Hotell i Santa Ponsa

Se på kartan
 • TRH Jardin del Mar
  Från454krPer natt

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 100 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1402 recensioner från resenärerBaserat på 1402 recensioner från resenärer

  Detta moderna semesterhotell, där man kan åtnjuta en fantastisk vy över viken och havet från dess exceptionella läge ligger i det tysta området Santa Ponsa på Mallorcas sydvästra kust. Stadens centrum med dess underbara sandstrand, flertalet restauranger, barer, kaféer och affärer kan nås via en kort resa till fots. Flertalet fantastiska golfbanor ligger endast några minuter från staden med bil.

  Se mer
 • Apartamentos Globales Verdemar
  Från435krPer natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 670 recensioner från resenärerBaserat på 670 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter perfekt för familjer ligger i ett underbart läge framför havet med en magnifik utsikt över Santa Ponca Bay. Inom närmaste trakt kommer gästerna att kunna hitta ett antal butiker, restauranger, barer och krogar bara på gångavstånd från hotellet, kollektivtrafik nätverk är perfekt tillgänglig för de gäster som är intresserade av att utforska ön. Palma de Mallorca stad är bara 15 minuters bilresa och flygplatsen ligger bara 30 km bort.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Från1.037krPer natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Santa Ponsa. Från det här hotellet som ligger 2. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 581 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Globales Pionero - Santa Ponsa Park är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 10 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Globales Pionero - Santa Ponsa Park tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta är en miljövänlig anläggning. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  Från1.298krPer natt

  Sentido Punta del Mar - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2104 recensioner från resenärerBaserat på 2104 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Santa Ponsa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 234 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sentido Punta del Mar - Adults Only. Detta boende snyggades upp 2012. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Sentido Punta del Mar - Adults Only är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Sentido Punta del Mar - Adults Only har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . På Sentido Punta del Mar - Adults Only kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Senses Santa Ponsa - Adults Only
  Från963krPer natt

  Senses Santa Ponsa - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer lisboa 4 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta charmiga hotell som återfinns i Santa Ponsa, är endast för vuxna. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana bara några steg från detta boende. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. För våra resenärer är det bara 27 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 165 rum. Anläggningen totalrenoverades 2018. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Senses Santa Ponsa - Adults Only. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna på Senses Santa Ponsa - Adults Only. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Konferensfaciliteter finns på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Miranda Soul
  Från576krPer natt

  Miranda Soulstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig blanc 12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Santa Ponsa. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Våra besökare har 21. 3 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 26 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pirates Village
  Från1.108krPer natt

  Pirates Villagestars

  Santa Ponsa, Mallorca , Av rey jaime i 114 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Där den är belägen i Santa Ponsa är denna charmiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här lägenheten. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna anläggning är det 450 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 16. 0 kilometer till hamnen. Pirates Village har totalt 143 rum. Pirates Village genomgick en renovering 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Pirates Village har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Alla rum på Pirates Village är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Pirates Village. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Pirates Village kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia del Sol
  Från737krPer natt

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell är idealiskt beläget nära centrum av den livliga turistorten Santa Ponsa. Hotellet ligger bara på 5 minuters gångavstånd från alla butiker, restauranger och nöjesställen. En vacker sandstrand och den välbesökta strandpromenaden är lätta att nås från hotellet, medan öns huvudstad Palma, samt flygplatsen ligger bara 27 km bort. Detta underbara hotell ligger mitt i en stor trädgård och har en vacker arkitektonisk stil. Hotellrummen är praktfullt inredda i modern stil med retro-inspiration. Gästerna kommer att imponeras av hotellets urval av fantastiska fritids- och rekreationsanläggningar som erbjuder enorm njutning och nöje. Gästerna kan njuta av att spela golf eller att rida och hela familjen kommer att uppskatta det dagliga underhållningsprogrammet.

  Se mer
 • H10 Casa del Mar
  Från1.207krPer natt

  H10 Casa del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig major 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 435 recensioner från resenärerBaserat på 435 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett strategiskt läge ca 300 m från centrum av Santa Ponsa och inom gångavstånd från stranden. Gästerna kommer att kunna hitta ett antal butiker, restauranger, barer och pubar i närheten av hotellet. Närmaste allmänna transportmedel är runt 200 meter bort. Detta är en perfekt plats för familjer eller grupper av vänner som vill tillbringa en trevlig semester under den ljusa Medelhavets sol

  Se mer
 • Delfin Casa Vida
  Från599krPer natt

  Delfin Casa Vidastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via rei sanxo 10 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 70 recensioner från resenärerBaserat på 70 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet finns i Santa Ponsa. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 2 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 225 meter till närmaste strand. Det finns totalt 26 rum på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2007. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Santa Ponsa
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Santa Ponsa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRH Jardin del Mar
  TRH Jardin del Mar
  3,6/5
  Kundomdömenav  100 Åsikter

  Läget och utsikt jättebra, värt att betala för havsutsikt. Frukost jättebra, kvällsmat bra utbud men smaklöst. Härliga pool/ lekvärdar samt trevliga servitörer. Kul med biljard.

  Anonym
  Hotelopias kund, 09/07/2017

  Från454krSe mer