Hotell i närheten av Natural Park Mondragó

Se på kartan
Hotell - Natural Park Mondragó

Natural Park MondragóFrån  252kr

Rekommenderade hotell nära Natural Park Mondragó

 • Condemar
  Från590krPer natt

  Condemarstars

  Cala Mondrago, Mallorca , Carretera santanyi-cala mondrago s/n - Karta
  1.51 km från Natural Park Mondragó
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 132 recensioner från resenärerBaserat på 132 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem återfinns i Cala Mondrago. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Denna anläggning kan erbjuda totalt 87 rum. Denna anläggning renoverades 2001. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Na Martina
  Från1.178krPer natt

  Na Martinastars

  Santanyi, Mallorca , ctra. porto petro s/n - Karta
  1.93 km från Natural Park Mondragó
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 77 recensioner från resenärerBaserat på 77 recensioner från resenärer

  Detta enkla hus på landet är särskilt utformat för familjer och finns i Santanyi. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1900 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna välutrustade anläggning har 1 handikappanpassat rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Na Martina tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Na Martina som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • IBEROSTAR Club Cala Barca
  Från1.009krPer natt

  IBEROSTAR Club Cala Barcastars

  Cala Mondrago, Mallorca , Sa barca trancada s/n - Karta
  2.33 km från Natural Park Mondragó
  4,1/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2926 recensioner från resenärerBaserat på 2926 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala Mondrago. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning har ett strandnära läge. Detta boende innefattar 690 trivsamma rum. IBEROSTAR Club Cala Barca totalrenoverades 2010. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder IBEROSTAR Club Cala Barca babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på IBEROSTAR Club Cala Barca. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta hotell. På IBEROSTAR Club Cala Barca kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Natural Park Mondragó

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här