Hotell i Santa Ponsa-Paguera-området

Se på kartan
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  Från1.346krPer natt

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Paguera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 3 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2018. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder La Concha Soul Boutique Hotel babysängar på begäran. La Concha Soul Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på La Concha Soul Boutique Hotel. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På La Concha Soul Boutique Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Globales Verdemar
  Från1.203krPer natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 728 recensioner från resenärerBaserat på 728 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter perfekt för familjer ligger i ett underbart läge framför havet med en magnifik utsikt över Santa Ponca Bay. Inom närmaste trakt kommer gästerna att kunna hitta ett antal butiker, restauranger, barer och krogar bara på gångavstånd från hotellet, kollektivtrafik nätverk är perfekt tillgänglig för de gäster som är intresserade av att utforska ön. Palma de Mallorca stad är bara 15 minuters bilresa och flygplatsen ligger bara 30 km bort.

  Se mer
 • TRH Jardin del Mar
  Från1.293krPer natt

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 103 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1441 recensioner från resenärerBaserat på 1441 recensioner från resenärer

  Detta moderna semesterhotell, där man kan åtnjuta en fantastisk vy över viken och havet från dess exceptionella läge ligger i det tysta området Santa Ponsa på Mallorcas sydvästra kust. Stadens centrum med dess underbara sandstrand, flertalet restauranger, barer, kaféer och affärer kan nås via en kort resa till fots. Flertalet fantastiska golfbanor ligger endast några minuter från staden med bil.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Från1.954krPer natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Santa Ponsa. Från denna anläggning som är belägen 2. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Våra kunder har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 581 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Globales Pionero - Santa Ponsa Park totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Globales Pionero - Santa Ponsa Park. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Globales Pionero - Santa Ponsa Park tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Från1.853krPer natt

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , C puig des teix 4 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 647 recensioner från resenärerBaserat på 647 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Santa Ponsa är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. De 209 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Travelife-certifiering. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Hotel Globales Playa Santa Ponsa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only
  Från1.329krPer natt

  Boutique Hotel Bon Repos - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via rei sanxo 8 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 434 recensioner från resenärerBaserat på 434 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Santa Ponsa. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 55. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Santa Ponsa Pins
  Från1.061krPer natt

  Santa Ponsa Pinsstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Rey don jaime i, 115 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Santa Ponsa. Från det här hotellet som ligger 4. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta hotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 4 kilometer till hamnen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Santa Ponsa Pins. Detta hotell totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Santa Ponsa Pins. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Santa Ponsa Pins.

  Se mer
 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  Från1.883krPer natt

  Sentido Punta del Mar - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2181 recensioner från resenärerBaserat på 2181 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Santa Ponsa. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från det här boende. Från detta boende är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 234 trivsamma rum. Anläggningen totalrenoverades 2012. Alla gästerna på Sentido Punta del Mar - Adults Only kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna välkomnas till detta miljövänliga boende. Kunderna kan utforska de olika matställena som Sentido Punta del Mar - Adults Only erbjuder. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia del Sol
  Från1.319krPer natt

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell är idealiskt beläget nära centrum av den livliga turistorten Santa Ponsa. Hotellet ligger bara på 5 minuters gångavstånd från alla butiker, restauranger och nöjesställen. En vacker sandstrand och den välbesökta strandpromenaden är lätta att nås från hotellet, medan öns huvudstad Palma, samt flygplatsen ligger bara 27 km bort. Detta underbara hotell ligger mitt i en stor trädgård och har en vacker arkitektonisk stil. Hotellrummen är praktfullt inredda i modern stil med retro-inspiration. Gästerna kommer att imponeras av hotellets urval av fantastiska fritids- och rekreationsanläggningar som erbjuder enorm njutning och nöje. Gästerna kan njuta av att spela golf eller att rida och hela familjen kommer att uppskatta det dagliga underhållningsprogrammet.

  Se mer
 • Bahia
  Från901krPer natt

  Bahiastars

  Paguera, Mallorca , Paguera 81 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 215 recensioner från resenärerBaserat på 215 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Pagueras nöjeskvarter, bara några minuters promenad från centrumet med barer, restauranger och nöjesställen. Kollektivtrafiken avgår från hållplatser precis i närheten, och stranden ligger 100 m bort. Hotellgästerna kan koppla av i den 2 000 m² stora trädgården och den luftkonditionerade restaurangen inbjuder dem att stanna till för en bit att äta. De som kommer i bil kan använda hotellparkeringen, och det finns tvättservice bland de tjänster som erbjuds. Möjlighet finns också att koppla av vid hotellpoolen och i bastun eller solariet. Hotellet har rum med privat badrum och standardbekvämligheter som centralvärme, telefon med direktval och värdeskåp att hyra. Gästerna kommer tveklöst att njuta av sin vistelse i de välutrustade rummen, och de kan dra nytta av det praktiska läget och de användbara tjänster som ingår.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Santa Ponsa-Paguera-området
Sida  1  av  5
 

De populäraste hotellen - Santa Ponsa-Paguera-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRH Jardin del Mar
  TRH Jardin del Mar
  3,6/5
  Kundomdömenav  103 Åsikter

  Läget och utsikt jättebra, värt att betala för havsutsikt. Frukost jättebra, kvällsmat bra utbud men smaklöst. Härliga pool/ lekvärdar samt trevliga servitörer. Kul med biljard.

  Anonym
  Hotelopias kund, 09/07/2017

  Från1.294krSe mer