Hotell i Pollensa-Formentor

Se på kartan
 • Son Brull
  Från6.220krPer natt

  Son Brullstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Crta. palma- pollença pm 220, km 49.8 km. 50 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Pollensa-Formentor. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Totalt 23 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Son Brull. Son Brull är från år 2003. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Son Brull. Detta hotell tillämpar grön praxis. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Son Brull har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Sant Jordi
  Från1.414krPer natt

  Son Sant Jordistars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Carrer de sant jordi 29 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Pollensa-Formentor. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2000. Son Sant Jordi är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Son Sant Jordi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. På Son Sant Jordi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Juma
  Från1.357krPer natt

  Jumastars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Plaza mayor 9 - Karta
   

  Detta bekväma hotell ligger i Pollensa-Formentor. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Juma som har totalt 7 rum. Juma genomgick en totalrenovering 1997. Både fast och trådlöst internet finns på Juma. Babysängar tillhandahålls inte på Juma. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Juma ett garage för kunder som reser med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • L'Hostal
  Från1.266krPer natt

  L'Hostalstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Mercat 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Pollensa-Formentor. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta boende byggdes 2004. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på L'Hostal. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Detta boende tillåter inte husdjur. L'Hostal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Pollensa-Formentor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här