Hotell i S'Illot

Se på kartan
 • Playa Moreia
  Från305krPer natt

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1057 recensioner från resenärerBaserat på 1057 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en enkel lägenhet som är lokaliserad i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Detta boende har totalt 289 rum. Playa Moreia genomgick en renovering 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arcos Playa Apts
  Från313krPer natt

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 615 recensioner från resenärerBaserat på 615 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna lägenhet. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. De 66 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast denna anläggning renoverades var 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Arcos Playa Apts har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playamar Hotel & Apartments
  Från356krPer natt

  Playamar Hotel & Apartmentsstars

  S'Illot, Mallorca , Rosa de los vientos 7 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 995 recensioner från resenärerBaserat på 995 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i S'Illot. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Detta hotell kan erbjuda totalt 160 rum. Detta boende genomgick en renovering 1998. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Blanca
  Från474krPer natt

  Playa Blancastars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 12 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 876 recensioner från resenärerBaserat på 876 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Totalt 94 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mix Colombo
  Från637krPer natt

  Mix Colombostars

  S'Illot, Mallorca , Lluç s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 440 recensioner från resenärerBaserat på 440 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i S'Illot är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. 139 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2010. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Mix Colombo. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö.

  Se mer
 • Pinomar
  Från337krPer natt

  Pinomarstars

  S'Illot, Mallorca , Avinguda dels pins 1 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i S'Illot. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 62 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 1999. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Pinomar tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Pinomar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Beijuan
  Från372krPer natt

  Hostal Beijuanstars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 22 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell finns i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boende. Från denna anläggning är det 150 meter till närmaste strand. Hostal Beijuan har totalt 20 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Hostal Beijuan. Det finns parkeringsplatser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - S'Illot

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här