Hotell i närheten av Marineland Mallorca

Se på kartan
Hotell - Marineland Mallorca

Marineland MallorcaFrån  235kr

Rekommenderade hotell nära Marineland Mallorca

 • OD Port Portals
  Från1.343krPer natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Karta
  0.3 km från Marineland Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Portals Nous. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. OD Port Portals har totalt 76 rum. Denna anläggnings byggår är 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på OD Port Portals som har några handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter små husdjur. OD Port Portals tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. OD Port Portals är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Grand Portals Nous
  Från3.911krPer natt

  Iberostar Grand Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Falconer 19 - Karta
  1.02 km från Marineland Mallorca
   

  Där det är beläget i Portals Nous är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 66 rum. Hotellet totalrenoverades 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Iberostar Grand Portals Nous håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Iberostar Grand Portals Nous är handikappanpassadeIberostar Grand Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. På Iberostar Grand Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Punta Negra. Boutique hotel
  Från2.342krPer natt

  H10 Punta Negra. Boutique hotelstars

  Portals Nous, Mallorca , Punta negra 12 - Karta
  1.1 km från Marineland Mallorca
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 655 recensioner från resenärerBaserat på 655 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Portals Nous. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 8 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på H10 Punta Negra. Boutique hotel är 135. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet finns på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. H10 Punta Negra. Boutique hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Costa Portals - Adults Only
  Från1.945krPer natt

  Costa Portals - Adults Onlystars

  Portals Nous, Mallorca , C vaquer 16 - Karta
  1.19 km från Marineland Mallorca
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 571 recensioner från resenärerBaserat på 571 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Portals Nous, är endast för vuxna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Costa Portals - Adults Only. Costa Portals - Adults Only genomgick en renovering 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Costa Portals - Adults Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Costa Portals - Adults Only babysängar på begäran. Costa Portals - Adults Only är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • RD Mar de Portals
  Från1.383krPer natt

  RD Mar de Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Den caldentei 15 - Karta
  1.36 km från Marineland Mallorca
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Den här charmiga familjevänliga hotellet ligger inbäddat i ett bostadsområde i Portals Nous, bort från vardagens jäkt och stress i stan och bara 150 meter från stranden. Omgivet av vacker natur och med en mysig atmosfär det är den perfekta platsen för en solig semester. Gästerna kommer att vara inom 5 minuters promenad från stranden av Oratory och bara 2 km från närmaste golfbana. De som är på jakt efter lite extra underhållning kommer att vara på 9 km från den livliga Palma de Mallorca, men någon som bara vill koppla av och ha lite roligare behöver inte ta steget utanför lokalen. Bredvid sin dagtid och kvällsunderhållning program kan du njuta av två fantastiska pooler och sun-terrass terrass med trädgårdar där man kan koppla av och njuta av Medelhavets sol. 

  Se mer
 • Bendinat
  Från2.621krPer natt

  Bendinatstars

  Bendinat, Mallorca , Andres ferret sobral 1 - Karta
  1.49 km från Marineland Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Bendinat. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. 54 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2002. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Bendinat håller öppet dygnet runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Bendinat. Parkering och garage finns att tillgå. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Bendinat kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Son Caliu Hotel Spa Oasis
  Från2.274krPer natt

  Son Caliu Hotel Spa Oasisstars

  Palmanova, Mallorca , Avinguda son caliu 8 - Karta
  1.73 km från Marineland Mallorca
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Palmanova. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra gäster har 16. 1 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 223 rum. Detta boende snyggades upp 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibersol Son Caliu Mar
  Från2.397krPer natt

  Ibersol Son Caliu Marstars

  Son Caliu, Mallorca , C/ voranova 6 - Karta
  1.86 km från Marineland Mallorca
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1644 recensioner från resenärerBaserat på 1644 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Son Caliu. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 250 meter till närmaste strand. Våra besökare har 16. 3 kilometer till flygplatsen. Ibersol Son Caliu Mar har totalt 315 rum. Ibersol Son Caliu Mar totalrenoverades 2011. Ibersol Son Caliu Mar är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Ibersol Son Caliu Mar . Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Roc Portonova
  Från1.394krPer natt

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Karta
  1.97 km från Marineland Mallorca
  3,9/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Beläget i den lugnaste delen av Palmanova där man kan njuta av vidsträckt utsikt över bukten, har detta hotell ett utmärkt läge precis intill en liten småbåtshamn och 100 meter från stranden. En mängd restauranger, barer, pubar och butiker finns inom några steg och centrala Palma med dess charmiga gamla stad, museer och unika butiker ligger bara 13 km bort. Det är en perfekt plats för familjer med barn och grupper av vänner.

  Se mer
 • Fergus Style Palmanova
  Från2.665krPer natt

  Fergus Style Palmanovastars

  Palmanova, Mallorca , Paseo del mar 14 - Karta
  2.25 km från Marineland Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell för adults-only är lokaliserat i Palmanova. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Totalt 93 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning genomgick en renovering 2016. Alla som valt detta boende har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Fergus Style Palmanova är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har affärsfaciliteter. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  28  Hotell - Marineland Mallorca
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Marineland Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Roc Portonova
  Roc Portonova
  3,9/5
  Kundomdömenav  27 Åsikter

  Bra poolområde, trevlig personal speciellt David :), gratis wifi i receptionen, bra läge

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/08/2017

  Från1.394krSe mer

 • Roc Illetas
  Roc Illetas
  3,6/5
  Kundomdömenav  15 Åsikter

  Allt var toppen - frukostbuffe, utsikt, läge (både nära busshållplats och närhet till bad), personalens bemötande

  Åsa
  Hotelopias kund, 26/07/2017

  Från1.713krSe mer