Lägenheter och lägenhetshotell i Mallorca

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Mallorca

Lägenheter och lägenhetshotell i MallorcaFrån  235kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Mallorca

 • Club del Sol Aparthotel
  Från936krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 169 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club del Sol Aparthotel. Denna anläggning renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Club del Sol Aparthotel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Ferrera
  Från883krPer natt

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala d'Or. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna resort är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 2. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Playa Ferrera är 148. Anläggningen totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Playa Ferrera. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  Från641krPer natt

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Perfekt för familjer och en charmig lägenhet som är lokaliserad i Puerto de Alcudia. Våra besökare har 45. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 142 ombonade rum. Detta boende renoverades 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Apartamentos Sol de Alcudia. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Apartamentos Sol de Alcudia som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. På Apartamentos Sol de Alcudia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Solecito Alcudia
  Från929krPer natt

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Puerto de Alcudia. Från denna lägenhet som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 900 meter till närmaste strand. Från denna lägenhet är det 2. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 32 rum. Solecito Alcudia genomgick en totalrenovering 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Solecito Alcudia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Solecito Alcudia. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. På Solecito Alcudia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marins Cala Nau
  Från1.768krPer natt

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer estanyol 7 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Cala Millor. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Totalt 101 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2005. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter endast små husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Marins Cala Nau erbjuder. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Från1.370krPer natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1267 recensioner från resenärerBaserat på 1267 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i ett lugnt område i Sa Coma, nära den berömda Cala Millor. Hotellet erbjuder vacker utsikt över havet från de flesta rum och är mindre än 60 meter från närmaste strand. Inom området kommer gästerna att kunna hitta ett brett utbud av shopping och nöjen samt barer och restauranger. Gästerna kan också njuta av en trevlig promenad runt naturskyddade området i Punta n'Amer, som ligger i närheten. Detta är en fantastisk plats att njuta av under den ljusa Medelhavets sol.

  Se mer
 • Stil Mar y Paz
  Från513krPer natt

  Stil Mar y Pazstars

  Ca'n Picafort, Mallorca , Isabel garau 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Ca'n Picafort. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 30. Stil Mar y Paz genomgick en totalrenovering 1996. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ROC Las Rocas
  Från1.548krPer natt

  ROC Las Rocasstars

  Cala d'Or, Mallorca , Es forti 107 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1362 recensioner från resenärerBaserat på 1362 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt lägenhetshotell som är lokaliserat i Cala d'Or. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här lägenhetshotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 450 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på ROC Las Rocas. Detta boende totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. ROC Las Rocas har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter inte husdjur. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gomila Park
  Från1.112krPer natt

  Gomila Parkstars

  Palma stad center, Mallorca , Avenida joanmiro 5-7 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter ligger nära Paseo Maritimo, Palma premiumhamnpromenaden och nöjen band med barer och nattklubbar multituden många. Både skogen med dess symboliska Bellver slottet och stadskärnan i Palma ligger inom en kort promenad. Flygplatsen ligger ca 12 km bort. Lägenheterna har 24-timmars reception, valutaväxling, pool, cykeluthyrning, biluthyrning och parkering på plats (avgift tillkommer). Husdjur accepteras på begäran gratis.

  Se mer
 • Arcos Playa Apts
  Från349krPer natt

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet, som återfinns i S'Illot, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna lägenhet. Från denna lägenhet är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 66 rum. Denna anläggning renoverades 2015. Alla gästerna på Arcos Playa Apts kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Arcos Playa Apts har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Arcos Playa Apts erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Arcos Playa Apts kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  62  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  7
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här