Hotell i Santa Ponsa

Se på kartan
 • TRH Jardin del Mar
  Från420krPer natt

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 100 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1394 recensioner från resenärerBaserat på 1394 recensioner från resenärer

  Detta moderna semesterhotell, där man kan åtnjuta en fantastisk vy över viken och havet från dess exceptionella läge ligger i det tysta området Santa Ponsa på Mallorcas sydvästra kust. Stadens centrum med dess underbara sandstrand, flertalet restauranger, barer, kaféer och affärer kan nås via en kort resa till fots. Flertalet fantastiska golfbanor ligger endast några minuter från staden med bil.

  Se mer
 • Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only
  Från501krPer natt

  Boutique Hotel Bon Repos - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via rei sanxo 8 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 421 recensioner från resenärerBaserat på 421 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Santa Ponsa. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta hotell. De 55 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. På Boutique Hotel Bon Repos - Adults Only kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Från674krPer natt

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , C puig des teix 4 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 623 recensioner från resenärerBaserat på 623 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Santa Ponsa. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. 209 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2009. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Detta hotell tillämpar grön praxis. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Från768krPer natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Santa Ponsa. Från det här hotellet som ligger 2. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 581 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Globales Pionero - Santa Ponsa Park är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 10 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Globales Pionero - Santa Ponsa Park tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta är en miljövänlig anläggning. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  Från912krPer natt

  Sentido Punta del Mar - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2099 recensioner från resenärerBaserat på 2099 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Santa Ponsa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 234 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sentido Punta del Mar - Adults Only. Detta boende snyggades upp 2012. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Sentido Punta del Mar - Adults Only är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Sentido Punta del Mar - Adults Only har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . På Sentido Punta del Mar - Adults Only kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Deya
  Från429krPer natt

  Deyastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer de ramon de montcada 27 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 301 recensioner från resenärerBaserat på 301 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Santa Ponsa. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna lägenhet. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 158 rum. Denna anläggning snyggades upp 2010. Deya är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Casa del Mar
  Från555krPer natt

  H10 Casa del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig major 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 431 recensioner från resenärerBaserat på 431 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett strategiskt läge ca 300 m från centrum av Santa Ponsa och inom gångavstånd från stranden. Gästerna kommer att kunna hitta ett antal butiker, restauranger, barer och pubar i närheten av hotellet. Närmaste allmänna transportmedel är runt 200 meter bort. Detta är en perfekt plats för familjer eller grupper av vänner som vill tillbringa en trevlig semester under den ljusa Medelhavets sol

  Se mer
 • ONA Surfing Playa
  Från477krPer natt

  ONA Surfing Playastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Rey jaime i 83 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 283 recensioner från resenärerBaserat på 283 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex har ett centralt läge i turistorten Santa Ponsa. Anläggningen ligger bara på några minuters promenad från närmaste strand, samt en mängd affärer, butiker, restauranger och barer. Allmänna kommunikationsmedel ligger bara 50 meter från anläggningen. Lägenheterna erbjuder ett ljuvligt hem, vilket ger en idealisk miljö för att njuta av en avkopplande vistelse. De är väl utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kan utnyttja det omfattande utomhusområdet, samt en mängd faciliteter och tjänster.

  Se mer
 • Bahia del Sol
  Från1.168krPer natt

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 650 recensioner från resenärerBaserat på 650 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell är idealiskt beläget nära centrum av den livliga turistorten Santa Ponsa. Hotellet ligger bara på 5 minuters gångavstånd från alla butiker, restauranger och nöjesställen. En vacker sandstrand och den välbesökta strandpromenaden är lätta att nås från hotellet, medan öns huvudstad Palma, samt flygplatsen ligger bara 27 km bort. Detta underbara hotell ligger mitt i en stor trädgård och har en vacker arkitektonisk stil. Hotellrummen är praktfullt inredda i modern stil med retro-inspiration. Gästerna kommer att imponeras av hotellets urval av fantastiska fritids- och rekreationsanläggningar som erbjuder enorm njutning och nöje. Gästerna kan njuta av att spela golf eller att rida och hela familjen kommer att uppskatta det dagliga underhållningsprogrammet.

  Se mer
 • Senses Santa Ponsa - Adults Only
  Från761krPer natt

  Senses Santa Ponsa - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer lisboa 4 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta charmiga hotell som återfinns i Santa Ponsa, är endast för vuxna. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana bara några steg från detta boende. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. För våra resenärer är det bara 27 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 165 rum. Anläggningen totalrenoverades 2018. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Senses Santa Ponsa - Adults Only. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna på Senses Santa Ponsa - Adults Only. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Konferensfaciliteter finns på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Santa Ponsa
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Santa Ponsa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRH Jardin del Mar
  TRH Jardin del Mar
  3,6/5
  Kundomdömenav  100 Åsikter

  Läget och utsikt jättebra, värt att betala för havsutsikt. Frukost jättebra, kvällsmat bra utbud men smaklöst. Härliga pool/ lekvärdar samt trevliga servitörer. Kul med biljard.

  Anonym
  Hotelopias kund, 09/07/2017

  Från421krSe mer