Hotell i Selva

Se på kartan
 • New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels
  Från1.403krPer natt

  New Can Furios Hotel By Can Calco Hotelsstars

  Selva, Mallorca , Cami vell binibona 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Selva. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Detta boende byggdes 1860. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel
  Från1.588krPer natt

  S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotelstars

  Selva, Mallorca , Camí de diumenges 2 - Karta
   

  Detta charmiga hus på landet beläget i Selva. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 240 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 41. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 35. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Can Calco
  Från1.078krPer natt

  Can Calcostars

  Selva, Mallorca , C/ campanet 1 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell återfinns i Selva. Detta boende med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Can Calco håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Can Calco. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Selva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här