Hotell på landsbygden i Mallorca

Se på kartan
Hotell på landsbygden i Mallorca

Hotell på landsbygden i MallorcaFrån  252kr

Hotell på landsbygden Recommenderade i Mallorca

 • Posada des Moli
  Från1.466krPer natt

  Posada des Molistars

  El Arenal, Mallorca , Camino son fangos s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lantligt hotell är beläget i El Arenal. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lantliga hotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. De 22 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1897 och totalrenoverades 1995. Posada des Moli tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Boutique Algaida By Eurotels
  Från649krPer natt

  Hotel Boutique Algaida By Eurotelsstars

  Algaida, Mallorca , Carrer de la ribera 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 59 recensioner från resenärerBaserat på 59 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell är beläget i Algaida. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här lantliga hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lantliga hotell är det 30. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2012. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Hotel Boutique Algaida By Eurotels håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Boutique Algaida By Eurotels.

  Se mer
 • Na Martina
  Från1.178krPer natt

  Na Martinastars

  Santanyi, Mallorca , ctra. porto petro s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 77 recensioner från resenärerBaserat på 77 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är särskilt utformat för familjer och finns i Santanyi. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1900 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna välutrustade anläggning har 1 handikappanpassat rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Na Martina tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Na Martina som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sa Rota den Palerm
  Från1.451krPer natt

  Sa Rota den Palermstars

  Inca, Mallorca , Lloret de vistalegre s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är beläget i Inca. Från detta hus på landet som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Denna anläggning med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende snyggades upp 2010. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Rural Sa Galera
  Från1.026krPer natt

  Hotel Rural Sa Galerastars

  Felanitx, Mallorca , Ctra. santanyi cas concos km 6.3 km 6,3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 106 recensioner från resenärerBaserat på 106 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Felanitx är detta anspråkslösa hus på landet ett optimalt val för familjer. Från detta hus på landet som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta hus på landet. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den här anläggningen byggdes 1999. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Hotel Rural Sa Galera är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Sa Torre De Santa Eugenia
  Från1.256krPer natt

  Hotel Sa Torre De Santa Eugeniastars

  Binissalem, Mallorca , Carretera santa maria -sencelles km. 7 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hus på landet finns i Binissalem. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 7. 0 kilometer. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 25. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hotel Sa Torre De Santa Eugenia som har totalt 7 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Sa Vall
  Från5.567krPer natt

  Sa Vallstars

  Valldemosa, Mallorca , Camino de son escanelles 19 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta enkla B&B återfinns i Valldemossa. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Sa Vall är från år 1800. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sa Vall. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador
  Från548krPer natt

  Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvadorstars

  Felanitx, Mallorca , monasterio de sant salvador, puig san salvador s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 115 recensioner från resenärerBaserat på 115 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantliga hotell som ligger i Felanitx är perfekt för homosexuella personer. Från det här lantliga hotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 6. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från anläggningen. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 6. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Från detta lantliga hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. 22 välkomnande rum finns på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1640 och totalrenoverades 2008. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta Petit Hotel Hostatgeria Sant Salvador har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Can Calco
  Från1.119krPer natt

  Can Calcostars

  Selva, Mallorca , C/ campanet 1 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell återfinns i Selva. Detta boende med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Can Calco håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Can Calco. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel
  Från1.309krPer natt

  S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotelstars

  Selva, Mallorca , Camí de diumenges 2 - Karta
   

  Detta charmiga hus på landet beläget i Selva. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 240 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 41. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 35. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här