Hotell i Porto Colom

Se på kartan
 • BelleVue Belsana
  Från769krPer natt

  BelleVue Belsanastars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer churruca s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Porto Colom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 70 rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Fast och trådlös internetanslutning finns på BelleVue Belsana. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. BelleVue Belsana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecília
  Från806krPer natt

  Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecíliastars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer de la gavina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Porto Colom. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Detta boende har 104 rum. Senast detta boende renoverades var 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecília har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Dessutom tillåter denna anläggning stora husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • JS Cape Colom
  Från1.343krPer natt

  JS Cape Colomstars

  Porto Colom, Mallorca , De l'assumpcio 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Porto Colom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Detta hotell kan erbjuda totalt 119 rum. JS Cape Colom genomgick en renovering 1996. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. JS Cape Colom kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Vistamar by Pierre & Vacances
  Från732krPer natt

  Hotel Vistamar by Pierre & Vacancesstars

  Porto Colom, Mallorca , Hermanos pinzon 18 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Porto Colom. De 148 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotel Vistamar by Pierre & Vacances har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Hotel Vistamar by Pierre & Vacances tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Hotel Vistamar by Pierre & Vacances kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Portocolom
  Från960krPer natt

  Portocolomstars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer d en cristofor colom 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Porto Colom. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta vandrarhem. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Portocolom genomgick en renovering 2010. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Porto Colom

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här