Hotell i Porreras

Se på kartan
 • Agroturisme Ses Vistes
  Från1.257krPer natt

  Agroturisme Ses Vistesstars

  Porreras, Mallorca , Cami de banyeres, poligon 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Porreras. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Agroturisme Ses Vistes håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Agroturisme Ses Vistes tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sa Bassa Rotja Ecoturisme
  Från1.459krPer natt

  Sa Bassa Rotja Ecoturismestars

  Porreras, Mallorca , Camino sa pedrera - finca son orell s/n - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma lantligt hotell är beläget i Porreras. Från detta lantliga hotell som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende har 25 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Sa Bassa Rotja Ecoturisme har inte öppet dygnet runt. Sa Bassa Rotja Ecoturisme har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sa Bassa Rotja Ecoturisme. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds.

  Se mer
 • Son Mercadal
  Från1.155krPer natt

  Son Mercadalstars

  Porreras, Mallorca , Cami de son pau s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 70 recensioner från resenärerBaserat på 70 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Porreras. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från egendomen. Son Mercadal garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Denna anläggning som byggdes 1800 genomgick en total uppsnyggning och renovering 1995. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Son Mercadal har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Son Mercadal tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Son Mercadal. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Son Mercadal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ecoagroturismo Can Feliu
  Från1.182krPer natt

  Ecoagroturismo Can Feliustars

  Porreras, Mallorca , Cami de sa serra, km 1.1 km 1,2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 57 recensioner från resenärerBaserat på 57 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet är beläget i Porreras. Från det här boendet som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 1. 1 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 8 rum. Trots att detta boende byggdes 1750 har det genomgått en renovering 2004. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Porreras

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här