Hotell i Soller

Se på kartan
 • Gran Hotel Soller
  Från2.119krPer natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Soller. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 24. 5 kilometer till flygplatsen. Gran Hotel Soller har totalt 38 rum. Detta boende stod klart 1750 och renoverades 2003. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Gran Hotel Soller tillhandahåller babysängar på begäran. Gran Hotel Soller tillåter små husdjur. Kunderna kan vilja använda anläggningens garage. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende.

  Se mer
 • El Guia
  Från1.493krPer natt

  El Guiastars

  Soller, Mallorca , Castanyer 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 161 recensioner från resenärerBaserat på 161 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Soller. Det totala antalet rum är 24. Denna anläggning som byggdes 1880 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. El Guia är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. El Guia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på El Guia. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Soller Plaza
  Från1.088krPer natt

  Soller Plazastars

  Soller, Mallorca , Vicario pastor 4 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Soller. Från detta hotell som ligger inbäddat 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 21 rum. Soller Plaza byggdes 1898 och totalrenoverades 2019. Soller Plaza har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. Gäster som bor på Soller Plaza kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. På Soller Plaza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Från2.122krPer natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 525 recensioner från resenärerBaserat på 525 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hus på landet för adults-only är lokaliserat i Soller. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Detta boende grundades år 1600. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Hotel Finca Ca's Curial har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Hotel Finca Ca's Curial är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Soller

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här