Hotell i S'Illot

Se på kartan
 • Playa Moreia
  Från850krPer natt

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1084 recensioner från resenärerBaserat på 1084 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt lägenhetshotell som är lokaliserat i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Boendet har totalt 133 rum. Playa Moreia genomgick en totalrenovering 2019. Playa Moreia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Playa Moreia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Arcos Playa Apts
  Från349krPer natt

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet, som återfinns i S'Illot, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna lägenhet. Från denna lägenhet är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 66 rum. Denna anläggning renoverades 2015. Alla gästerna på Arcos Playa Apts kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Arcos Playa Apts har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Arcos Playa Apts erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Arcos Playa Apts kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playamar Hotel & Apartments
  Från845krPer natt

  Playamar Hotel & Apartmentsstars

  S'Illot, Mallorca , Rosa de los vientos 7 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1013 recensioner från resenärerBaserat på 1013 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i S'Illot. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 160. Detta hotell snyggades upp 1998. Denna anläggning har wifi-anslutning. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Blanca
  Från651krPer natt

  Playa Blancastars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 12 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 884 recensioner från resenärerBaserat på 884 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i S'Illot. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 94 trivsamma rum. Detta hotell renoverades 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Playa Blanca håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Playa Blanca är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Playa Blanca kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club S'Illot
  Från1.513krPer natt

  Club S'Illotstars

  S'Illot, Mallorca , Carrer cards 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i S'Illot. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Det totala antalet rum är 55. Detta hotell totalrenoverades 1989. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Club S'Illot kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Fona Mallorca
  Från1.360krPer natt

  Hotel Fona Mallorcastars

  S'Illot, Mallorca , Gregal 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 550 recensioner från resenärerBaserat på 550 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är endast för vuxna och ligger i S'Illot. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Hotel Fona Mallorca är 98. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2013. Alla gästerna på Hotel Fona Mallorca kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Hotel Fona Mallorca kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Cala Morlanda
  Från511krPer natt

  Apartamentos Cala Morlandastars

  S'Illot, Mallorca , Carrer del pagell, 26 26 - Karta
   

  Denna charmiga semesterandelslägenhet eller lägenhet finns i S'Illot. Det totala antalet rum är 16. Boendet totalrenoverades 2019. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Apartamentos Cala Morlanda bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på Apartamentos Cala Morlanda är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hostal Beijuan
  Från587krPer natt

  Hostal Beijuanstars

  S'Illot, Mallorca , Carrer llevant 22 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i S'Illot. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Hostal Beijuan är 20. Hostal Beijuan är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hostal Beijuan tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Hostal Beijuan kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pinomar
  Från541krPer natt

  Pinomarstars

  S'Illot, Mallorca , Avinguda dels pins 1 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i S'Illot. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 62 trivsamma rum. Pinomar genomgick en totalrenovering 1999. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. På Pinomar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - S'Illot

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här