Hotell i närheten av Marineland Mallorca

Se på kartan
Hotell - Marineland Mallorca

Marineland MallorcaFrån  286kr

Rekommenderade hotell nära Marineland Mallorca

 • OD Port Portals
  Från2.112krPer natt

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Karta
  0.3 km från Marineland Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 378 recensioner från resenärerBaserat på 378 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Portals Nous. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. De 76 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. OD Port Portals är från år 2014. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. OD Port Portals tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Salles Hotel Marina Portals
  Från1.117krPer natt

  Salles Hotel Marina Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Crta andratx km10 s/n - Karta
  0.68 km från Marineland Mallorca
  4,2/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1359 recensioner från resenärerBaserat på 1359 recensioner från resenärer

  Detta underbara hotell har ett centralt och lugnt läge inte långt från båthamnen i Portals Nous. På en 15 minuters promenad kommer gästerna att kunna nå den närmaste sandstranden i området som också ligger mycket nära centrum. Gästerna kommer också att hitta en mängd olika butiker, små affärer, restauranger och barer i närheten, samt bra kommunikationsmedel. Detta är en idealisk plats att tillbringa en lugn och skön semester på.

  Se mer
 • IBEROSTAR Grand Portals Nous
  Från2.412krPer natt

  IBEROSTAR Grand Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Falconer 19 - Karta
  1.02 km från Marineland Mallorca
   

  Där det är beläget i Portals Nous är detta lyxiga hotell endast avsett för vuxna. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från hotellet. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 66 rum. IBEROSTAR Grand Portals Nous genomgick en renovering 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. IBEROSTAR Grand Portals Nous tillhandahåller inga babysängar på begäran. IBEROSTAR Grand Portals Nous förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. IBEROSTAR Grand Portals Nous är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på IBEROSTAR Grand Portals Nous. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på IBEROSTAR Grand Portals Nous. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. På IBEROSTAR Grand Portals Nous kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Punta Negra. Boutique hotel
  Från2.360krPer natt

  H10 Punta Negra. Boutique hotelstars

  Portals Nous, Mallorca , Punta negra 12 - Karta
  1.1 km från Marineland Mallorca
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 643 recensioner från resenärerBaserat på 643 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Portals Nous. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Totalt 135 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. H10 Punta Negra. Boutique hotel genomgick en renovering 2015. Alla gästerna på H10 Punta Negra. Boutique hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på H10 Punta Negra. Boutique hotel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. H10 Punta Negra. Boutique hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På H10 Punta Negra. Boutique hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Costa Portals - Adults Only
  Från1.025krPer natt

  Costa Portals - Adults Onlystars

  Portals Nous, Mallorca , C vaquer 16 - Karta
  1.19 km från Marineland Mallorca
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 564 recensioner från resenärerBaserat på 564 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Portals Nous. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 94 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Costa Portals - Adults Only. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Costa Portals - Adults Only är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Costa Portals - Adults Only babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Costa Portals - Adults Only. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • RD Mar de Portals
  Från988krPer natt

  RD Mar de Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Den caldentei 15 - Karta
  1.36 km från Marineland Mallorca
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Den här charmiga familjevänliga hotellet ligger inbäddat i ett bostadsområde i Portals Nous, bort från vardagens jäkt och stress i stan och bara 150 meter från stranden. Omgivet av vacker natur och med en mysig atmosfär det är den perfekta platsen för en solig semester. Gästerna kommer att vara inom 5 minuters promenad från stranden av Oratory och bara 2 km från närmaste golfbana. De som är på jakt efter lite extra underhållning kommer att vara på 9 km från den livliga Palma de Mallorca, men någon som bara vill koppla av och ha lite roligare behöver inte ta steget utanför lokalen. Bredvid sin dagtid och kvällsunderhållning program kan du njuta av två fantastiska pooler och sun-terrass terrass med trädgårdar där man kan koppla av och njuta av Medelhavets sol. 

  Se mer
 • Bendinat
  Från3.876krPer natt

  Bendinatstars

  Bendinat, Mallorca , Andres ferret sobral 1 - Karta
  1.49 km från Marineland Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Bendinat. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 54 rum. Detta hotell snyggades upp 2002. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmen på Bendinat är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ponent Mar
  Från1.474krPer natt

  Ponent Marstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer marques torre 9 - Karta
  1.79 km från Marineland Mallorca
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 613 recensioner från resenärerBaserat på 613 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska hotell har ett spektakulärt läge med utsikt över havet. Mitt på de vackra klipporna på Mallorcas sydkust, där gästerna kommer att förtrollas av havets rörelser och hisnande panoramautsikt över kusten. Det är bara 200 meter till den orörda vita sandstranden och 250 meter till centrum, där man kan finna en mängd möjligheter att njuta av. Detta hotell kombinerar komfort och modernitet som inget annat. Det har en trädgård, en avkopplande bar, en inomhuspool och ett gym, som garanterar en semester att minnas. Rummen har balkong eller terrass och gott om plats för att arbeta på eller koppla av i. Hotellets restaurang serverar en läcker frukost som ser till att ladda gästernas energi för en trevlig semester.

  Se mer
 • Ibersol Son Caliu Mar
  Från888krPer natt

  Ibersol Son Caliu Marstars

  Son Caliu, Mallorca , C/ voranova 6 - Karta
  1.86 km från Marineland Mallorca
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1549 recensioner från resenärerBaserat på 1549 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Son Caliu, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Våra kunder har 16. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Ibersol Son Caliu Mar är 315. Ibersol Son Caliu Mar totalrenoverades 2011. Ibersol Son Caliu Mar är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Ibersol Son Caliu Mar håller öppet dygnet runt. Ibersol Son Caliu Mar har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassat. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roc Portonova
  Från732krPer natt

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Karta
  1.97 km från Marineland Mallorca
  3,9/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 490 recensioner från resenärerBaserat på 490 recensioner från resenärer

  Beläget i den lugnaste delen av Palmanova där man kan njuta av vidsträckt utsikt över bukten, har detta hotell ett utmärkt läge precis intill en liten småbåtshamn och 100 meter från stranden. En mängd restauranger, barer, pubar och butiker finns inom några steg och centrala Palma med dess charmiga gamla stad, museer och unika butiker ligger bara 13 km bort. Det är en perfekt plats för familjer med barn och grupper av vänner.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Marineland Mallorca
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Marineland Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Roc Portonova
  Roc Portonova
  3,9/5
  Kundomdömenav  27 Åsikter

  Bra poolområde, trevlig personal speciellt David :), gratis wifi i receptionen, bra läge

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/08/2017

  Från733krSe mer