Hotell i Soller

Se på kartan
 • Gran Hotel Soller
  Från1.933krPer natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Soller. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 24. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Soller byggdes 1750 och totalrenoverades 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Gran Hotel Soller. Receptionen på Gran Hotel Soller har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Från3.174krPer natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 515 recensioner från resenärerBaserat på 515 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hus på landet som återfinns i Soller, är endast för vuxna. Detta boende med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Hotel Finca Ca's Curial är från år 1600. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Finca Ca's Curial. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. På Hotel Finca Ca's Curial kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Guia
  Från1.474krPer natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Soller. Det totala antalet rum är 24. Denna anläggning som byggdes 1880 totalrenoverades 2018. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. El Guia har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. El Guia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Soller

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här