Hotell i Portals Nous

Se på kartan
 • Costa Portals - Adults Only
  Från1.025krPer natt

  Costa Portals - Adults Onlystars

  Portals Nous, Mallorca , C vaquer 16 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 564 recensioner från resenärerBaserat på 564 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Portals Nous. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 94 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Costa Portals - Adults Only. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Costa Portals - Adults Only är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Costa Portals - Adults Only babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Costa Portals - Adults Only. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  Från2.392krPer natt

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 417 recensioner från resenärerBaserat på 417 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort är perfekt för familjer och ligger i Portals Nous. Från denna resort som är belägen 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna resort ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Lindner Golf Resort Portals Nous har totalt 128 rum. Denna anläggning renoverades 2019. Både fast och trådlöst internet finns på Lindner Golf Resort Portals Nous. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Lindner Golf Resort Portals Nous är rullstolsanpassade. Lindner Golf Resort Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Lindner Golf Resort Portals Nous. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. På Lindner Golf Resort Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salles Hotel Marina Portals
  Från1.117krPer natt

  Salles Hotel Marina Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Crta andratx km10 s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1359 recensioner från resenärerBaserat på 1359 recensioner från resenärer

  Detta underbara hotell har ett centralt och lugnt läge inte långt från båthamnen i Portals Nous. På en 15 minuters promenad kommer gästerna att kunna nå den närmaste sandstranden i området som också ligger mycket nära centrum. Gästerna kommer också att hitta en mängd olika butiker, små affärer, restauranger och barer i närheten, samt bra kommunikationsmedel. Detta är en idealisk plats att tillbringa en lugn och skön semester på.

  Se mer
 • RD Mar de Portals
  Från988krPer natt

  RD Mar de Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Den caldentei 15 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Den här charmiga familjevänliga hotellet ligger inbäddat i ett bostadsområde i Portals Nous, bort från vardagens jäkt och stress i stan och bara 150 meter från stranden. Omgivet av vacker natur och med en mysig atmosfär det är den perfekta platsen för en solig semester. Gästerna kommer att vara inom 5 minuters promenad från stranden av Oratory och bara 2 km från närmaste golfbana. De som är på jakt efter lite extra underhållning kommer att vara på 9 km från den livliga Palma de Mallorca, men någon som bara vill koppla av och ha lite roligare behöver inte ta steget utanför lokalen. Bredvid sin dagtid och kvällsunderhållning program kan du njuta av två fantastiska pooler och sun-terrass terrass med trädgårdar där man kan koppla av och njuta av Medelhavets sol. 

  Se mer
 • H10 Punta Negra. Boutique hotel
  Från2.360krPer natt

  H10 Punta Negra. Boutique hotelstars

  Portals Nous, Mallorca , Punta negra 12 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 643 recensioner från resenärerBaserat på 643 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Portals Nous. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Totalt 135 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. H10 Punta Negra. Boutique hotel genomgick en renovering 2015. Alla gästerna på H10 Punta Negra. Boutique hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. H10 Punta Negra. Boutique hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På H10 Punta Negra. Boutique hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OD Port Portals
  Från2.112krPer natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 378 recensioner från resenärerBaserat på 378 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Portals Nous. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. De 76 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. OD Port Portals är från år 2014. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. OD Port Portals tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • IBEROSTAR Grand Portals Nous
  Från2.412krPer natt

  IBEROSTAR Grand Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Falconer 19 - Karta
   

  Där det är beläget i Portals Nous är detta lyxiga hotell endast avsett för vuxna. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från hotellet. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 66 rum. IBEROSTAR Grand Portals Nous genomgick en renovering 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. IBEROSTAR Grand Portals Nous tillhandahåller inga babysängar på begäran. IBEROSTAR Grand Portals Nous förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. IBEROSTAR Grand Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på IBEROSTAR Grand Portals Nous. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på IBEROSTAR Grand Portals Nous. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. På IBEROSTAR Grand Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Portals Nous

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här