Hotell med spa i Mallorca

Se på kartan
Hotell med spa i Mallorca

Hotell med spa i MallorcaFrån  235kr

Hotell med spa Recommenderade i Mallorca

 • Club del Sol Aparthotel
  Från936krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 169 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club del Sol Aparthotel. Denna anläggning renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Club del Sol Aparthotel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Exagon Park
  Från1.285krPer natt

  Exagon Parkstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 287. Detta hotell renoverades 1997. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Exagon Park erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB Mirador
  Från1.200krPer natt

  THB Miradorstars

  Palma stad center, Mallorca , Passeig maritim 10 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 609 recensioner från resenärerBaserat på 609 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger på den livliga strandpromenaden Paseo Maritimo, nära hamnen. Den historiska stadskärnan ligger i närheten av hotellet, katedralen och en båtklubb också. Auditoriet är inom räckhåll. Olika allmänna kommunikationer, restauranger och barer ligger inom några steg från hotellet. Den närmaste stranden ligger bara tre km bort och den närmaste golfbanan på fem km. Hotellet förnyades år 2005 och har en vacker, fridfull trädgård. Bland hotellets faciliteter finns en bar, flera konferensrum och en cool à la carte-restaurang. De bekväma rummen med egna badrum är utrustade med en dubbelsäng, centralvärme och de flesta har balkong eller terrass. Gästerna kan servera sig från en frukostbuffé varje morgon. Övriga måltider kan beställas från en fast meny eller från ett à la carte-alternativ.

  Se mer
 • Principe
  Från1.584krPer natt

  Principestars

  Playa de Palma, Mallorca , Avenida son rigo 14 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa de Palma. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 8. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Principe har totalt 105 rum. Detta hotell totalrenoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Principe babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Principe. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Från1.768krPer natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Cala Millor. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Totalt 101 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2005. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter endast små husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Marins Cala Nau erbjuder. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Es Talaial
  Från959krPer natt

  Club Es Talaialstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda d es forti 20 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 579 recensioner från resenärerBaserat på 579 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala d'Or, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra resenärer har 47. 4 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 35 meter. Detta hotell innefattar 250 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Club Es Talaial. Dygnet-runt-servicen på Club Es Talaial bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Club Es Talaial babysängar på begäran. Club Es Talaial förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Club Es Talaial. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Club Es Talaial är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa
  Från2.003krPer natt

  Elba Sunset Mallorca Thalasso Spastars

  Palmanova, Mallorca , Torrenova 25-27 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 60 Åsikter

  Detta lägenhetshotell är beläget vid ytterkanten av ett fridfullt område i Magaluf, där man kan åtnjuta en panoramisk vy och ett underbart bassängområde. Det är ett idealiskt ställe för familjer med dess familjebassäng, lekområde och lekplats. Den fantastiska vita sandstranden och den stora variationen av barer, restauranger, nattklubbar och affärer ligger endast några minuter från hotellet, och huvudstaden Palma ligger 10 km från området. Den internationella flygplatsen ligger 29 km från området.

  Se mer
 • Santa Ponsa Pins
  Från1.066krPer natt

  Santa Ponsa Pinsstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Rey don jaime i, 115 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Santa Ponsa. Från det här hotellet som ligger 4. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta hotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 4 kilometer till hamnen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Santa Ponsa Pins. Detta hotell totalrenoverades 2017. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Santa Ponsa Pins. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Santa Ponsa Pins.

  Se mer
 • Iberostar Selection Playa de Palma
  Från2.035krPer natt
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetshotell ligger i utkanten av Playa de Palma, strax vid närmaste sandstrand. Alla shoppingställen och nöjen samt barer och restauranger är lätt åtkomliga. De närmaste allmänna kommunikationerna finns 50 m från hotellet. Strandhotellet har sex våningar och renoverades år 2005 och erbjuder totalt 140 boendeenheter. Gästerna har också tillgång till en underbar trädgård. Faciliteterna inkluderar en rymlig foajé med hissar, valutaväxling, en 24-timmars reception och utcheckningsservice. Gästerna kan också dra nytta av ett tv-rum, ett spelrum och konferensfaciliteter samt internet och WLAN. Rummen är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, pentry och luftkonditionering. Fritidsfaciliteterna inkluderar en swimmingpool och en mängd olika spabehandlingar.

  Se mer
 • Hotel Ferrer Concord Adults Only
  Från1.714krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Ca'n Picafort. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från denna egendom är det 30 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. De 142 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2006. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hotel Ferrer Concord Adults Only tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hotel Ferrer Concord Adults Only är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  111  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  12
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här