Hotell med pool i Mallorca

Se på kartan
Hotell med pool i Mallorca

Hotell med pool i MallorcaFrån  286kr

Hotell med pool Recommenderade i Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  Från435krPer natt

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 670 recensioner från resenärerBaserat på 670 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter perfekt för familjer ligger i ett underbart läge framför havet med en magnifik utsikt över Santa Ponca Bay. Inom närmaste trakt kommer gästerna att kunna hitta ett antal butiker, restauranger, barer och krogar bara på gångavstånd från hotellet, kollektivtrafik nätverk är perfekt tillgänglig för de gäster som är intresserade av att utforska ön. Palma de Mallorca stad är bara 15 minuters bilresa och flygplatsen ligger bara 30 km bort.

  Se mer
 • Habitat
  Från633krPer natt

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 311 recensioner från resenärerBaserat på 311 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Pollensa är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 3 kilometer från den här lägenheten. Från denna lägenhet är det 1000 meter till närmaste strand. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Habitat. Den här anläggningen byggdes 1988. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Habitat håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Habitat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Habitat erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan.

  Se mer
 • Globales Nova
  Från522krPer natt

  Globales Novastars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska lägenhetskomplex ligger vid strandkanten och erbjuder en fantastisk vy over Palma Novas vik. Den närmaste stranden, Son Matias ligger på gångavstånd och Palma Novas centrum med dess otaliga affärer, nöjesplatser, barer, restauranger och krogar. Son Sant Joans flygplats ligger cirka 17 km från hotellet. Det här är ett perfekt hotell där man kan utforska ön ifrån.

  Se mer
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  Från1.037krPer natt

  Globales Pionero - Santa Ponsa Parkstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Santa Ponsa. Från det här hotellet som ligger 2. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 581 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Globales Pionero - Santa Ponsa Park är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 10 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Globales Pionero - Santa Ponsa Park tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta är en miljövänlig anläggning. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Globales Simar
  Från597krPer natt

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer temporal s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala San Vicente, är ett bra alternativ för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 6 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Detta boende har 175 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Alla gästerna på Globales Simar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Esperanza Resort
  Från1.332krPer natt

  Playa Esperanza Resortstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning har ett strandnära läge. Denna anläggning har totalt 338 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Playa Esperanza Resort håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Playa Esperanza Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Bravo
  Från1.593krPer natt

  Riu Bravostars

  Playa de Palma, Mallorca , Mision de san diego 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 682 recensioner från resenärerBaserat på 682 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa de Palma. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 437 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Riu Bravo genomgick en totalrenovering 2015. Riu Bravo är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Riu Bravo bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Riu Bravo. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Flor los Almendros
  Från551krPer natt

  Flor los Almendrosstars

  Paguera, Mallorca , Bulevar de paguera 36 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Paguera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 20 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 200 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 67 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Flor los Almendros. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ferrer Isabel
  Från560krPer natt

  Ferrer Isabelstars

  Cala Bona, Mallorca , Ronda d'es prats s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala Bona, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. De 113 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Ferrer Isabel genomgick en renovering 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. På Ferrer Isabel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HSM Atlantic Park
  Från626krPer natt

  HSM Atlantic Parkstars

  Magaluf, Mallorca , Calle calderon de la barca 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1338 recensioner från resenärerBaserat på 1338 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Magaluf. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. Våra gäster har 28. 3 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 242 rum på anläggningen. HSM Atlantic Park totalrenoverades 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. HSM Atlantic Park är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som HSM Atlantic Park erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  4
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här