Hotell i Puerto Pollensa

Se på kartan
 • Club del Sol Aparthotel
  Från710krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta gulliga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Club del Sol Aparthotel är 169. Detta boende renoverades 2017. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Club del Sol Aparthotel. Dessutom har Club del Sol Aparthotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Habitat
  Från633krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 311 recensioner från resenärerBaserat på 311 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här lägenheten. Från denna lägenhet är det 1000 meter till närmaste strand. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Habitat. Den här anläggningen byggdes 1988. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Habitat håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Habitat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Habitat erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan.

  Se mer
 • Flora
  Från816krPer natt

  Florastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carrer de mendez nunez 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 539 recensioner från resenärerBaserat på 539 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från den här lägenheten som ligger 7. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 11. 1 kilometer från anläggningen. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. 88 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 1991. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende.

  Se mer
 • Hoposa Uyal
  Från1.130krPer natt

  Hoposa Uyalstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Passeig londres 68-70 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1422 recensioner från resenärerBaserat på 1422 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Puerto Pollensa. Från denna anläggning som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 20 meter till närmaste strand. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hoposa Uyal totalrenoverades 2012. Detta boende har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Hoposa Uyal bidrar till gästernas trivsel. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena på Hoposa Uyal är rullstolsanpassade. Hoposa Uyal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puerto Azul Suite Hotel
  Från1.433krPer natt

  Puerto Azul Suite Hotelstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Pere melia 4 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1187 recensioner från resenärerBaserat på 1187 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Puerto Pollensa. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Totalt 148 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Puerto Azul Suite Hotel. Boendet byggdes år 1987. Alla gästerna på Puerto Azul Suite Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer.

  Se mer
 • Hostal Borras
  Från681krPer natt

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Puerto Pollensa. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från detta vandrarhem är det 120 meter till hamnen. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hostal Borras har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Illa d'Or Club
  Från1.730krPer natt

  Illa d'Or Clubstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Colon 265 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1544 recensioner från resenärerBaserat på 1544 recensioner från resenärer

  Detta historiska hotell typiskt för regionen har ett lugnt läge precis vid havet i Pollensabukten. Du kan hitta hållplatser för kollektivtrafiken samt hamnen och centrumet inom 1,5 km från hotellet. Detta bekväma hotell byggdes 1929 och har en historisk känsla. Här erbjuds moderna faciliteter som garanterar en bekväm vistelse. Här finns också en bar, en luftkonditionerad à la carte-restaurang samt ett TV-rum. Rummens storlek och inredning är anpassade efter hotellets speciella arkitektur. De mycket trevliga välutrustade rummen har luftkonditionering, badrum och andra nödvändiga bekvämligheter. Utomhuskomplexet har en färskvattenpool, en poolbar samt en solterrass med solstolar och parasoll samt en strandbar.

  Se mer
 • Bellamar
  Från776krPer natt

  Bellamarstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Passeig de londres 56 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 234 recensioner från resenärerBaserat på 234 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Puerto Pollensa. Från denna lägenhet som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna lägenhet är det 10 meter till närmaste strand. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Bellamar håller öppet dygnet runt. Bellamar har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Eolo
  Från1.388krPer natt

  Hotel Eolostars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaza ingeniero gabriel roca 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 114 recensioner från resenärerBaserat på 114 recensioner från resenärer

  Detta hotell har fint läge på den charmiga ön Mallorca. Gästerna kommer att befinna sig bara 30 meter från stranden, som ligger nära Paseo Anglada Camarassa. Hotellet ligger mitt emot Real Club Nautico i Puerto Pollensa. Detta trevliga hotell har en attraktiv arkitektur och ger gästerna en verkligt trevlig vistelse. Rummen är vackert inredda och erbjuder en oas av lugn och ro där man kan koppla av i slutet av dagen. Gästerna är välkomna att njuta av läckra middagar i restaurangen, där överdådiga kulinariska läckerheter serveras.

  Se mer
 • Galeon Suites
  Från1.090krPer natt

  Galeon Suitesstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Passeig de londres 84-86 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Puerto Pollensa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här lägenheten. Denna lägenhet har ett strandnära läge. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Galeon Suites som har totalt 14 rum. Galeon Suites genomgick en totalrenovering 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Galeon Suites har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Galeon Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Om de som valt detta boende behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. På Galeon Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  23  Hotell - Puerto Pollensa
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Pollensa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här