Hotell i Puerto Pollensa-området

Se på kartan
 • Club del Sol Aparthotel
  Från409krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta charmiga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna egendom. Anläggningen har totalt 169 rum. Club del Sol Aparthotel genomgick en totalrenovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Club del Sol Aparthotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Habitat
  Från526krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här lägenheten. Från denna lägenhet är det 1000 meter till närmaste strand. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Habitat. Den här anläggningen byggdes 1988. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Habitat håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Habitat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Habitat erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan.

  Se mer
 • Bahia Pollensa
  Från544krPer natt

  Bahia Pollensastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Noguer - urb.llenaire s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 545 recensioner från resenärerBaserat på 545 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex ligger bara 200 meter från stranden, på den vackra ön Mallorca. Anläggningen ligger vid de spektakulära bergen Sierra Tramuntana, vackert i det stora natursköna området. Detta komplex ligger bara 1,5 km från centrum av Puerto Pollensa. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen, liksom till allmänna kommunikationsmedel. Detta underbara komplex välkomnar gäster med värme och utmärkt service. Lägenheterna är vackert inredda samt har moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av den maximala avkopplingen i den omfattande utomhusdelen och den vackra omgivningen.

  Se mer
 • Globales Simar
  Från654krPer natt

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer temporal s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala San Vicente, är ett bra alternativ för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 6 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Detta boende har 175 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Alla gästerna på Globales Simar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Borras
  Från633krPer natt

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Puerto Pollensa. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från detta vandrarhem är det 120 meter till hamnen. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hostal Borras har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Illa d'Or Club
  Från1.012krPer natt

  Illa d'Or Clubstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Colon 265 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1521 recensioner från resenärerBaserat på 1521 recensioner från resenärer

  Detta historiska hotell typiskt för regionen har ett lugnt läge precis vid havet i Pollensabukten. Du kan hitta hållplatser för kollektivtrafiken samt hamnen och centrumet inom 1,5 km från hotellet. Detta bekväma hotell byggdes 1929 och har en historisk känsla. Här erbjuds moderna faciliteter som garanterar en bekväm vistelse. Här finns också en bar, en luftkonditionerad à la carte-restaurang samt ett TV-rum. Rummens storlek och inredning är anpassade efter hotellets speciella arkitektur. De mycket trevliga välutrustade rummen har luftkonditionering, badrum och andra nödvändiga bekvämligheter. Utomhuskomplexet har en färskvattenpool, en poolbar samt en solterrass med solstolar och parasoll samt en strandbar.

  Se mer
 • Grupotel Molins
  Från1.336krPer natt

  Grupotel Molinsstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Cala molins s/n - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 622 recensioner från resenärerBaserat på 622 recensioner från resenärer

  This hotel is superbly located above the Bay of Cala Molins, near to the centre of Cala San Vicente. The beach, as well as bars, pubs, restaurants, public transport and shops are all located in close proximity to the hotel.

  Se mer
 • Boutique Hotel La Moraleja
  Från2.039krPer natt

  Boutique Hotel La Moralejastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Los encinares s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Cala San Vicente. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 250 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Boutique Hotel La Moraleja är 22. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Boutique Hotel La Moraleja. Det finns parkeringsplatser på Boutique Hotel La Moraleja. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Boutique Hotel La Moraleja är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Boutique Hotel La Moraleja. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Boutique Hotel La Moraleja kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hoposa Villaconcha Aptos
  Från775krPer natt

  Hoposa Villaconcha Aptosstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , C/ de la nansa 5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1317 recensioner från resenärerBaserat på 1317 recensioner från resenärer

  Detta moderna lägenhetskomplex var helt renoverat 2005 och ligger i ett lugnt bostadsområde i Puerto Pollensa. Hotellet har en stor pool och trädgård som är fullt utrustad med solstolar och parasoller för sina tre pooler, allt under överinseende av en livvakt. Den inbjudande snackbar har en utmärkt service och erbjuder levande musik på kvällarna medan barnklubben, spelrum, och full underhållningsprogram ger värdefulla minnen för hela familjen. Komplexet ligger bara 150 meter från stranden och en kort promenad från stadens centrum, där du hittar butiker, stormarknader och ett varierat utbud av restauranger och barer. Varje studio eller lägenhet har vardagsrum, badrum och fullt utrustat kök samt balkong, luftkonditionering och fri Wi-Fi , allt för en fantastisk familjesemester vid havet.

  Se mer
 • Hoposa Montelin
  Från669krPer natt

  Hoposa Montelinstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , C/ palangre s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet finns i Puerto Pollensa. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Hoposa Montelin är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hoposa Montelin erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Hoposa Montelin kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Puerto Pollensa-området
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Pollensa-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här