Hotell i Puerto de Alcudia

Se på kartan
 • BelleVue Lagomonte
  Från944krPer natt

  BelleVue Lagomontestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de estany petit 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2097 recensioner från resenärerBaserat på 2097 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Puerto de Alcudia. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 45. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 272 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2001. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På BelleVue Lagomonte kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Från400krPer natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 174 recensioner från resenärerBaserat på 174 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Puerto de Alcudia. Från denna lägenhet som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna lägenhet ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 900 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Totalt 32 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Solecito Alcudia. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Solecito Alcudia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Från978krPer natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1472 recensioner från resenärerBaserat på 1472 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell är centralt beläget i hjärtat av turistorten Alcudia. Gästerna kommer att befinna sig bara några steg från den vidsträckta sandstranden, samt en mängd butiker, kaféer, barer och restauranger. Detta trevliga hotell ligger bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet. Gästerna hälsas med värme och utmärkt service. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster, catering för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • More
  Från635krPer natt

  Morestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle de tirant lo blanc 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 935 recensioner från resenärerBaserat på 935 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Puerto de Alcudia. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta hotell. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2007. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. More erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. More kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  Från454krPer natt

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Denna charmiga lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Puerto de Alcudia. Våra resenärer har 45. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 142 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Apartamentos Sol de Alcudia. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • ONA Garden Lago
  Från481krPer natt

  ONA Garden Lagostars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Amsterdam , urb lago menor 3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 448 recensioner från resenärerBaserat på 448 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Puerto de Alcudia. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Detta boende har totalt 81 ombonade rum. Denna anläggnings byggår är 1993. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På ONA Garden Lago kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Alcudia Hotel
  Från519krPer natt

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1701 recensioner från resenärerBaserat på 1701 recensioner från resenärer

  Bekvämt beläget i centrum av den charmiga semesterorten Puerto de Alcudia, är det trevliga Hotel Alcudia bara ett steg bort från en av de vackraste stränderna på ön, svagt sluttande med fin sand och kristallklart vatten som sträcker sig lång på ön. I närheten av hotellet, finns ett brett utbud av restauranger, barer, butiker och nöjesställen. Den medeltida staden Alcudia med sitt pittoreska centrum och romerska utgrävningar är bara en kort promenad bort. Den moderna hotell är byggt med en typisk mallorquinskt karaktär, har en U-formad byggnad runt en härlig uteplats med utomhus simbadsängar, omgivna av palmer. För ökad komfort, erbjuder hotellet duschar för sena avgångar.

  Se mer
 • Apartamentos Siesta I
  Från560krPer natt

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1153 recensioner från resenärerBaserat på 1153 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger på den nordliga sidan av ön, mycket nära den historiska stadskärnan i staden Alcudia, på den berömda och kommersiella Pere Mas i Reus avenyn. Inom området finner våra gäster ett stort utbud av butiker, restauranger och barer som passar alla smaker. Albufera naturparken ligger ca 3 km bort och kan lätt nås med bil eller allmänna transportmedel. Hotellet har ett bra läge för att man ska kunna njuta av fritid och kultur på orten.

  Se mer
 • Zafiro Tropic
  Från658krPer natt

  Zafiro Tropicstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer d anselm turmeda 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1283 recensioner från resenärerBaserat på 1283 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Puerto de Alcudia. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta hotell innefattar 340 trivsamma rum. Zafiro Tropic totalrenoverades 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Zafiro Tropic är inte någon husdjursvänlig anläggning. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Zafiro Tropic. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BelleVue Club
  Från327krPer natt

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 224 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8935 recensioner från resenärerBaserat på 8935 recensioner från resenärer

  Denna populära semesterklubb som ligger i nordöstra delen av den soliga Medelhavsön Mallorca, har ett vackert sjöläge och ligger bara några steg från den fina sandstranden i Puerto de Alcúdia på Alcúdia Bay. Det finns ett stort utbud av restauranger, barer och butiker i närheten av hotellet och Alcúdias centrum med dess romerska arkitektur och utgrävningar ligger inom räckhåll.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Puerto de Alcudia
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto de Alcudia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här