Hotell i närheten av Natural Park of Albufera de Mallorca

Se på kartan
Hotell - Natural Park of Albufera de Mallorca

Natural Park of Albufera de MallorcaFrån  256kr

Rekommenderade hotell nära Natural Park of Albufera de Mallorca

 • Playa Esperanza Resort
  Från1.041krPer natt

  Playa Esperanza Resortstars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 4 - Karta
  1.73 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning har ett strandnära läge. Denna anläggning har totalt 338 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Playa Esperanza Resort håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Playa Esperanza Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prinsotel La Dorada
  Från1.058krPer natt

  Prinsotel La Doradastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcudia-arta km 5.500 km. 5,5 - Karta
  1.78 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1235 recensioner från resenärerBaserat på 1235 recensioner från resenärer

  Prinsotel La Dorada öppnade under 1997 och undergick under 2008 en renovering. Det är ett familjevänligt hotell som är beläget i hjärtat av Platja de Muro området, endast 150 meter från den vackra, näst intill den oändliga sandstranden som möts av det kristallklara vattnet från medelhavet. Det ligger även nära det vackra S'Albufera naturreservatet, som kan besökas utan några extra kostnader. Puerto de Alcúdia och Can Picafort ligger 5 och 6 km från hotellet, och kan nås enkelt med de regelbundna busslinjerna. Lägenhetshotellet är byggt runt en underbar bassäng och ett trädgårdslandskap med 1,500 m2 bassängyta, barnbassäng inkluderad. Yngre gäster kommer att älska miniklubben eller lekplatsen, medan föräldrarna blir klemade och slappnar av i det fantastiska spaområdet. Sportanläggningar såsom minigolf, cykling eller vindsurfande är alla tillgängliga. Detta hotell är perfekt för en familjesemester belägen under medelhavssolen.

  Se mer
 • Viva Blue & Spa
  Från792krPer natt

  Viva Blue & Spastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer passeig de bateman s/n - Karta
  1.93 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1486 recensioner från resenärerBaserat på 1486 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är perfekt för familjer och ligger i Playa de Muro. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta lägenhetshotell är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 5. 5 kilometer till hamnen. Viva Blue & Spa har totalt 265 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Viva Blue & Spa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Viva Blue & Spa bidrar till gästernas trivsel. Viva Blue & Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på Viva Blue & Spa är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Viva Blue & Spa. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • IBEROSTAR Playa de Muro
  Från760krPer natt

  IBEROSTAR Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 8 - Karta
  2.05 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 516 recensioner från resenärerBaserat på 516 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa de Muro. Från det här hotellet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende har ett strandnära läge. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. De 447 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. IBEROSTAR Playa de Muro genomgick en renovering 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Zafiro Bahia
  Från1.029krPer natt

  Zafiro Bahiastars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida playa de muro s/n - Karta
  2.13 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 683 recensioner från resenärerBaserat på 683 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt lägenhetshotell som är lokaliserat i Playa de Muro. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 266 ombonade rum. Zafiro Bahia är från år 1993. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Alcudia Suite
  Från1.001krPer natt

  Grupotel Alcudia Suitestars

  Playa de Muro, Mallorca , C else hetzel 4 - Karta
  2.19 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 179 recensioner från resenärerBaserat på 179 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex är mycket vackert beläget i Alcudia området, mycket nära Playas de Muro, en lång sandstrand bara 150 meter bort. Inom gångavstånd kan gästerna hitta allmänna kommunikationsförbindelser och ett köpcentrum, liksom otaliga barer, restauranger och en mängd olika nattklubbar. Detta är en perfekt plats för gäster som vill njuta av Medelhavet.

  Se mer
 • Grupotel Amapola
  Från1.049krPer natt

  Grupotel Amapolastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer circuit del llac 49 - Karta
  2.21 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 255 recensioner från resenärerBaserat på 255 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa de Muro är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra resenärer har 43. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Grupotel Amapola är 156. Senast detta hotell renoverades var 2003. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Grupotel Amapola tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Grupotel Amapola är handikappanpassadeGrupotel Amapola är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta hotell. Grupotel Amapola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Albufera Playa
  Från848krPer natt

  Iberostar Albufera Playastars

  Playa de Muro, Mallorca , Avda. albufera s/n - Karta
  2.31 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1373 recensioner från resenärerBaserat på 1373 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell är idyllisk placerat vid Alcudiabukten. Hotellet ligger intill sandstranden och det är nära till centrum av den livliga turistorten, där våra gäster hittar ett överflöd av charmiga restauranger, livliga nöjesställen och många shoppingmöjligheter. Hotellet ligger nära ett skyddat naturområde med vackra aromatiska tallar, där gästerna har möjlighet att vandra, att cykla mountainbike eller att rida i. Hotellet har en fantastisk elegant exteriör som smälter harmoniskt in i den naturliga omgivningen. Invändigt har hotellet en modern design och elegant dekoration som ger det en kunglig glans. Gästerna kommer att imponeras av de fantastiska rummen med uppfriskande neutral inredning som gör dem till verkliga oaser av lugn och ro.

  Se mer
 • IBEROSTAR Albufera Park
  Från987krPer natt

  IBEROSTAR Albufera Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle dunes bahía de alcudia - Karta
  2.31 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 992 recensioner från resenärerBaserat på 992 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa de Muro är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Detta boende har ett strandnära läge. Det totala antalet rum är 250. IBEROSTAR Albufera Park genomgick en totalrenovering 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på IBEROSTAR Albufera Park. De gemensamma utrymmen på IBEROSTAR Albufera Park är rullstolsanpassade. Endast stora husdjur är tillåtna på detta boende. Gästerna kan utforska de olika matställena som IBEROSTAR Albufera Park erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Roc Continental Park
  Från985krPer natt

  Roc Continental Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle iola 4 - Karta
  2.49 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa de Muro är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 60 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 185 rum. Detta hotell totalrenoverades 1998. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Natural Park of Albufera de Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här