miljövänligt hotell i Mallorca

Se på kartan
miljövänligt hotell i Mallorca

miljövänligt hotell i MallorcaFrån  235kr

miljövänligt hotell Recommenderade i Mallorca

 • Club del Sol Aparthotel
  Från936krPer natt

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerto Pollensa är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 90 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 169 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club del Sol Aparthotel. Denna anläggning renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Club del Sol Aparthotel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Club del Sol Aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Club del Sol Aparthotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Playa de Palma Suites & Spa
  Från2.132krPer natt

  Grupotel Playa de Palma Suites & SpastarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Cami de ca na gabriela, 27-29 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Playa de Palma, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna egendom. Denna anläggning har 133 rum. Grupotel Playa de Palma Suites & Spa byggdes 2004. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Grupotel Playa de Palma Suites & Spa. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Grupotel Playa de Palma Suites & Spa gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )
  Från1.795krPer natt

  Melia Palma Marina ( Former Melia Palas Atenea )starsGreenProgram Icon

  Palma stad center, Mallorca , Paseo ingeniero gabriel roca 29 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2391 recensioner från resenärerBaserat på 2391 recensioner från resenärer

  Detta hotell är utmärkt beläget precis vid den berömda gatan Paseo Marítimo i Palmabukten. Detta läge ger enkel tillgång till de flesta turistiska och historiska platser, såsom Bellverborgen, katedralen och den historiska stadens centrum, där gästerna kan hitta många shoppingställen, restauranger och intressanta museer. Den närmaste sandstranden ligger 7 km från hotellet och flygplatsen ligger ca 8 km bort.

  Se mer
 • Gran Camp de Mar Hotel
  Från1.584krPer natt

  Gran Camp de Mar HotelstarsGreenProgram Icon

  Camp de Mar, Mallorca , Avenida gabriel covas alemany 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 185 recensioner från resenärerBaserat på 185 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Camp de Mar, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 26. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 412 rum. Detta hotell renoverades 2010. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Gran Camp de Mar Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta hotell tillämpar grön praxis. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo Ponent Playa
  Från1.666krPer natt

  Barcelo Ponent PlayastarsGreenProgram Icon

  Cala d'Or, Mallorca , Cala ferrera-felanitx s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4560 recensioner från resenärerBaserat på 4560 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala d'Or är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Denna anläggning har 430 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Barcelo Ponent Playa. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på Barcelo Ponent Playa är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Riu Festival
  Från1.828krPer natt

  Riu FestivalstarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Camino de las maravillas nº 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Boendet ligger 250 meter från den vidsträckta gyllene sandstranden och är perfekt för familjer, par och vänner på semester. Hotellet är omgivet av de mest populära turistområdena på Mallorca, och erbjuder allt du kan önska dig för en perfekt vistelse i en lugn atmosfär. På boendet finns färskvattenpool, inomhuspool, solterrass och barer att koppla av i medan du njuter av det fantastiska vädret. Från hotellet når du enkelt allmänna kommunikationer, och inom 15 minuter är du i Palmas centrum. Du kan besöka och åka på utflykter till katedralen, museerna, Castell de Bellver, Drakgrottorna, Iglesia de Cristal (glaskyrkan), glasfabrikerna, Sa Calobra och himmelska stränder som Es Trenc samt Magalufs kasino och många andra platser.

  Se mer
 • Riu Playa Park
  Från2.091krPer natt

  Riu Playa ParkstarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Calle padre bartolome salva 15 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 38 recensioner från resenärerBaserat på 38 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa de Palma är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 15. 8 kilometer till hamnen. Totalt 475 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Riu Playa Park. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bon Sol
  Från2.826krPer natt

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 807 recensioner från resenärerBaserat på 807 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Illetas är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 6. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 149 ombonade rum. Hotellet totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är miljövänlig. Bon Sol är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Bon Sol erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa
  Från2.328krPer natt

  Protur Sa Coma Playa Hotel & SpastarsGreenProgram Icon

  Sa Coma, Mallorca , Calle liles 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1841 recensioner från resenärerBaserat på 1841 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sa Coma är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. De 326 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende genomgick en renovering 2002. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta hotell har en Travelife-certifiering. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Es Baulo Petit Hotel
  Från1.820krPer natt

  Es Baulo Petit HotelstarsGreenProgram Icon

  Ca'n Picafort, Mallorca , Carretera santa margalida 28 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 135 recensioner från resenärerBaserat på 135 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ca'n Picafort är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Detta boende har totalt 70 rum. Detta boende totalrenoverades 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Mallorca
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här