Hotell i Portals Nous-området

Se på kartan
 • Roc Illetas
  Från1.705krPer natt

  Roc Illetasstars

  Illetas, Mallorca , Passeig illetes 62 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Holiday resort har ett privilegierat läge i Illetas. Anläggningen ligger framför klipporna ovanför havet. Anläggningen är omgiven av magnifika tropiska trädgårdar med spektakulär utsikt över Palmabukten. Det resort ligger bara 1 km från närmaste golfbana. Natural Park Na Burguesa ligger bara en kort bit ifrån. Denna underbara resort har en lyxig design. De boende alternativ är suveränt utformade, erbjuder en lyxig miljö där man kan helt koppla av på. Gästerna imponeras garanterat av det omfattande utbud av förstklassiga faciliteter och tjänster som detta underbara anläggning har att erbjuda.

  Se mer
 • Bon Sol
  Från3.317krPer natt

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 807 recensioner från resenärerBaserat på 807 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Illetas är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 6. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 149 ombonade rum. Hotellet totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är miljövänlig. Bon Sol är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Bon Sol erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Costa Portals - Adults Only
  Från1.936krPer natt

  Costa Portals - Adults Onlystars

  Portals Nous, Mallorca , C vaquer 16 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 571 recensioner från resenärerBaserat på 571 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Portals Nous, är endast för vuxna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Costa Portals - Adults Only. Costa Portals - Adults Only genomgick en renovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Costa Portals - Adults Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Costa Portals - Adults Only babysängar på begäran. Costa Portals - Adults Only är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Europe Playa Marina
  Från1.783krPer natt

  Europe Playa Marinastars

  Illetas, Mallorca , Illetas, 68 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 490 recensioner från resenärerBaserat på 490 recensioner från resenärer

  Detta lyxhotell är det perfekta stället för en minnesvärd semester på Mallorca. Det ligger i det fridfulla området Illetas, precis vid den fantastiska sandstranden och bara 6 kilometer från öns huvudstad Palma. Gästerna kan alternera dagarna på stranden med golf på de närliggande banorna eller utforska området och staden med sina många affärer och andra attraktioner. Rummen är fulla av karaktär och är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att hjälpa till så att även den mest krävande turisten känner sig som hemma. En avkopplande drink vid poolen, ett parti bordtennis eller en förstaplats vid underhållningsprogrammen på anläggningen – oavsett vad gästerna väljer, kommer de att få en minnesvärd kväll för att avsluta en minnesvärd dag.

  Se mer
 • RD Mar de Portals
  Från1.377krPer natt

  RD Mar de Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Den caldentei 15 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Den här charmiga familjevänliga hotellet ligger inbäddat i ett bostadsområde i Portals Nous, bort från vardagens jäkt och stress i stan och bara 150 meter från stranden. Omgivet av vacker natur och med en mysig atmosfär det är den perfekta platsen för en solig semester. Gästerna kommer att vara inom 5 minuters promenad från stranden av Oratory och bara 2 km från närmaste golfbana. De som är på jakt efter lite extra underhållning kommer att vara på 9 km från den livliga Palma de Mallorca, men någon som bara vill koppla av och ha lite roligare behöver inte ta steget utanför lokalen. Bredvid sin dagtid och kvällsunderhållning program kan du njuta av två fantastiska pooler och sun-terrass terrass med trädgårdar där man kan koppla av och njuta av Medelhavets sol. 

  Se mer
 • OD Port Portals
  Från1.337krPer natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Portals Nous. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. OD Port Portals har totalt 76 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på OD Port Portals som har några handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter små husdjur. OD Port Portals tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. OD Port Portals är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Grand Portals Nous
  Från4.174krPer natt

  Iberostar Grand Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Falconer 19 - Karta
   

  Där det är beläget i Portals Nous är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 66 rum. Hotellet totalrenoverades 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Iberostar Grand Portals Nous håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Iberostar Grand Portals Nous är handikappanpassadeIberostar Grand Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. På Iberostar Grand Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Melia de Mar
  Från5.118krPer natt

  Gran Melia de Marstars

  Illetas, Mallorca , Illetas 7 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1170 recensioner från resenärerBaserat på 1170 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Illetas är detta lyxiga hotell endast avsett för vuxna. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från anläggningen. Anläggningen har totalt 142 rum. Gran Melia de Mar genomgick en renovering 2016. Alla gästerna på Gran Melia de Mar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Gran Melia de Mar bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Gran Melia de Mar tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Gran Melia de Mar kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • H10 Punta Negra. Boutique hotel
  Från2.331krPer natt

  H10 Punta Negra. Boutique hotelstars

  Portals Nous, Mallorca , Punta negra 12 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 655 recensioner från resenärerBaserat på 655 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Portals Nous. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 8 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på H10 Punta Negra. Boutique hotel är 135. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet finns på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. H10 Punta Negra. Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bendinat
  Från2.608krPer natt

  Bendinatstars

  Bendinat, Mallorca , Andres ferret sobral 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Bendinat. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. 54 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2002. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Bendinat håller öppet dygnet runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Bendinat. Parkering och garage finns att tillgå. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Bendinat kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Portals Nous-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Roc Illetas
  Roc Illetas
  3,6/5
  Kundomdömenav  15 Åsikter

  Allt var toppen - frukostbuffe, utsikt, läge (både nära busshållplats och närhet till bad), personalens bemötande

  Åsa
  Hotelopias kund, 26/07/2017

  Från1.705krSe mer