Hotell i närheten av Grottor Drach

Se på kartan
Hotell - Grottor Drach

Grottor DrachFrån  286kr

Rekommenderade hotell nära Grottor Drach

 • Es Nautico Suites
  Från612krPer natt

  Es Nautico Suitesstars

  Porto Cristo, Mallorca , porto cristo - Karta
  0.49 km från Grottor Drach
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Porto Cristo. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Es Nautico Suites som har totalt 15 rum. Es Nautico Suites har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Porto Drach aparthotel
  Från830krPer natt

  Porto Drach aparthotelstars

  Porto Cristo, Mallorca , Passeig des cap des toi 25 - Karta
  0.49 km från Grottor Drach
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 756 recensioner från resenärerBaserat på 756 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Porto Cristo. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 6 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Detta boende har totalt 74 rum. Porto Drach aparthotel genomgick en totalrenovering 2013. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Porto Drach aparthotel tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Porto Drach aparthotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Porto Drach aparthotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Porto Drach aparthotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Alla som valt detta boende kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser.

  Se mer
 • THB Felip
  Från811krPer natt

  THB Felipstars

  Porto Cristo, Mallorca , Carrer d en bordils 41 - Karta
  0.89 km från Grottor Drach
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Detta strandhotell – endast för vuxna – byggdes 1890 och renoverades 2000. Det består av totalt 96 rum (10 enkelrum och 86 dubbelrum) fördelade över två intilliggande byggnader, båda med fyra våningar. Bland bekvämligheterna finns en 24-timmarsreception med värdeskåp, valutaväxlingsdisk, tre hissar, kafé och bar. Det finns också en à la carte-restaurang med luftkonditionering, tv-rum, allmän internetåtkomst, cykelförråd samt cykeluthyrning mot en extra kostnad. Medicinska tjänster finns att tillgå på begäran. Det finns slutligen en wellnessanläggning med inomhuspool, bastu, turkiskt bad och massage, samt wifi på rummen.

  Se mer
 • Insotel Cala Mandia Resort & Spa
  Från1.889krPer natt

  Insotel Cala Mandia Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cala Mandia, Mallorca , Federico garcia lorca s/n - Karta
  2.1 km från Grottor Drach
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2509 recensioner från resenärerBaserat på 2509 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Mandia. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 514 rum. Detta hotell totalrenoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Insotel Cala Mandia Resort & Spa babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Insotel Cala Mandia Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Insotel Cala Mandia Resort & Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har en Travelife-certifiering. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Insotel Cala Mandia Resort & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Insotel Cala Mandia Resort & Spa. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blau Punta Reina Resort
  Från1.049krPer natt

  Blau Punta Reina Resortstars

  Cala Mandia, Mallorca , urbanización cala mandia, calle s´algar s/n - Karta
  2.24 km från Grottor Drach
  4,0/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2172 recensioner från resenärerBaserat på 2172 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala Mandia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. 600 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Blau Punta Reina Resort. Receptionen på Blau Punta Reina Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Blau Punta Reina Resort babysängar på begäran. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Blau Punta Reina Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Blau Punta Reina Resort tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mandisur Apartments
  Från688krPer natt

  Mandisur Apartmentsstars

  Porto Cristo, Mallorca , Carrer de cala falcó, 69 - Karta
  2.37 km från Grottor Drach
   

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Porto Cristo. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 50 trivsamma rum. Mandisur Apartments byggdes 1993. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Mandisur Apartments erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan kunderna få roliga upplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Grottor Drach

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här