Hotell i Puerto de Alcudia

Se på kartan
 • BelleVue Club
  Från1.055krPer natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 227 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9109 recensioner från resenärerBaserat på 9109 recensioner från resenärer

  Denna populära semesterklubb som ligger i nordöstra delen av den soliga Medelhavsön Mallorca, har ett vackert sjöläge och ligger bara några steg från den fina sandstranden i Puerto de Alcúdia på Alcúdia Bay. Det finns ett stort utbud av restauranger, barer och butiker i närheten av hotellet och Alcúdias centrum med dess romerska arkitektur och utgrävningar ligger inom räckhåll.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Från1.353krPer natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1503 recensioner från resenärerBaserat på 1503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell är centralt beläget i hjärtat av turistorten Alcudia. Gästerna kommer att befinna sig bara några steg från den vidsträckta sandstranden, samt en mängd butiker, kaféer, barer och restauranger. Detta trevliga hotell ligger bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet. Gästerna hälsas med värme och utmärkt service. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster, catering för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Från929krPer natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Puerto de Alcudia. Från denna lägenhet som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 900 meter till närmaste strand. Från denna lägenhet är det 2. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 32 rum. Solecito Alcudia genomgick en totalrenovering 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Solecito Alcudia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Solecito Alcudia. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. På Solecito Alcudia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  Från641krPer natt

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Perfekt för familjer och en charmig lägenhet som är lokaliserad i Puerto de Alcudia. Våra besökare har 45. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 142 ombonade rum. Detta boende renoverades 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Apartamentos Sol de Alcudia. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Apartamentos Sol de Alcudia som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. På Apartamentos Sol de Alcudia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Som Far Hotel
  Från1.539krPer natt

  Som Far Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto de Alcudia är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 950 meter från detta boende. Från denna egendom är det 580 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 2. 7 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 45. Detta boende totalrenoverades 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Som Far Hotel babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Som Far Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • JS Sol de Alcudia
  Från1.278krPer natt

  JS Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Via venecia, 3 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1224 recensioner från resenärerBaserat på 1224 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Puerto de Alcúdia och har ett bra läge precis framför sjön Menor. Det är omgivet av en 500 kvadratmeters stor trädgård med frodig vegetation och öppen utsikt över bergen. Inom området kan gästerna lätt nå köpcentra och en mängd barer och butiker. Det är cirka två kilometer till det antika Alcúdia där gästerna kan besöka historiska platser av intresse. Hotellet har bekväma stora rum och fina inomhus- och utomhusanläggningar. Detta är bra ställe för den som vill upptäcka den här sidan av ön.

  Se mer
 • Elegance Diana
  Från900krPer natt

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 106 recensioner från resenärerBaserat på 106 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Puerto de Alcudia. Från detta vandrarhem som är beläget 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Det totala antalet rum är 30. Detta boende renoverades 2018. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på Elegance Diana är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Elegance Diana erbjuder transfer till flygplatsen. Elegance Diana är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Elegance Diana erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Alcudia Hotel
  Från1.063krPer natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1785 recensioner från resenärerBaserat på 1785 recensioner från resenärer

  Bekvämt beläget i centrum av den charmiga semesterorten Puerto de Alcudia, är det trevliga Hotel Alcudia bara ett steg bort från en av de vackraste stränderna på ön, svagt sluttande med fin sand och kristallklart vatten som sträcker sig lång på ön. I närheten av hotellet, finns ett brett utbud av restauranger, barer, butiker och nöjesställen. Den medeltida staden Alcudia med sitt pittoreska centrum och romerska utgrävningar är bara en kort promenad bort. Den moderna hotell är byggt med en typisk mallorquinskt karaktär, har en U-formad byggnad runt en härlig uteplats med utomhus simbadsängar, omgivna av palmer. För ökad komfort, erbjuder hotellet duschar för sena avgångar.

  Se mer
 • Blue Sea Piscis
  Från1.521krPer natt

  Blue Sea Piscisstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 41 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1422 recensioner från resenärerBaserat på 1422 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Puerto de Alcudia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 206 trivsamma rum. Blue Sea Piscis genomgick en renovering 2005. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Blue Sea Piscis är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla gäster som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HSM President
  Från862krPer natt

  HSM Presidentstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Camino de aucanada 65 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1190 recensioner från resenärerBaserat på 1190 recensioner från resenärer

  Det eleganta hotell HSM President är bekvämt beläget i Alcanada, bara ett stenkast från en strand. En golfbana ligger inom en kort promenad och staden Alcudia med sina affärer och romerska ruiner samt Puerto de Alcudia med sina restauranger, barer och den till synes oändliga sandstranden i Alcudiabukten kan nås inom en kort bilresa. Palma, öns huvudstad, ligger 45 minuter bort med bil. Det familjevänliga semesterhotellet erbjuder rymliga, välutrustade rum med luftkonditionering, parkettgolv, LCD satellit-TV och Wi Fi. En del av dem har också magnifik havsutsikt. Utmärkta tjänster och faciliteter inkluderar tre pooler för vuxna, och barn kommer att älska miniklubben och barnpoolen. Det finns ett spa och en hälsoavdelning med gym, inomhuspool, bastu och turkiskt bad. Hotellet är specialiserat på cykelturism, med förråd för cyklar, speciella måltider och information om cykelleder. Ett utmärkt val för par, familjer med barn och cyklister.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Puerto de Alcudia
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Puerto de Alcudia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här