Hotell i närheten av Grottor Drach

Se på kartan
Hotell - Grottor Drach

Grottor DrachFrån  234kr

Rekommenderade hotell nära Grottor Drach

 • Som Dona Women Only
  Från1.099krPer natt

  Som Dona Women Onlystars

  Porto Cristo, Mallorca , De'n joan servera camps, 11 - Karta
  0.3 km från Grottor Drach
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Porto Cristo. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Som Dona Women Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Porto Drach aparthotel
  Från1.014krPer natt

  Porto Drach aparthotelstars

  Porto Cristo, Mallorca , Passeig des cap des toi 25 - Karta
  0.49 km från Grottor Drach
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 787 recensioner från resenärerBaserat på 787 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Porto Cristo. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 6 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Boendet har totalt 74 rum. Senast detta boende renoverades var 2013. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Porto Drach aparthotel håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Porto Drach aparthotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Porto Drach aparthotel. Porto Drach aparthotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Porto Drach aparthotel. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds.

  Se mer
 • THB Felip
  Från1.513krPer natt

  THB Felipstars

  Porto Cristo, Mallorca , Carrer d en bordils 41 - Karta
  0.89 km från Grottor Drach
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Detta strandhotell – endast för vuxna – byggdes 1890 och renoverades 2000. Det består av totalt 96 rum (10 enkelrum och 86 dubbelrum) fördelade över två intilliggande byggnader, båda med fyra våningar. Bland bekvämligheterna finns en 24-timmarsreception med värdeskåp, valutaväxlingsdisk, tre hissar, kafé och bar. Det finns också en à la carte-restaurang med luftkonditionering, tv-rum, allmän internetåtkomst, cykelförråd samt cykeluthyrning mot en extra kostnad. Medicinska tjänster finns att tillgå på begäran. Det finns slutligen en wellnessanläggning med inomhuspool, bastu, turkiskt bad och massage, samt wifi på rummen.

  Se mer
 • Castell dels Hams
  Från1.089krPer natt

  Castell dels Hamsstars

  Porto Cristo, Mallorca , Carretera manacor - porto cristo km 10 - Karta
  0.94 km från Grottor Drach
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1261 recensioner från resenärerBaserat på 1261 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Porto Cristo. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Castell dels Hams har totalt 280 rum. Denna anläggning snyggades upp 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Castell dels Hams håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Castell dels Hams. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Castell dels Hams. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Cala Mandia Resort & Spa
  Från5.749krPer natt

  Insotel Cala Mandia Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cala Mandia, Mallorca , Federico garcia lorca s/n - Karta
  2.1 km från Grottor Drach
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2688 recensioner från resenärerBaserat på 2688 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Mandia är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Insotel Cala Mandia Resort & Spa har totalt 514 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Insotel Cala Mandia Resort & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Insotel Cala Mandia Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på Insotel Cala Mandia Resort & Spa är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Insotel Cala Mandia Resort & Spa. Insotel Cala Mandia Resort & Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Insotel Cala Mandia Resort & Spa erbjuder. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen.

  Se mer
 • Blau Punta Reina Resort
  Från2.421krPer natt

  Blau Punta Reina Resortstars

  Cala Mandia, Mallorca , urbanización cala mandia, calle s´algar s/n - Karta
  2.24 km från Grottor Drach
  4,0/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2282 recensioner från resenärerBaserat på 2282 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort är perfekt för familjer och ligger i Cala Mandia. Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Totalt 600 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Blau Punta Reina Resort. Blau Punta Reina Resort genomgick en totalrenovering 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Blau Punta Reina Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Blau Punta Reina Resort erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Blau Punta Reina Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Cala Romantica Mallorca
  Från1.647krPer natt

  Hotel Cala Romantica Mallorcastars

  Cala Mandia, Mallorca , S'estany d'en mas - Karta
  2.71 km från Grottor Drach
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Cala Mandia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. 267 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2006. Hotel Cala Romantica Mallorca har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Grottor Drach

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här