Hotell på landsbygden i Mallorca

Se på kartan
Hotell på landsbygden i Mallorca

Hotell på landsbygden i MallorcaFrån  234kr

Hotell på landsbygden Recommenderade i Mallorca

 • Sa Bassa Plana
  Från1.008krPer natt

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lantligt hotell finns i Llucmajor area. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 22 ombonade rum. Sa Bassa Plana byggdes 1850 och totalrenoverades 2000. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Sa Rota den Palerm
  Från1.864krPer natt

  Sa Rota den Palermstars

  Inca, Mallorca , Lloret de vistalegre s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet är lokaliserat i Inca. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från det här huset på landet. Våra kunder har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Sa Rota den Palerm har wifi-anslutning. Receptionen på Sa Rota den Palerm håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta barnvänliga Sa Rota den Palerm är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Son Galceran
  Från1.156krPer natt

  Son Galceranstars

  Esporlas, Mallorca , Pont de son poligono parcela 23 5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet återfinns i Esporlas. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning som byggdes 1850 totalrenoverades 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Son Galceran är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmen på Son Galceran är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. På Son Galceran kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Son Brull
  Från6.702krPer natt

  Son Brullstars

  Pollensa-Formentor, Mallorca , Crta. palma- pollença pm 220, km 49.8 km. 50 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Pollensa-Formentor. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Denna anläggning har 23 rum. Det här hotellet byggdes 2003. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Son Brull. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Son Brull erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Son Brull erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Son Foguero Agroturismo
  Från1.419krPer natt

  Son Foguero Agroturismostars

  Unknown zone, Unknown destination , Carretera sineu-maria de la salud km3 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 56 recensioner från resenärerBaserat på 56 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är beläget i Maria de la salut. Från detta hus på landet som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 35. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Son Foguero Agroturismo. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Finca s'Antigor
  Från1.863krPer natt

  Finca s'Antigorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carretera s'horta-cala sanau - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7 recensioner från resenärerBaserat på 7 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är lokaliserat i Cala d'Or. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Detta boendes byggår är 1999. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Finca s'Antigor har inte öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Finca s'Antigor erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Sama
  Från1.571krPer natt

  Son Samastars

  Lluchmajor, Mallorca , Lluchamjor-porreres km 3,5 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet är beläget i Llucmajor area. Son Sama garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Denna anläggning byggdes 1531. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Son Sama har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Agroturismo Son Perdiu
  Från1.530krPer natt

  Agroturismo Son Perdiustars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera pm-v6014 km. 32 ag-087-bal - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet är beläget i Llucmajor area. Våra gäster hittar närmaste golfbana 18. 2 kilometer från den här egendomen. Detta hus på landet ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 39. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hus på landet är det 45. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Agroturismo Son Perdiu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Agroturismo Son Perdiu är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agroturismo Alquería Blanca
  Från1.963krPer natt

  Agroturismo Alquería Blancastars

  Bunyola, Mallorca , Crta palma soller km 13,6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  La Alqueria Blanca (4 *) ligger i den pittoreska inre av ön och erbjuder en idyllisk landsbygdshamning. Du kan koppla av i utomhuspoolen med dekorativa plattor och i de vackra och välskötta trädgårdarna, där det finns traditionella spanska fontäner och inhemska blommor.Beläget i en gammal muslimsk bondgård, har detta lilla hotell renoverats efter en stil som respekterar mallorcas typiska arv i byggnaden, samtidigt som den erbjuder maximal komfort för gästerna.Tillgång till fri parkering. Tillgång till internet finns i alla rum. Hotellet accepterar inte husdjur.

  Se mer
 • Hotel Rural Sa Galera
  Från2.140krPer natt

  Hotel Rural Sa Galerastars

  Felanitx, Mallorca , Ctra. santanyi cas concos km 6.3 km 6,3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 132 recensioner från resenärerBaserat på 132 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hus på landet är perfekt för familjer och ligger i Felanitx. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 21 ombonade rum. Hotel Rural Sa Galera byggdes 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Rural Sa Galera. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hotel Rural Sa Galera är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här