Lägenheter och lägenhetshotell i Mallorca

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Mallorca

Lägenheter och lägenhetshotell i MallorcaFrån  286kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Mallorca

 • Club del Sol Aparthotel
  Från710krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta gulliga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Club del Sol Aparthotel är 169. Detta boende renoverades 2017. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Club del Sol Aparthotel. Dessutom har Club del Sol Aparthotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Playa Ferrera
  Från339krPer natt

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 346 recensioner från resenärerBaserat på 346 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 148 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Playa Ferrera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Från457krPer natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1179 recensioner från resenärerBaserat på 1179 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i ett lugnt område i Sa Coma, nära den berömda Cala Millor. Hotellet erbjuder vacker utsikt över havet från de flesta rum och är mindre än 60 meter från närmaste strand. Inom området kommer gästerna att kunna hitta ett brett utbud av shopping och nöjen samt barer och restauranger. Gästerna kan också njuta av en trevlig promenad runt naturskyddade området i Punta n'Amer, som ligger i närheten. Detta är en fantastisk plats att njuta av under den ljusa Medelhavets sol.

  Se mer
 • ONA Garden Lago
  Från729krPer natt

  ONA Garden Lagostars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Amsterdam , urb lago menor 3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Puerto de Alcudia. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. Detta boende har totalt 81 ombonade rum. Denna anläggnings byggår är 1993. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På ONA Garden Lago kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aptos. Club Sa Coma
  Från340krPer natt

  Aptos. Club Sa Comastars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer card 9 - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet är belägen i Sa Coma. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Totalt 52 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2017. Aptos. Club Sa Coma har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aptos. Club Sa Coma har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ponent Apartments
  Från1.014krPer natt

  Ponent Apartmentsstars

  Paguera, Mallorca , Sebel-lí, 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Paguera. Denna anläggning har totalt 54 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gavimar Ariel Chico Club & Resort
  Från643krPer natt

  Gavimar Ariel Chico Club & Resortstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d ariel 1-2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Cala d'Or. Från denna egendom som är belägen 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. 210 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende genomgick en renovering 2000. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gavimar Ariel Chico Club & Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gomila Park
  Från915krPer natt

  Gomila Parkstars

  Palma stad center, Mallorca , Avenida joanmiro 5-7 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter ligger nära Paseo Maritimo, Palma premiumhamnpromenaden och nöjen band med barer och nattklubbar multituden många. Både skogen med dess symboliska Bellver slottet och stadskärnan i Palma ligger inom en kort promenad. Flygplatsen ligger ca 12 km bort. Lägenheterna har 24-timmars reception, valutaväxling, pool, cykeluthyrning, biluthyrning och parkering på plats (avgift tillkommer). Husdjur accepteras på begäran gratis.

  Se mer
 • Hipotels Dunas Cala Millor
  Från655krPer natt

  Hipotels Dunas Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Avda. sa coma s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell, som återfinns i Cala Millor, är ett bra alternativ för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 101. Senast detta boende renoverades var 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Hipotels Dunas Cala Millor kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ona Cala Pi Club
  Från1.063krPer natt

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Llucmajor area. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Ona Cala Pi Club är 118. Detta hotell renoverades 2005. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Ona Cala Pi Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här