Hotell i Puerto de Soller-området

Se på kartan
 • Eden Nord
  Från1.055krPer natt

  Eden Nordstars

  Puerto Soller, Mallorca , Mestral 5 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger nära den gamla fiskehamnen i Soller, med en fantastisk utsikt över bukten och bergen. Centrum av Puerto de Soller ligger bara 200 meter bort, medan närmaste strand och allmänna kommunikationsmedel finns 150 meter från hotellet. Detta charmiga hotell har en attraktiv arkitektur, visar upp skönheten i ö-stil. Rummen är underbart dekorerade med uppfriskande färgtoner och en avkopplande atmosfär. De är välutrustade med moderna bekvämligheter. Hotellet erbjuder gästerna ett brett utbud av typiska faciliteter och ser till att varje resenär får en minnesvärd vistelse.

  Se mer
 • Soller Garden
  Från908krPer natt

  Soller Gardenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Placa de reis de mallorca 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 121 recensioner från resenärerBaserat på 121 recensioner från resenärer

  Denna vackra turist resort ligger i Puerto de Soller på den vackra ön Mallorca. Anläggningen ligger bara 300 meter från det livliga centrum av staden. I den fantastiska stranden kan gästerna njuta av vattensporter eller bara luta sig tillbaka och koppla av mitt i den uppfriskande omgivningen. Komplexet består av attraktiva bungalowers och lägenheter som ligger bland 10 000 kvadratmeter av vackra trädgårdar. De boende alternativ som finns erbjuder gästerna en äktad hemmiljö för att koppla av och varva ner i komfort. Detta familjevänliga komplex erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som säker kan vädja till hela familjen. Gästerna är välkomna att njuta av de härliga läckerheterna som restaurangen har att erbjuda.

  Se mer
 • Gran Hotel Soller
  Från1.937krPer natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Soller. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 24. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Soller byggdes 1750 och totalrenoverades 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Gran Hotel Soller. Receptionen på Gran Hotel Soller har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende.

  Se mer
 • Eden
  Från1.489krPer natt

  Edenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Passeig es traves 26 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 500 recensioner från resenärerBaserat på 500 recensioner från resenärer

  Detta semesterhotell med dess vackra trädgård ligger perfekt placerad I ytterkanten av staden bredvid fiskehamnen och Sóllers vik, vilket erbjuder våra gäster en fantastisk vy. En variation av restauranger, barer och caféer finns i grannskapet, och centrala Sóller kan enkelt nås med den historiska spårvagnen. Staden Palma ligger 25 km från Sóller och är kopplad med Sóller via ett historiskt tåg som kallas för ”Den Röda Blixten”.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Från3.180krPer natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 515 recensioner från resenärerBaserat på 515 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hus på landet som återfinns i Soller, är endast för vuxna. Detta boende med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Hotel Finca Ca's Curial är från år 1600. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Finca Ca's Curial. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. På Hotel Finca Ca's Curial kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hoposa Costa d'Or
  Från2.010krPer natt

  Hoposa Costa d'Orstars

  Deya, Mallorca , Carrer lluch alcari s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Deia. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna egendom. 41 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2004. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Hoposa Costa d'Or erbjuder en mängd olika matupplevelser. På Hoposa Costa d'Or kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Guia
  Från1.476krPer natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Soller. Det totala antalet rum är 24. Denna anläggning som byggdes 1880 totalrenoverades 2018. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. El Guia har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. El Guia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ca's Papa
  Från1.574krPer natt

  Ca's Papastars

  Valldemosa, Mallorca , Carrer de jovellanos 8 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Valldemossa. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 21. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Miramar
  Från866krPer natt

  Miramarstars

  Puerto Soller, Mallorca , Carrer de la marina 12 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 283 recensioner från resenärerBaserat på 283 recensioner från resenärer

  Detta familjeägda hotell har ett fantastiskt läge precis vid havet i hjärtat av Puerto de Sóller, Mallorca. Området är perfekt för vandring i Sierra de Tramontana och är bara en 15-minuters bilresa från Son Termens golfbana. Gästerna kan också använda sig av den praktiska cykel-och biluthyrningen precis vid hotellet för att utforska andra städer och byar i området. Rummen har gratis Wi-Fi och luftkonditionering, och de flesta har egen balkong med utsikt över havet eller bergen. Hotellet har också en fantastisk terrass-bar med a la carte-meny och utsikt över småbåtshamnen.

  Se mer
 • Mirabó De Valldemossa
  Från3.665krPer natt

  Mirabó De Valldemossastars

  Valldemosa, Mallorca , Ctra valldemossa km 16 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lantligt hotell finns i Valldemossa. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Mirabó De Valldemossa är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Puerto de Soller-området
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto de Soller-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här