Hotell på landsbygden i Mallorca

Se på kartan
Hotell på landsbygden i Mallorca

Hotell på landsbygden i MallorcaFrån  286kr

Hotell på landsbygden Recommenderade i Mallorca

 • Sa Bassa Plana
  Från777krPer natt

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell återfinns i Llucmajor area. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Det totala antalet rum är 22. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2000. Sa Bassa Plana är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Posada des Moli
  Från1.476krPer natt

  Posada des Molistars

  El Arenal, Mallorca , Camino son fangos s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 27 recensioner från resenärerBaserat på 27 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lantligt hotell är beläget i El Arenal. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lantliga hotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. De 22 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1897 och totalrenoverades 1995. Posada des Moli tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Finca Ca's Curial
  Från3.180krPer natt

  Hotel Finca Ca's Curialstars

  Soller, Mallorca , Camino de la villalonga 21 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 515 recensioner från resenärerBaserat på 515 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hus på landet som återfinns i Soller, är endast för vuxna. Detta boende med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Hotel Finca Ca's Curial är från år 1600. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Finca Ca's Curial. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. På Hotel Finca Ca's Curial kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostetgeria La Victoria
  Från719krPer natt

  Petit Hotel Hostetgeria La Victoriastars

  Alcudia, Mallorca , Crta. cabo pinar, km 6 s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantligt hotell ligger i Alcudia. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Denna anläggning som byggdes 1400 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Petit Hotel Hostetgeria La Victoria har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Agroturismo Son Perdiu
  Från1.102krPer natt

  Agroturismo Son Perdiustars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera pm-v6014 km. 32 ag-087-bal - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet finns i Llucmajor area. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 2 kilometer från det här huset på landet. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 39. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hus på landet är det 45. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Agroturismo Son Perdiu tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agroturismo Alquería Blanca
  Från1.440krPer natt

  Agroturismo Alquería Blancastars

  Bunyola, Mallorca , Crta palma soller km 13,6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 215 recensioner från resenärerBaserat på 215 recensioner från resenärer

  La Alqueria Blanca (4 *) ligger i den pittoreska inre av ön och erbjuder en idyllisk landsbygdshamning. Du kan koppla av i utomhuspoolen med dekorativa plattor och i de vackra och välskötta trädgårdarna, där det finns traditionella spanska fontäner och inhemska blommor.Beläget i en gammal muslimsk bondgård, har detta lilla hotell renoverats efter en stil som respekterar mallorcas typiska arv i byggnaden, samtidigt som den erbjuder maximal komfort för gästerna.Tillgång till fri parkering. Tillgång till internet finns i alla rum. Hotellet accepterar inte husdjur.

  Se mer
 • Na Martina
  Från1.513krPer natt

  Na Martinastars

  Santanyi, Mallorca , ctra. porto petro s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är särskilt utformat för familjer och finns i Santanyi. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1900 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna välutrustade anläggning har 1 handikappanpassat rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Na Martina tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Na Martina som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Son Galceran
  Från1.165krPer natt

  Son Galceranstars

  Esporlas, Mallorca , Pont de son poligono parcela 23 5 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 77 recensioner från resenärerBaserat på 77 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet ligger i Esporlas. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Son Galceran som har totalt 12 rum. Son Galceran byggdes 1850 och totalrenoverades 2009. Fast och trådlös internetanslutning finns på Son Galceran. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget.

  Se mer
 • Puig de Ros d Alt
  Från1.922krPer natt

  Puig de Ros d Altstars

  Lluchmajor, Mallorca , Camino sa torre a llucmajor - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta mysiga hus på landet ligger i Llucmajor area. Från detta hus på landet som ligger 12 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här huset på landet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 24 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 12 meter från detta hus på landet. Detta boende med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Senast denna anläggning renoverades var 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Puig de Ros d Alt har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Puig de Ros d Alt. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Foguero Agroturismo
  Från898krPer natt

  Son Foguero Agroturismostars

  Unknown zone, Unknown destination , Carretera sineu-maria de la salud km3 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 53 recensioner från resenärerBaserat på 53 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hus på landet återfinns i Maria de la salut. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 35. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 9 rum. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Son Foguero Agroturismo babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Son Foguero Agroturismo. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här