Hotell i Puerto Pollensa

Se på kartan
 • Club del Sol Aparthotel
  Från409krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta charmiga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna egendom. Anläggningen har totalt 169 rum. Club del Sol Aparthotel genomgick en totalrenovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Club del Sol Aparthotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Habitat
  Från526krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här lägenheten. Från denna lägenhet är det 1000 meter till närmaste strand. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Habitat. Den här anläggningen byggdes 1988. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Habitat håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Habitat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Habitat erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan.

  Se mer
 • Bahia Pollensa
  Från544krPer natt

  Bahia Pollensastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Noguer - urb.llenaire s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 545 recensioner från resenärerBaserat på 545 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex ligger bara 200 meter från stranden, på den vackra ön Mallorca. Anläggningen ligger vid de spektakulära bergen Sierra Tramuntana, vackert i det stora natursköna området. Detta komplex ligger bara 1,5 km från centrum av Puerto Pollensa. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen, liksom till allmänna kommunikationsmedel. Detta underbara komplex välkomnar gäster med värme och utmärkt service. Lägenheterna är vackert inredda samt har moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av den maximala avkopplingen i den omfattande utomhusdelen och den vackra omgivningen.

  Se mer
 • Flora
  Från471krPer natt

  Florastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carrer de mendez nunez 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 538 recensioner från resenärerBaserat på 538 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från den här lägenheten som ligger 7. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 11. 1 kilometer från anläggningen. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. 88 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 1991. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende.

  Se mer
 • Hostal Borras
  Från632krPer natt

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Puerto Pollensa. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från detta vandrarhem är det 120 meter till hamnen. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hostal Borras har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Illa d'Or Club
  Från1.011krPer natt

  Illa d'Or Clubstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Colon 265 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1520 recensioner från resenärerBaserat på 1520 recensioner från resenärer

  Detta historiska hotell typiskt för regionen har ett lugnt läge precis vid havet i Pollensabukten. Du kan hitta hållplatser för kollektivtrafiken samt hamnen och centrumet inom 1,5 km från hotellet. Detta bekväma hotell byggdes 1929 och har en historisk känsla. Här erbjuds moderna faciliteter som garanterar en bekväm vistelse. Här finns också en bar, en luftkonditionerad à la carte-restaurang samt ett TV-rum. Rummens storlek och inredning är anpassade efter hotellets speciella arkitektur. De mycket trevliga välutrustade rummen har luftkonditionering, badrum och andra nödvändiga bekvämligheter. Utomhuskomplexet har en färskvattenpool, en poolbar samt en solterrass med solstolar och parasoll samt en strandbar.

  Se mer
 • Hoposa Villaconcha Aptos
  Från774krPer natt

  Hoposa Villaconcha Aptosstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , C/ de la nansa 5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1317 recensioner från resenärerBaserat på 1317 recensioner från resenärer

  Detta moderna lägenhetskomplex var helt renoverat 2005 och ligger i ett lugnt bostadsområde i Puerto Pollensa. Hotellet har en stor pool och trädgård som är fullt utrustad med solstolar och parasoller för sina tre pooler, allt under överinseende av en livvakt. Den inbjudande snackbar har en utmärkt service och erbjuder levande musik på kvällarna medan barnklubben, spelrum, och full underhållningsprogram ger värdefulla minnen för hela familjen. Komplexet ligger bara 150 meter från stranden och en kort promenad från stadens centrum, där du hittar butiker, stormarknader och ett varierat utbud av restauranger och barer. Varje studio eller lägenhet har vardagsrum, badrum och fullt utrustat kök samt balkong, luftkonditionering och fri Wi-Fi , allt för en fantastisk familjesemester vid havet.

  Se mer
 • Hoposa Montelin
  Från668krPer natt

  Hoposa Montelinstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , C/ palangre s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet finns i Puerto Pollensa. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Hoposa Montelin är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hoposa Montelin erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Hoposa Montelin kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Don Miguel
  Från545krPer natt

  Apartamentos Don Miguelstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle corb mari 4 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 128 recensioner från resenärerBaserat på 128 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Puerto Pollensa. Från denna lägenhet som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 45. Apartamentos Don Miguel är från år 1972. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Apartamentos Don Miguel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hoposa Pollentia
  Från972krPer natt

  Hoposa Pollentiastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Paseo londres 62 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  The hotel is situated directly opposite the beach of Puerto Pollensa. Giving a short walk you will find a small variety of restaurants and shops. The centre of the village is located approximately 20 min walking. Here you can find a great variety of services as shops, restaurants, bars and the bus station for travelling to neighboring towns.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Puerto Pollensa
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Pollensa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här