Djurvänligt hotell i Mallorca

Se på kartan
Djurvänligt hotell i Mallorca

Djurvänligt hotell i MallorcaFrån  234kr

Djurvänligt hotell Recommenderade i Mallorca

 • Playa Moreia
  Från956krPer natt

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1084 recensioner från resenärerBaserat på 1084 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt lägenhetshotell som är lokaliserat i S'Illot. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Boendet har totalt 133 rum. Playa Moreia genomgick en totalrenovering 2019. Playa Moreia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Playa Moreia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Exagon Park
  Från1.308krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 287. Detta hotell renoverades 1997. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Från1.760krPer natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Cala Millor. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Totalt 101 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2005. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter endast små husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Marins Cala Nau erbjuder. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dor
  Från1.189krPer natt

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Cala d'Or. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 50 trivsamma rum. Dor genomgick en totalrenovering 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Dor håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta boende tillåter små husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Dor är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Js Palma Stay
  Från2.094krPer natt

  Js Palma Staystars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1062 recensioner från resenärerBaserat på 1062 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger på en lugn sidogata i den populära semesterorten Can Pastilla, bara några steg från den till synes oändliga Playa de Palma sandstranden. Många restauranger, barer, kaféer och butiker finns i närområdet, Palma Aquarium ligger bara en kort promenad bort. Öns huvudstad Palma med sina eleganta butiker och vackra gamla stadsdel kan lätt nås med allmänna kommunikationsmedel.

  Se mer
 • Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecília
  Från1.023krPer natt

  Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecíliastars

  Porto Colom, Mallorca , Carrer de la gavina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Porto Colom. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Detta boende har 104 rum. Senast detta boende renoverades var 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecília har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Dessutom tillåter denna anläggning stora husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Ipanema Beach
  Från1.223krPer natt

  Hotel Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta magnifika hotell, som är omgivet av den frodiga och grönskande Son Veri-skogen, erbjuder kvalitetsboende i badorten El Arenal. Beläget 16,5 kilometer från Palmas centrum är hotellet en perfekt bas för en nöjesfylld semester. Hotellet ligger på gångavstånd till en vacker och till synes oändlig sandstrand och det är också nära till ett pulserande nattliv, matställen och nöjesställen. Besökarna förtrollas av den vackra moderna designen och varma gästfriheten. Rummen är smakfullt inredda och ger en lugn tillflykt för att koppla av helt efter en lång dag med utflykter runt ön. Hotellets restaurang erbjuder en läcker och varierad frukostbuffé som start på dagen och lokala och internationella rätter. Besökarna kan ta en kopp kaffe eller något att dricka från urvalet av drycker i den mysiga baren, medan den stora utomhuspoolen är det perfekta uppfriskande valet under varma dagar.

  Se mer
 • Ipanema Park
  Från1.218krPer natt

  Ipanema Parkstars

  El Arenal, Mallorca , Calle antonio maria alcover 11 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 547 recensioner från resenärerBaserat på 547 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i El Arenal. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 400 meter till närmaste strand. Våra gäster har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 20. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Ipanema Park är 210. Detta hotell renoverades 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Ipanema Park. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Cape Colom
  Från1.431krPer natt

  JS Cape Colomstars

  Porto Colom, Mallorca , De l'assumpcio 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Porto Colom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Detta hotell kan erbjuda totalt 119 rum. JS Cape Colom genomgick en renovering 1996. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. JS Cape Colom kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • JS Alcudi-Mar
  Från1.772krPer natt

  JS Alcudi-Marstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcudia arta s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 472 recensioner från resenärerBaserat på 472 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell ligger i det spännande turistområdet Playa del Muro på den fantastiska ön Mallorca. Hotellet ligger bara 100 meter från stranden och 4 km från det livliga centrum av staden. Ett urval av shoppingställen, restauranger och pubar finns i närheten av hotellet och de närmaste nattklubbarna finns 3,5 km bort. Hotellet erbjuder gästerna en idealisk miljö för en avkopplande strandsemester. Rummen är vackert dekorerade, med ljus inredning och moderna möbler. Hotellet erbjuder gästerna ett urval av förstklassiga fritidsanläggningar. Gästerna är välkomna att njuta av de uppfriskande behandlingarna på spa-anläggningen, medan den mer aktiva resenären kan njuta av ett energiskt träningspass i gymmet. Hotellet erbjuder även ett säsongmässigt underhållningsprogram.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  63  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  7
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här