Hotell i Portals Nous-området

Se på kartan
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  Från1.586krPer natt

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 410 recensioner från resenärerBaserat på 410 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort är perfekt för familjer och ligger i Portals Nous. Från denna resort som är belägen 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna resort ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Lindner Golf Resort Portals Nous har totalt 128 rum. Denna anläggning renoverades 2019. Både fast och trådlöst internet finns på Lindner Golf Resort Portals Nous. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Lindner Golf Resort Portals Nous är rullstolsanpassade. Lindner Golf Resort Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Lindner Golf Resort Portals Nous. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. På Lindner Golf Resort Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bon Sol
  Från2.288krPer natt

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Illetas, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra kunder har 20. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 6. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Bon Sol är 149. Bon Sol genomgick en renovering 2013. Fast och trådlös internetanslutning finns på Bon Sol. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Om de som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Bon Sol kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo Illetas Albatros
  Från903krPer natt

  Barcelo Illetas Albatrosstars

  Illetas, Mallorca , passeig illetes 15 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Beläget i vid en fantastisk strand med direkt tillgång till en naturlig vik, åtnjuter det ”endast för vuxna”- avantgardistiska hotellet Barcelo Illetas Albatros ett underbart läge på den västra delen av Palmabukten. Olika fantastiska golfbanor ligger nära och den kungliga golfbanan Bendinat ligger på gångavstånd. Palma, öns huvudstad, ligger inom en kort bilresa och den internationella flygplatsen ligger bara 14 km bort. Det verkligen eleganta hotellet erbjuder rymliga, moderna rum med gratis Wi Fi, luftkonditionering, LCD satellit - TV och regndusch. Många av dem har fantastisk utsikt över Medelhavet. Det finns två utmärkta utomhuspooler vid havet, omgivna av solterrasser. Gästerna kan träna i gymmet eller njut av total avkoppling i förstklassigt spa och hälsocenter. Fina matställen serverar utsökt medelhavsmat och det finns en hip takterrass där gästerna kan smutta på en cocktail på kvällen. Ett trendigt hotell för älskare av lyx och stil.

  Se mer
 • RD Mar de Portals
  Från940krPer natt

  RD Mar de Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Den caldentei 15 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Den här charmiga familjevänliga hotellet ligger inbäddat i ett bostadsområde i Portals Nous, bort från vardagens jäkt och stress i stan och bara 150 meter från stranden. Omgivet av vacker natur och med en mysig atmosfär det är den perfekta platsen för en solig semester. Gästerna kommer att vara inom 5 minuters promenad från stranden av Oratory och bara 2 km från närmaste golfbana. De som är på jakt efter lite extra underhållning kommer att vara på 9 km från den livliga Palma de Mallorca, men någon som bara vill koppla av och ha lite roligare behöver inte ta steget utanför lokalen. Bredvid sin dagtid och kvällsunderhållning program kan du njuta av två fantastiska pooler och sun-terrass terrass med trädgårdar där man kan koppla av och njuta av Medelhavets sol. 

  Se mer
 • Costa Portals - Adults Only
  Från707krPer natt

  Costa Portals - Adults Onlystars

  Portals Nous, Mallorca , C vaquer 16 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 564 recensioner från resenärerBaserat på 564 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Portals Nous. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 94 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Costa Portals - Adults Only. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Costa Portals - Adults Only är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Costa Portals - Adults Only babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Costa Portals - Adults Only. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • OD Port Portals
  Från1.098krPer natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 379 recensioner från resenärerBaserat på 379 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Portals Nous. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. De 76 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. OD Port Portals är från år 2014. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. OD Port Portals tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Gran Melia de Mar
  Från2.124krPer natt

  Gran Melia de Marstars

  Illetas, Mallorca , Illetas 7 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1135 recensioner från resenärerBaserat på 1135 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är endast för vuxna och ligger i Illetas. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Gran Melia de Mar har totalt 142 rum. Gran Melia de Mar genomgick en renovering 2016. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Gran Melia de Mar bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Gran Melia de Mar tillåter små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Portals Nous-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här