miljövänligt hotell i Mallorca

Se på kartan
miljövänligt hotell i Mallorca

miljövänligt hotell i MallorcaFrån  286kr

miljövänligt hotell Recommenderade i Mallorca

 • Gran Camp de Mar Hotel
  Från1.133krPer natt

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Camp de Mar. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 26. 5 kilometer till flygplatsen. Gran Camp de Mar Hotel har totalt 412 rum. Gran Camp de Mar Hotel totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Gran Camp de Mar Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster är välkomna till denna miljövänliga anläggning. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club del Sol Aparthotel
  Från710krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta gulliga lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Club del Sol Aparthotel är 169. Detta boende renoverades 2017. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Club del Sol Aparthotel. Dessutom har Club del Sol Aparthotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )
  Från1.586krPer natt

  Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )starsGreenProgram Icon

  Palma stad center, Mallorca , Paseo ingeniero gabriel roca 29 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2301 recensioner från resenärerBaserat på 2301 recensioner från resenärer

  Detta hotell är utmärkt beläget precis vid den berömda gatan Paseo Marítimo i Palmabukten. Detta läge ger enkel tillgång till de flesta turistiska och historiska platser, såsom Bellverborgen, katedralen och den historiska stadens centrum, där gästerna kan hitta många shoppingställen, restauranger och intressanta museer. Den närmaste sandstranden ligger 7 km från hotellet och flygplatsen ligger ca 8 km bort.

  Se mer
 • Bon Sol
  Från2.949krPer natt

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 799 recensioner från resenärerBaserat på 799 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Illetas, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra kunder har 20. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 6. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Bon Sol är 149. Bon Sol genomgick en renovering 2013. Fast och trådlös internetanslutning finns på Bon Sol. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Om de som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Bon Sol kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Caprice Alcudia Port
  Från1.872krPer natt

  Caprice Alcudia PortstarsGreenProgram Icon

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle coral 4 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger inom 80 m från en sandstrand. Länkar till allmänna kommunikationer finns 80 m bort och centrum av Alcúdia ligger ca 1,5 km bort. Ett brett utbud av alternativ för vattensporter är ca 100 meter från småbåtshamnen. Det finns en golfbana 1,5 km från hotellet. Detta luftkonditionerade hotell har totalt 55 enheter över 4 våningar. Anläggningen har ett spelrum, konferenslokaler och en restaurang. Den har ett cykelförråd, tvättstuga och tillgång till Internet. Enheterna har ett eget badrum och ett fullt utrustat kök. Hotellet har en trädgård med uppvärmd pool för vuxna och barn. Kompletta professionella program erbjuds för idrottare utöver det finns Stavgång, ridning, tennis, fotboll och dykning. Gästerna kan välja sin frukost och middag från en buffé, med en regionalt dagens rätt. Det finns ett temas buffen två gånger i veckan.

  Se mer
 • Insotel Cala Mandia Resort & Spa
  Från1.889krPer natt

  Insotel Cala Mandia Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cala Mandia, Mallorca , Federico garcia lorca s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2509 recensioner från resenärerBaserat på 2509 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Mandia. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 514 rum. Detta hotell totalrenoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Insotel Cala Mandia Resort & Spa babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Insotel Cala Mandia Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Insotel Cala Mandia Resort & Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har en Travelife-certifiering. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Insotel Cala Mandia Resort & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Insotel Cala Mandia Resort & Spa. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maritim Hotel Galatzó
  Från1.569krPer natt

  Maritim Hotel GalatzóstarsGreenProgram Icon

  Paguera, Mallorca , Carretera palma-andratx km 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1418 recensioner från resenärerBaserat på 1418 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Paguera. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. De 187 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta hotell är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Maritim Hotel Galatzó är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Maritim Hotel Galatzó tillämpar en hållbar policy. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Maritim Hotel Galatzó erbjuder. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Maritim Hotel Galatzó kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Protur Biomar Gran Hotel & Spa
  Från1.751krPer natt

  Protur Biomar Gran Hotel & SpastarsGreenProgram Icon

  Sa Coma, Mallorca , De baladres 5 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1116 recensioner från resenärerBaserat på 1116 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sa Coma. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 216. Protur Biomar Gran Hotel & Spa byggdes 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Protur Biomar Gran Hotel & Spa bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Protur Biomar Gran Hotel & Spa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här