Djurvänligt hotell i Mallorca

Se på kartan
Djurvänligt hotell i Mallorca

Djurvänligt hotell i MallorcaFrån  256kr

Djurvänligt hotell Recommenderade i Mallorca

 • Palma Suites Hotel Residence
  Från1.517krPer natt

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palma stad center, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Med ett idylliskt läge i hjärtat av Palma, ligger detta underbara hotell på Plaza Mercadal, nära Plaza Mayor. Gästerna finner sig omgivna av rik historia och kultur och inom kort räckhåll från de viktigaste sevärdheterna i staden. Hotellet är omgivet av spektakulära arkitektoniska skönheter i den gotiska delen av staden. Hotellet är beläget i närheten av ett antal härliga affärer, restauranger och nöjesställen. Hotellet har en attraktiv arkitektonisk stil och smälter harmoniskt in i omgivningen. Rummen är vackert inredda med en blandning av skandinavisk stil och medelhavs-stil. Hotellet har många olika utmärkta faciliteter som uppfyller behoven av både affärs- och fritidsresenärer.

  Se mer
 • Exagon Park
  Från718krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1122 recensioner från resenärerBaserat på 1122 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ca'n Picafort. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. De 287 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Exagon Park totalrenoverades 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Exagon Park förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Exagon Park är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Exagon Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Från711krPer natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Cala Millor. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta lägenhetshotell. Det totala antalet rum på Marins Cala Nau är 101. Marins Cala Nau genomgick en totalrenovering 2005. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marins Playa
  Från745krPer natt

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Cala Millor nära Mallorcas fantastiska naturscenerier. Beläget bara några steg från en vacker sandstrand uppfyller den här lyxiga semesteranläggningen behoven hos även de mest krävande gäster, vilket gör den till en utmärkt destination för en familjesemester eller för en romantisk parsemester, liksom för sportgrupper och affärsresenärer. Palma de Mallorcas internationella flygplats ligger bara 71 kilometer från denna magnifika anläggning. Detta strandnära hotell har bekväma och trevligt inredda rum och sviter, med rogivande färger och mysiga möbler som garanterar en god nattsömn. Besökarna kan njuta av utsökta specialiteter från det lokala och internationella köket. Under varma dagar kan gästerna ta ett skönt dopp i utomhuspoolen eller njuta av en uppfriskande drink från den trivsamma baren.

  Se mer
 • Ipanema Park - Ipanema Beach
  Från462krPer natt

  Ipanema Park - Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antoni maria alcover 8 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotells lokalisering i El Arenal är perfekt för homosexuella personer. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 400 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 650 meter till hamnen. 210 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Ipanema Beach
  Från486krPer natt

  Hotel Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 8 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta magnifika hotell, som är omgivet av den frodiga och grönskande Son Veri-skogen, erbjuder kvalitetsboende i badorten El Arenal. Beläget 16,5 kilometer från Palmas centrum är hotellet en perfekt bas för en nöjesfylld semester. Hotellet ligger på gångavstånd till en vacker och till synes oändlig sandstrand och det är också nära till ett pulserande nattliv, matställen och nöjesställen. Besökarna förtrollas av den vackra moderna designen och varma gästfriheten. Rummen är smakfullt inredda och ger en lugn tillflykt för att koppla av helt efter en lång dag med utflykter runt ön. Hotellets restaurang erbjuder en läcker och varierad frukostbuffé som start på dagen och lokala och internationella rätter. Besökarna kan ta en kopp kaffe eller något att dricka från urvalet av drycker i den mysiga baren, medan den stora utomhuspoolen är det perfekta uppfriskande valet under varma dagar.

  Se mer
 • Ipanema Park
  Från475krPer natt

  Ipanema Parkstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 11 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 534 recensioner från resenärerBaserat på 534 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är gay-vänligt och ligger i El Arenal. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Våra kunder har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 20. 0 kilometer till hamnen. Ipanema Park har totalt 210 rum. Denna anläggning renoverades 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • JS Corso Suites
  Från563krPer natt

  JS Corso Suitesstars

  Porto Colom, Mallorca , L'orada s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Porto Colom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. 117 välkomnande rum finns på anläggningen. JS Corso Suites genomgick en totalrenovering 2019. JS Corso Suites har wifi-anslutning. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. JS Corso Suites tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på JS Corso Suites är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på JS Corso Suites. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. På JS Corso Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Soller
  Från1.806krPer natt

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Soller. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 24. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Soller byggdes 1750 och totalrenoverades 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Gran Hotel Soller. Receptionen på Gran Hotel Soller har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende.

  Se mer
 • Gomila Park
  Från844krPer natt

  Gomila Parkstars

  Palma stad center, Mallorca , Avenida joanmiro 5-7 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter ligger nära Paseo Maritimo, Palma premiumhamnpromenaden och nöjen band med barer och nattklubbar multituden många. Både skogen med dess symboliska Bellver slottet och stadskärnan i Palma ligger inom en kort promenad. Flygplatsen ligger ca 12 km bort. Lägenheterna har 24-timmars reception, valutaväxling, pool, cykeluthyrning, biluthyrning och parkering på plats (avgift tillkommer). Husdjur accepteras på begäran gratis.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  49  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här