Hotell med pool i Mallorca

Se på kartan
Hotell med pool i Mallorca

Hotell med pool i MallorcaFrån  235kr

Hotell med pool Recommenderade i Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  Från1.200krPer natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 728 recensioner från resenärerBaserat på 728 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter perfekt för familjer ligger i ett underbart läge framför havet med en magnifik utsikt över Santa Ponca Bay. Inom närmaste trakt kommer gästerna att kunna hitta ett antal butiker, restauranger, barer och krogar bara på gångavstånd från hotellet, kollektivtrafik nätverk är perfekt tillgänglig för de gäster som är intresserade av att utforska ön. Palma de Mallorca stad är bara 15 minuters bilresa och flygplatsen ligger bara 30 km bort.

  Se mer
 • Club Cala Romani
  Från1.106krPer natt

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3703 recensioner från resenärerBaserat på 3703 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell är omgivet av en zon av gröna träd och ligger i Calas de Mallorca på den sydöstra kusten av ön. Den vackra bukten Cala Domingo med sina stränder ligger bara en kort promenad bort och golfbanan Vall d'Or är på ett avstånd av ca 7 km. Öns huvudstad Palma och Mallorcas internationella flygplats är ca 70 km respektive 61 km bort.

  Se mer
 • Globales Nova
  Från1.430krPer natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska lägenhetskomplex ligger vid strandkanten och erbjuder en fantastisk vy over Palma Novas vik. Den närmaste stranden, Son Matias ligger på gångavstånd och Palma Novas centrum med dess otaliga affärer, nöjesplatser, barer, restauranger och krogar. Son Sant Joans flygplats ligger cirka 17 km från hotellet. Det här är ett perfekt hotell där man kan utforska ön ifrån.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Från1.353krPer natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1503 recensioner från resenärerBaserat på 1503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell är centralt beläget i hjärtat av turistorten Alcudia. Gästerna kommer att befinna sig bara några steg från den vidsträckta sandstranden, samt en mängd butiker, kaféer, barer och restauranger. Detta trevliga hotell ligger bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet. Gästerna hälsas med värme och utmärkt service. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster, catering för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Habitat
  Från912krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet, som återfinns i Puerto Pollensa, är ett bra alternativ för familjer. Från denna lägenhet som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 1988. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Habitat kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Från866krPer natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Santa Ponsa. Från denna anläggning som är belägen 2. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Våra kunder har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 581 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Globales Pionero - Santa Ponsa Park totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Globales Pionero - Santa Ponsa Park. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Globales Pionero - Santa Ponsa Park tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Från1.239krPer natt

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , C puig des teix 4 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 647 recensioner från resenärerBaserat på 647 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Santa Ponsa är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. De 209 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Travelife-certifiering. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Hotel Globales Playa Santa Ponsa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roc Linda
  Från1.101krPer natt

  Roc Lindastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 766 recensioner från resenärerBaserat på 766 recensioner från resenärer

  Beläget bara några steg från den långa sandstranden och det varma vattnet i Medelhavet, är veckans populära semesterhotell i Can Pastilla ligger på Playa de Palma som har ett stort utbud av butiker, restauranger, barer och kaféer i närheten. Hotellet erbjuder en utomhuspool med separerade barnområde och flera idrottsanläggningar. Staden Palma är lätt att nå med kollektivtrafik, är busshållplatsen precis intill hotellet. Flygplatsen ligger bara några minuter bort.

  Se mer
 • Arcos Playa Apts
  Från349krPer natt

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet, som återfinns i S'Illot, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna lägenhet. Från denna lägenhet är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 66 rum. Denna anläggning renoverades 2015. Alla gästerna på Arcos Playa Apts kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Arcos Playa Apts har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Arcos Playa Apts erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Arcos Playa Apts kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playas Cas Saboners
  Från2.088krPer natt

  Playas Cas Sabonersstars

  Palmanova, Mallorca , Avenida ca's saboners 7 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1279 recensioner från resenärerBaserat på 1279 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Palmanova. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Playas Cas Saboners har totalt 130 rum. Detta boende renoverades 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Playas Cas Saboners är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Playas Cas Saboners kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  51  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här