Hotell i Porreras

Se på kartan
 • Son Mercadal
  Från1.555krPer natt

  Son Mercadalstars

  Porreras, Mallorca , Cami de son pau s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Porreras. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Son Mercadal garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Denna anläggning som byggdes 1800 totalrenoverades 1995. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Son Mercadal. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. På Son Mercadal kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Bassa Rotja Ecoturisme
  Från1.678krPer natt

  Sa Bassa Rotja Ecoturismestars

  Porreras, Mallorca , Camino sa pedrera - finca son orell s/n - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma lantligt hotell finns i Porreras. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här lantliga hotellet. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sa Bassa Rotja Ecoturisme. Sa Bassa Rotja Ecoturisme har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Sa Bassa Rotja Ecoturisme. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Hotel Rural Es Riquers
  Från1.393krPer natt

  Hotel Rural Es Riquersstars

  Porreras, Mallorca , Ctra llucmajor - porreras km 9.5 9,5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Beläget mitt i Mallorcas landsbygd som är nära staden Montuïri, Detta landsortshotell utformad i traditionell stil finca. Omgiven av pinjeträd, mandel-och fikonträd, Detta lantliga hotell ligger Inom 20 minuter med bil från flygplatsen och inom 30 minuter med bil från centrum av ön huvudstad Palma. Funktioner i hotellet finns 21 rum, restaurang, bar, utomhuspool, WiFi och gratis parkering på plats. Handikappanpassat.

  Se mer
 • Ecoagroturismo Can Feliu
  Från1.107krPer natt

  Ecoagroturismo Can Feliustars

  Porreras, Mallorca , Cami de sa serra, km 1.1 km 1,2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 59 recensioner från resenärerBaserat på 59 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hus på landet ligger i Porreras. Från denna anläggning som är belägen 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra gäster har 1. 1 kilometer till flygplatsen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ecoagroturismo Can Feliu som har totalt 8 rum. Detta boende som byggdes 1750 totalrenoverades 2004. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Husdjur är inte tillåtna på Ecoagroturismo Can Feliu.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Porreras

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här