Hotell i Porto Petro

Se på kartan
 • Niu d'Aus
  Från1.003krPer natt

  Niu d'Ausstars

  Porto Petro, Mallorca , Carrer de s estel d argent 18 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Porto Petro. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Niu d'Aus är 18. Detta hotell totalrenoverades 2005. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Niu d'Aus är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Niu d'Aus erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

  Se mer
 • Som Suret Hotel - Adults Only
  Från1.072krPer natt

  Som Suret Hotel - Adults Onlystars

  Porto Petro, Mallorca , Carrer des patrons martina 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta eleganta hotell ligger i hjärtat av fiskebyn Porto Petro, en genuin Mallorcaby. Hotellet är byggt i typisk medelhavsstil med en blandning av Ibiza och gammal grekisk östil. Boendet erbjuder flera olika rumstyper, vissa med balkong och fantastisk havsutsikt. Alla rum är eleganta och fräscha och har badrum med naturlig dusch i sten och förstoringsspegel. Gratis wifi finns i hela hotellet så att gästerna kan hålla sig uppdaterade. Hotellet har en stor pool omgiven av en vacker avkopplande trädgård med en fantastisk bar där gästerna kan njuta av en cocktail eller smoothie. På takterrassen finns en bar med fantastisk utsikt över havet och Porto Petros hamn. Terrassen är en perfekt plats för bröllop, evenemang och möten, eller bara för att njuta av den fantastiska solnedgången.

  Se mer
 • Blau PortoPetro Beach Resort & Spa
  Från2.452krPer natt

  Blau PortoPetro Beach Resort & Spastars

  Porto Petro, Mallorca , Carrer des far 16 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta enastående hotell, som återfinns i Porto Petro, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Våra resenärer har 46. 0 kilometer till flygplatsen. Blau PortoPetro Beach Resort & Spa har totalt 319 rum. Denna anläggnings byggår är 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Blau PortoPetro Beach Resort & Spa några rullstolsanpassade rum. Blau PortoPetro Beach Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Blau PortoPetro Beach Resort & Spa. Resenärerna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Blau PortoPetro Beach Resort & Spa. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan resenärerna få roliga upplevelser. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Blau PortoPetro Beach Resort & Spa. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Porto Petro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här