Hotell i Puerto Pollensa-området

Se på kartan
 • Club del Sol Aparthotel
  Från936krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 169 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club del Sol Aparthotel. Denna anläggning renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Club del Sol Aparthotel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Habitat
  Från912krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet, som återfinns i Puerto Pollensa, är ett bra alternativ för familjer. Från denna lägenhet som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 1988. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Habitat kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bahia Pollensa
  Från1.471krPer natt

  Bahia Pollensastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Noguer - urb.llenaire 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 559 recensioner från resenärerBaserat på 559 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex ligger bara 200 meter från stranden, på den vackra ön Mallorca. Anläggningen ligger vid de spektakulära bergen Sierra Tramuntana, vackert i det stora natursköna området. Detta komplex ligger bara 1,5 km från centrum av Puerto Pollensa. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen, liksom till allmänna kommunikationsmedel. Detta underbara komplex välkomnar gäster med värme och utmärkt service. Lägenheterna är vackert inredda samt har moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av den maximala avkopplingen i den omfattande utomhusdelen och den vackra omgivningen.

  Se mer
 • Globales Simar
  Från774krPer natt

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer temporal s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 531 recensioner från resenärerBaserat på 531 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala San Vicente. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 6 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 175 ombonade rum. Globales Simar genomgick en renovering 1992. Alla gästerna på Globales Simar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Globales Simar tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Globales Simar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hoposa Villaconcha Aptos
  Från1.395krPer natt

  Hoposa Villaconcha Aptosstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , C/ de la nansa 5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1386 recensioner från resenärerBaserat på 1386 recensioner från resenärer

  Detta moderna lägenhetskomplex var helt renoverat 2005 och ligger i ett lugnt bostadsområde i Puerto Pollensa. Hotellet har en stor pool och trädgård som är fullt utrustad med solstolar och parasoller för sina tre pooler, allt under överinseende av en livvakt. Den inbjudande snackbar har en utmärkt service och erbjuder levande musik på kvällarna medan barnklubben, spelrum, och full underhållningsprogram ger värdefulla minnen för hela familjen. Komplexet ligger bara 150 meter från stranden och en kort promenad från stadens centrum, där du hittar butiker, stormarknader och ett varierat utbud av restauranger och barer. Varje studio eller lägenhet har vardagsrum, badrum och fullt utrustat kök samt balkong, luftkonditionering och fri Wi-Fi , allt för en fantastisk familjesemester vid havet.

  Se mer
 • Flora
  Från658krPer natt

  Florastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carrer de mendez nunez 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 551 recensioner från resenärerBaserat på 551 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Puerto Pollensa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 7. 4 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 1 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Detta boende har totalt 88 ombonade rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Illa d'Or Club
  Från2.903krPer natt

  Illa d'Or Clubstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Colon 265 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1635 recensioner från resenärerBaserat på 1635 recensioner från resenärer

  Detta historiska hotell typiskt för regionen har ett lugnt läge precis vid havet i Pollensabukten. Du kan hitta hållplatser för kollektivtrafiken samt hamnen och centrumet inom 1,5 km från hotellet. Detta bekväma hotell byggdes 1929 och har en historisk känsla. Här erbjuds moderna faciliteter som garanterar en bekväm vistelse. Här finns också en bar, en luftkonditionerad à la carte-restaurang samt ett TV-rum. Rummens storlek och inredning är anpassade efter hotellets speciella arkitektur. De mycket trevliga välutrustade rummen har luftkonditionering, badrum och andra nödvändiga bekvämligheter. Utomhuskomplexet har en färskvattenpool, en poolbar samt en solterrass med solstolar och parasoll samt en strandbar.

  Se mer
 • Puerto Azul Suite Hotel
  Från1.315krPer natt

  Puerto Azul Suite Hotelstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Pere melia 4 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1228 recensioner från resenärerBaserat på 1228 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Puerto Pollensa. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta lägenhetshotell. Boendet har totalt 148 rum. Puerto Azul Suite Hotel är från år 1987. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Puerto Azul Suite Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer.

  Se mer
 • Hoposa Pollentia
  Från1.565krPer natt

  Hoposa Pollentiastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Paseo londres 62 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  The hotel is situated directly opposite the beach of Puerto Pollensa. Giving a short walk you will find a small variety of restaurants and shops. The centre of the village is located approximately 20 min walking. Here you can find a great variety of services as shops, restaurants, bars and the bus station for travelling to neighboring towns.

  Se mer
 • Hoposa Uyal
  Från2.051krPer natt

  Hoposa Uyalstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Passeig londres 68-70 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1495 recensioner från resenärerBaserat på 1495 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Puerto Pollensa. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 116 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2012. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Hoposa Uyal har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  29  Hotell - Puerto Pollensa-området
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Pollensa-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här