Hotell i Portals Nous

Se på kartan
 • Costa Portals - Adults Only
  Från1.936krPer natt

  Costa Portals - Adults Onlystars

  Portals Nous, Mallorca , C vaquer 16 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 571 recensioner från resenärerBaserat på 571 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Portals Nous, är endast för vuxna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Costa Portals - Adults Only. Costa Portals - Adults Only genomgick en renovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Costa Portals - Adults Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Costa Portals - Adults Only babysängar på begäran. Costa Portals - Adults Only är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • RD Mar de Portals
  Från1.377krPer natt

  RD Mar de Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Den caldentei 15 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Den här charmiga familjevänliga hotellet ligger inbäddat i ett bostadsområde i Portals Nous, bort från vardagens jäkt och stress i stan och bara 150 meter från stranden. Omgivet av vacker natur och med en mysig atmosfär det är den perfekta platsen för en solig semester. Gästerna kommer att vara inom 5 minuters promenad från stranden av Oratory och bara 2 km från närmaste golfbana. De som är på jakt efter lite extra underhållning kommer att vara på 9 km från den livliga Palma de Mallorca, men någon som bara vill koppla av och ha lite roligare behöver inte ta steget utanför lokalen. Bredvid sin dagtid och kvällsunderhållning program kan du njuta av två fantastiska pooler och sun-terrass terrass med trädgårdar där man kan koppla av och njuta av Medelhavets sol. 

  Se mer
 • OD Port Portals
  Från1.337krPer natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Portals Nous. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. OD Port Portals har totalt 76 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på OD Port Portals som har några handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter små husdjur. OD Port Portals tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. OD Port Portals är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Grand Portals Nous
  Från4.174krPer natt

  Iberostar Grand Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Falconer 19 - Karta
   

  Där det är beläget i Portals Nous är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 66 rum. Hotellet totalrenoverades 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Iberostar Grand Portals Nous håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Iberostar Grand Portals Nous är handikappanpassadeIberostar Grand Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. På Iberostar Grand Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Punta Negra. Boutique hotel
  Från2.331krPer natt

  H10 Punta Negra. Boutique hotelstars

  Portals Nous, Mallorca , Punta negra 12 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 655 recensioner från resenärerBaserat på 655 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Portals Nous. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 8 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på H10 Punta Negra. Boutique hotel är 135. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet finns på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. H10 Punta Negra. Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Portals Nous

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här