Billiga hotell i Mallorca

Se på kartan
Billiga hotell i Mallorca

Billiga hotell i MallorcaFrån  256kr

Billiga hotell Recommenderade i Mallorca

 • Azuline Palmanova Gardens
  Från727krPer natt

  Azuline Palmanova Gardensstars

  Palmanova, Mallorca , Costa llobera 15 - Karta
   

  Detta enkla hotell finns i Palmanova. Det totala antalet rum på Azuline Palmanova Gardens är 96. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta är en miljövänlig anläggning. På Azuline Palmanova Gardens kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal
  Från275krPer natt

  Elegance Playa Arenalstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 9 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Beläget i ett lugnt område i Arenal, nära till stranden, affärer, restauranger, barer, nattliv och en park, ligger detta hotell i ett utmärkt läge med enkel tillgång till kollektivtrafik. Den Aqualand vattenpark ligger nära hotellet, som är akvariet. Faciliteter inkluderar en lobby med 24-timmars reception, Hotell säkert, valutaväxling, garderob och hiss, en bar, spelrum, TV-rum, lekplats, café och restaurang. Gästerna kan också utnyttja hotellets tvättservice, rumsservice, Wi-Fi och en cykel hyra service (avgifter tillkomma).

  Se mer
 • Palma Mazas
  Från321krPer natt

  Palma Mazasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 17 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta populära hotell ligger i ett mycket lugnt område i El Arenal, men ändå nära till den fina sandstranden och småbåtshamnen. De berömda barer, nattklubbar, restauranger och butiker kan nås inom en kort promenad, är Aquacity vattenpark Inom räckhåll. Öns huvudstad Palma med sina eleganta affärer och restauranger kan lätt nås med kollektivtrafik, är den internationella flygplatsen bara en kort bilresa bort.

  Se mer
 • Costa Mediterraneo
  Från336krPer natt

  Costa Mediterraneostars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 11 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 191 recensioner från resenärerBaserat på 191 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i El Arenal. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 1 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Detta hotell kan erbjuda totalt 94 rum. Den här anläggningen byggdes 1969. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Costa Mediterraneo har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Costa Mediterraneo är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Costa Mediterraneo är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Elegance Playa Arenal III
  Från281krPer natt

  Elegance Playa Arenal IIIstars

  El Arenal, Mallorca , Europa 7-9 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta enkla vandrarhem återfinns i El Arenal. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Elegance Playa Arenal III tillhandahåller inga babysängar på begäran. Elegance Playa Arenal III är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Oasis D'or
  Från431krPer natt

  Oasis D'orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Cala d'Or. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Boendet har totalt 22 rum. Oasis D'or är från år 1965. Fast och trådlös internetanslutning finns på Oasis D'or. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Abelux
  Från815krPer natt

  Abeluxstars

  Palma stad center, Mallorca , Calle ramon muntaner 30 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 274 recensioner från resenärerBaserat på 274 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Palma. Från denna anläggning som ligger inbäddad 850 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 8 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 4 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 65 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2016. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Abelux. Det finns parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • “Urban Hostel Palma – Albergue Juvenil”
  Från542krPer natt

  “Urban Hostel Palma – Albergue Juvenil”stars

  Palma stad center, Mallorca , Placa de la verge del miracle 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 74 recensioner från resenärerBaserat på 74 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Palma. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 7 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. “Urban Hostel Palma – Albergue Juvenil” genomgick en totalrenovering 2015. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Playamar Hotel & Apartments
  Från356krPer natt

  Playamar Hotel & Apartmentsstars

  S'Illot, Mallorca , Rosa de los vientos 7 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 995 recensioner från resenärerBaserat på 995 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i S'Illot. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Detta hotell kan erbjuda totalt 160 rum. Detta boende genomgick en renovering 1998. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arcadia
  Från366krPer natt

  Arcadiastars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de cannes 23 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 101 recensioner från resenärerBaserat på 101 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i El Arenal. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Våra besökare har 9. 3 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Totalt 118 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 1969. Arcadia tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på Arcadia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Arcadia tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  4
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här