Hotell i S'Illot

Se på kartan
 • Universal Hotel Perla
  Från960krPer natt

  Universal Hotel Perlastars

  S'Illot, Mallorca , Carrer cards - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 321 recensioner från resenärerBaserat på 321 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i S'Illot. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 20 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Universal Hotel Perla är 178. Universal Hotel Perla totalrenoverades 2019. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Universal Hotel Perla har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Universal Hotel Perla erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som Universal Hotel Perla erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan kunderna få roliga upplevelser. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Blanca
  Från467krPer natt

  Playa Blancastars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 12 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 876 recensioner från resenärerBaserat på 876 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Totalt 94 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2001. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club S'Illot
  Från642krPer natt

  Club S'Illotstars

  S'Illot, Mallorca , Carrer cards 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 193 recensioner från resenärerBaserat på 193 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i S'Illot. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Totalt 55 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club S'Illot. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 1989. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. På Club S'Illot kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - S'Illot

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här