grupotel Taurus Park erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HM Ayron Park
  Från1.222krPer natt

  HM Ayron Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle trasimeno 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Playa de Palma. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Våra resenärer har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 190 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på HM Ayron Park. HM Ayron Park genomgick en renovering 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på HM Ayron Park. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Grupotel Acapulco Playa
  Från1.464krPer natt

  Grupotel Acapulco Playastars

  Playa de Palma, Mallorca , Costa brava 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 240 recensioner från resenärerBaserat på 240 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Playa de Palma. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Boendet har totalt 143 rum. Grupotel Acapulco Playa genomgick en totalrenovering 2015. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Resenärena kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Grupotel Acapulco Playa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Playa de Palma
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Playa de Palma

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här