Hotell i Porto Cristo

Se på kartan
 • Som Dona Women Only
  Från1.006krPer natt

  Som Dona Women Onlystars

  Porto Cristo, Mallorca , De'n joan servera camps, 11 - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Porto Cristo. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Som Dona Women Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB Felip
  Från1.615krPer natt

  THB Felipstars

  Porto Cristo, Mallorca , Carrer d en bordils 41 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Detta strandhotell – endast för vuxna – byggdes 1890 och renoverades 2000. Det består av totalt 96 rum (10 enkelrum och 86 dubbelrum) fördelade över två intilliggande byggnader, båda med fyra våningar. Bland bekvämligheterna finns en 24-timmarsreception med värdeskåp, valutaväxlingsdisk, tre hissar, kafé och bar. Det finns också en à la carte-restaurang med luftkonditionering, tv-rum, allmän internetåtkomst, cykelförråd samt cykeluthyrning mot en extra kostnad. Medicinska tjänster finns att tillgå på begäran. Det finns slutligen en wellnessanläggning med inomhuspool, bastu, turkiskt bad och massage, samt wifi på rummen.

  Se mer
 • Castell dels Hams
  Från837krPer natt

  Castell dels Hamsstars

  Porto Cristo, Mallorca , Carretera manacor - porto cristo km 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1261 recensioner från resenärerBaserat på 1261 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Porto Cristo. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Castell dels Hams har totalt 280 rum. Denna anläggning snyggades upp 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Castell dels Hams håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Castell dels Hams. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Castell dels Hams. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Porto Drach aparthotel
  Från761krPer natt

  Porto Drach aparthotelstars

  Porto Cristo, Mallorca , Passeig des cap des toi 25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 787 recensioner från resenärerBaserat på 787 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Porto Cristo. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 6 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Boendet har totalt 74 rum. Senast detta boende renoverades var 2013. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Porto Drach aparthotel håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Porto Drach aparthotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Porto Drach aparthotel. Porto Drach aparthotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Porto Drach aparthotel. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Porto Cristo

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här