Hotell i Pollensa-Formentor

Se på kartan
 • Formentor, a Royal Hideaway Hotel
  Från2.285krPer natt

  Formentor, a Royal Hideaway Hotelstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Playa de formentor 3 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 952 recensioner från resenärerBaserat på 952 recensioner från resenärer

  Det världsberömda lyxhotellet Barceló Formentor, byggdes år 1929 och renoverades år 2002. Det är en legendarisk plats i en mycket romantisk miljö på norra spetsen av Mallorca, känd för att ha besökts av celebriteter som Churchill och Chaplin. Det är omgivet av 1200 hektar medelhavs skog och ligger bredvid den vackra Formentor-stranden med sitt kristallklara vatten och den har en hänförande utsikt över bukten Cap de Formentor. Det prisbelönade boutique-hotellet har ett brett utbud av i världsklass fina tjänster och bekvämligheter som till exempel diverse fina restauranger som serverar internationella rätter och har medelhavs-kök, bland andra den berömda restaurangen El Pi och en pianobar. Man kan rida och upptäcka de förtrollande omgivningarna, delta i en båtutflykt eller njuta av hotellets skönhetssalong. Detta hotell är en symbol för lyx i en spektakulär miljö på denna magnifika ö.

  Se mer
 • Juma
  Från1.221krPer natt

  Jumastars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Plaza mayor 9 - Karta
   

  Detta bekväma hotell ligger i Pollensa-Formentor. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Juma som har totalt 7 rum. Juma genomgick en totalrenovering 1997. Både fast och trådlöst internet finns på Juma. Babysängar tillhandahålls inte på Juma. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Juma ett garage för kunder som reser med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Sant Jordi
  Från1.287krPer natt

  Son Sant Jordistars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Carrer de sant jordi 29 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Pollensa-Formentor. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta hotell ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Detta boende totalrenoverades 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Son Sant Jordi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Son Sant Jordi babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Son Sant Jordi. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • L'Hostal
  Från935krPer natt

  L'Hostalstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Mercat 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Pollensa-Formentor. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta boende byggdes 2004. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på L'Hostal. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Detta boende tillåter inte husdjur. L'Hostal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Pollensa-Formentor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här