Hotell i Valldemosa

Se på kartan
 • Ca's Papa
  Från1.574krPer natt

  Ca's Papastars

  Valldemosa, Mallorca , Carrer de jovellanos 8 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Valldemossa. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 21. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Mirabó De Valldemossa
  Från3.665krPer natt

  Mirabó De Valldemossastars

  Valldemosa, Mallorca , Ctra valldemossa km 16 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lantligt hotell finns i Valldemossa. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Mirabó De Valldemossa är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Sa Vall
  Från6.729krPer natt

  Sa Vallstars

  Valldemosa, Mallorca , Camino de son escanelles 19 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta enkla B&B återfinns i Valldemossa. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Sa Vall är från år 1800. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sa Vall. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Valldemosa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här