miljövänligt hotell i Mallorca

Se på kartan
miljövänligt hotell i Mallorca

miljövänligt hotell i MallorcaFrån  252kr

miljövänligt hotell Recommenderade i Mallorca

 • Club del Sol Aparthotel
  Från409krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta charmiga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna egendom. Anläggningen har totalt 169 rum. Club del Sol Aparthotel genomgick en totalrenovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Club del Sol Aparthotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Barcelo Ponent Playa
  Från694krPer natt

  Barcelo Ponent PlayastarsGreenProgram Icon

  Cala d'Or, Mallorca , Cala ferrera-felanitx s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4313 recensioner från resenärerBaserat på 4313 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 430. Denna anläggning snyggades upp 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning är miljövänlig. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Barcelo Ponent Playa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Från773krPer natt

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Camp de Mar. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 26. 5 kilometer till flygplatsen. Gran Camp de Mar Hotel har totalt 412 rum. Gran Camp de Mar Hotel totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Gran Camp de Mar Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster är välkomna till denna miljövänliga anläggning. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Festival
  Från1.168krPer natt

  Riu FestivalstarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Camino de las maravillas nº 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Boendet ligger 250 meter från den vidsträckta gyllene sandstranden och är perfekt för familjer, par och vänner på semester. Hotellet är omgivet av de mest populära turistområdena på Mallorca, och erbjuder allt du kan önska dig för en perfekt vistelse i en lugn atmosfär. På boendet finns färskvattenpool, inomhuspool, solterrass och barer att koppla av i medan du njuter av det fantastiska vädret. Från hotellet når du enkelt allmänna kommunikationer, och inom 15 minuter är du i Palmas centrum. Du kan besöka och åka på utflykter till katedralen, museerna, Castell de Bellver, Drakgrottorna, Iglesia de Cristal (glaskyrkan), glasfabrikerna, Sa Calobra och himmelska stränder som Es Trenc samt Magalufs kasino och många andra platser.

  Se mer
 • Riu Playa Park
  Från1.413krPer natt

  Riu Playa ParkstarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Calle padre bartolome salva 15 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 309 recensioner från resenärerBaserat på 309 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa de Palma. Våra kunder hittar närmaste golfbana 12. 5 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 15. 8 kilometer till hamnen. De 475 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Riu Playa Park. Husdjur är tillåtna på detta hotell. För extra bekvämlighet har kunderna tillgång till ett garage. Denna anläggning har en Travelife-certifiering. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Es Baulo Petit Hotel
  Från963krPer natt

  Es Baulo Petit HotelstarsGreenProgram Icon

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carretera santa margalida 28 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Ca'n Picafort. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Från denna anläggning är det 600 meter till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 70 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Es Baulo Petit Hotel håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning är miljövänlig. Gäster som bor på Es Baulo Petit Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Es Baulo Petit Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Es Baulo Petit Hotel. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Son Bauló
  Från758krPer natt

  Son BaulóstarsGreenProgram Icon

  Ca'n Picafort, Mallorca , Ronda del torrente 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1971 recensioner från resenärerBaserat på 1971 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell ligger nära hamnen. De 251 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Son Bauló håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Son Bauló tillåter små husdjur. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Son Bauló kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )
  Från1.309krPer natt

  Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )starsGreenProgram Icon

  Palma stad center, Mallorca , Paseo ingeniero gabriel roca 29 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2264 recensioner från resenärerBaserat på 2264 recensioner från resenärer

  Detta hotell är utmärkt beläget precis vid den berömda gatan Paseo Marítimo i Palmabukten. Detta läge ger enkel tillgång till de flesta turistiska och historiska platser, såsom Bellverborgen, katedralen och den historiska stadens centrum, där gästerna kan hitta många shoppingställen, restauranger och intressanta museer. Den närmaste sandstranden ligger 7 km från hotellet och flygplatsen ligger ca 8 km bort.

  Se mer
 • Caprice Alcudia Port
  Från1.197krPer natt

  Caprice Alcudia PortstarsGreenProgram Icon

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle coral 4 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta lägenhetshotell ligger inom 80 m från en sandstrand. Länkar till allmänna kommunikationer finns 80 m bort och centrum av Alcúdia ligger ca 1,5 km bort. Ett brett utbud av alternativ för vattensporter är ca 100 meter från småbåtshamnen. Det finns en golfbana 1,5 km från hotellet. Detta luftkonditionerade hotell har totalt 55 enheter över 4 våningar. Anläggningen har ett spelrum, konferenslokaler och en restaurang. Den har ett cykelförråd, tvättstuga och tillgång till Internet. Enheterna har ett eget badrum och ett fullt utrustat kök. Hotellet har en trädgård med uppvärmd pool för vuxna och barn. Kompletta professionella program erbjuds för idrottare utöver det finns Stavgång, ridning, tennis, fotboll och dykning. Gästerna kan välja sin frukost och middag från en buffé, med en regionalt dagens rätt. Det finns ett temas buffen två gånger i veckan.

  Se mer
 • Insotel Cala Mandia Resort & Spa
  Från1.989krPer natt

  Insotel Cala Mandia Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cala Mandia, Mallorca , Federico garcia lorca s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2508 recensioner från resenärerBaserat på 2508 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Mandia. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 514 rum. Detta hotell totalrenoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Insotel Cala Mandia Resort & Spa babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Insotel Cala Mandia Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Insotel Cala Mandia Resort & Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har en Travelife-certifiering. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Insotel Cala Mandia Resort & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Insotel Cala Mandia Resort & Spa. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här