Hotell i Puerto de Alcudia

Se på kartan
  • Roc Hotel Boccaccio
    Från1.247krPer natt

    Roc Hotel Boccacciostars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas i reus 3 - Karta
    3,8/5
    Kundomdömenav 8 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 516 recensioner från resenärerBaserat på 516 recensioner från resenärer

    Situated just 100 meters from the beach, adjacent to Lago Esperanza. It is ideal for fishing and those with an interest in sport because it has direct access to the beach where you can practice several sports.

    Se mer
  • Elegance Diana
    Från370krPer natt

    Elegance Dianastars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Karta
     
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

    Detta anspråkslösa vandrarhem finns i Puerto de Alcudia. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Våra kunder har 4. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Elegance Diana har totalt 30 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2018. Elegance Diana har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla rum på Elegance Diana är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

    Se mer
  • BelleVue Lagomonte
    Från922krPer natt

    BelleVue Lagomontestars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de estany petit 8 - Karta
    3,9/5
    Kundomdömenav 11 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2100 recensioner från resenärerBaserat på 2100 recensioner från resenärer

    Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Puerto de Alcudia. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 45. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 272 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2001. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På BelleVue Lagomonte kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

    Se mer
  • ONA Garden Lago
    Från729krPer natt

    ONA Garden Lagostars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Amsterdam , urb lago menor 3 - Karta
    3,8/5
    Kundomdömenav 3 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

    Denna bekväma lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Puerto de Alcudia. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Detta boende har totalt 81 ombonade rum. Denna anläggnings byggår är 1993. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På ONA Garden Lago kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

    Se mer
  • JS Sol de Alcudia
    Från679krPer natt

    JS Sol de Alcudiastars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Via venecia, 3 - Karta
    4,0/5
    Kundomdömenav 10 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1163 recensioner från resenärerBaserat på 1163 recensioner från resenärer

    Detta bekväma hotell ligger i Puerto de Alcúdia och har ett bra läge precis framför sjön Menor. Det är omgivet av en 500 kvadratmeters stor trädgård med frodig vegetation och öppen utsikt över bergen. Inom området kan gästerna lätt nå köpcentra och en mängd barer och butiker. Det är cirka två kilometer till det antika Alcúdia där gästerna kan besöka historiska platser av intresse. Hotellet har bekväma stora rum och fina inomhus- och utomhusanläggningar. Detta är bra ställe för den som vill upptäcka den här sidan av ön.

    Se mer
  • Som Far Hotel
    Från1.011krPer natt

    Som Far Hotelstars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Karta
    3,7/5
    Kundomdömenav 13 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

    Där det är beläget i Puerto de Alcudia är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 950 meter från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 580 meter från denna egendom. Från detta boende är det 2. 7 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 45 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Som Far Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

    Se mer
  • Grupotel Maritimo
    Från879krPer natt

    Grupotel Maritimostars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Avda. rey juan carlos i s/n - Karta
    4,4/5
    Kundomdömenav 6 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 818 recensioner från resenärerBaserat på 818 recensioner från resenärer

    Där det är beläget i Puerto de Alcudia är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta hotell. 247 välkomnande rum finns på anläggningen. Grupotel Maritimo genomgick en totalrenovering 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

    Se mer
  • Hotel Condesa
    Från1.478krPer natt

    Hotel Condesastars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer roselles 4 - Karta
    3,6/5
    Kundomdömenav 3 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2849 recensioner från resenärerBaserat på 2849 recensioner från resenärer

    Detta hotell är beläget i nordöstra delen av ön Mallorca, med utsikt över en vidsträckt sandstrand vid Alcudiabukten. Hotellet ligger i en lugn miljö men bara 500 meter från ett varierat utbud av barer, restauranger och nöjesställen. Det allmänna transportnätet finns strax utanför hotellet. Detta underbara hotell består av elegant inredda rum, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Rummen erbjuder en oas av lugn och ro, dit man kan fly stressen i det dagliga livet. Detta underbara hotell har en till synes oändlig mängd förstklassiga faciliteter och ser till att det aldrig finns en tråkig stund. Gäster i alla åldrar får säkert en verkligt trevlig vistelse på hotellet.

    Se mer
  • Apartamentos Siesta I
    Från541krPer natt

    Apartamentos Siesta Istars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Karta
    4,1/5
    Kundomdömenav 16 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1155 recensioner från resenärerBaserat på 1155 recensioner från resenärer

    Detta lägenhetshotell ligger på den nordliga sidan av ön, mycket nära den historiska stadskärnan i staden Alcudia, på den berömda och kommersiella Pere Mas i Reus avenyn. Inom området finner våra gäster ett stort utbud av butiker, restauranger och barer som passar alla smaker. Albufera naturparken ligger ca 3 km bort och kan lätt nås med bil eller allmänna transportmedel. Hotellet har ett bra läge för att man ska kunna njuta av fritid och kultur på orten.

    Se mer
  • More
    Från609krPer natt

    Morestars

    Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle de tirant lo blanc 8 - Karta
    3,9/5
    Kundomdömenav 7 Åsikter
    Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 937 recensioner från resenärerBaserat på 937 recensioner från resenärer

    Detta gulliga hotell ligger i Puerto de Alcudia. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta hotell. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2007. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. More erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. More kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

    Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Puerto de Alcudia
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto de Alcudia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här