Hotell i Selva

Se på kartan
 • New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels
  Från1.478krPer natt

  New Can Furios Hotel By Can Calco Hotelsstars

  Selva, Mallorca , Cami vell binibona 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Selva. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels byggdes 1860. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Can Calco
  Från1.090krPer natt

  Can Calcostars

  Selva, Mallorca , C/ campanet 1 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 53 recensioner från resenärerBaserat på 53 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantligt hotell ligger i Selva. Med sina totalt 13 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Can Calco har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Can Calco. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel
  Från1.858krPer natt

  S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotelstars

  Selva, Mallorca , Camí de diumenges 2 - Karta
   

  Detta gulliga hus på landet som återfinns i Selva, är endast för vuxna. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 240 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 41. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hus på landet är det 35. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Selva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här