Hotell i Puerto de Soller-området

Se på kartan
 • Gran Hotel Soller
  Från1.806krPer natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Soller. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 24. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Soller byggdes 1750 och totalrenoverades 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Gran Hotel Soller. Receptionen på Gran Hotel Soller har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende.

  Se mer
 • Eden Nord
  Från785krPer natt

  Eden Nordstars

  Puerto Soller, Mallorca , Mestral 5 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger nära den gamla fiskehamnen i Soller, med en fantastisk utsikt över bukten och bergen. Centrum av Puerto de Soller ligger bara 200 meter bort, medan närmaste strand och allmänna kommunikationsmedel finns 150 meter från hotellet. Detta charmiga hotell har en attraktiv arkitektur, visar upp skönheten i ö-stil. Rummen är underbart dekorerade med uppfriskande färgtoner och en avkopplande atmosfär. De är välutrustade med moderna bekvämligheter. Hotellet erbjuder gästerna ett brett utbud av typiska faciliteter och ser till att varje resenär får en minnesvärd vistelse.

  Se mer
 • Es Moli
  Från1.130krPer natt

  Es Molistars

  Deya, Mallorca , carretera valldemossa-deiá s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Deia. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Från detta hotell är det 100 meter till hamnen. Totalt 87 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Es Moli genomgick en renovering 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ca's Papa
  Från1.636krPer natt

  Ca's Papastars

  Valldemosa, Mallorca , Carrer de jovellanos 8 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Valldemossa. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 21. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • El Guia
  Från1.384krPer natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Soller. Det totala antalet rum är 24. Denna anläggning som byggdes 1880 totalrenoverades 2018. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. El Guia har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. El Guia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sa Vall
  Från5.693krPer natt

  Sa Vallstars

  Valldemosa, Mallorca , Camino de son escanelles 19 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta enkla B&B återfinns i Valldemossa. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Sa Vall är från år 1800. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sa Vall. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Puerto de Soller-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här