Hotell i närheten av Natural Park Mondragó

Se på kartan
Hotell - Natural Park Mondragó

Natural Park MondragóFrån  235kr

Rekommenderade hotell nära Natural Park Mondragó

 • Condemar
  Från987krPer natt

  Condemarstars

  Cala Mondrago, Mallorca , Carretera santanyi-cala mondrago s/n - Karta
  1.51 km från Natural Park Mondragó
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i Cala Mondrago. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta vandrarhem. Det totala antalet rum är 87. Condemar totalrenoverades 2001. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på Condemar håller öppet dygnet runt. Condemar tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostal Ventura
  Från702krPer natt

  Hostal Venturastars

  Cala Santanyi, Mallorca , Calle pintor bernareggi 17 - Karta
  2.13 km från Natural Park Mondragó
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Cala Santanyi. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hostal Ventura. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hostal Ventura. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • IBEROSTAR Club Cala Barca
  Från2.299krPer natt

  IBEROSTAR Club Cala Barcastars

  Cala Mondrago, Mallorca , Sa barca trancada s/n - Karta
  2.33 km från Natural Park Mondragó
  4,1/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3021 recensioner från resenärerBaserat på 3021 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Mondrago. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell har ett strandnära läge. Anläggningen har totalt 690 rum. Detta boende genomgick en renovering 2010. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Natural Park Mondragó

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här