Hotell i närheten av Natural Park of Albufera de Mallorca

Se på kartan
Hotell - Natural Park of Albufera de Mallorca

Natural Park of Albufera de MallorcaFrån  235kr

Rekommenderade hotell nära Natural Park of Albufera de Mallorca

 • Grupotel Parc Natural & Spa
  Från3.677krPer natt

  Grupotel Parc Natural & Spastars

  Playa de Muro, Mallorca , Av. platges de muro, alcudia-arta 5 - Karta
  1.65 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 355 recensioner från resenärerBaserat på 355 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa de Muro är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning har ett strandnära läge. Anläggningen har totalt 142 rum. Detta boendes byggår är 1995. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Grupotel Parc Natural & Spa är rullstolsanpassade. Grupotel Parc Natural & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Grupotel Parc Natural & Spa. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mar Hotels Playa de Muro Suites
  Från1.110krPer natt

  Mar Hotels Playa de Muro Suitesstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer falco s/n - Karta
  1.7 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  3,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger i hjärtat av ett grönt komplex i Alcudia-bukten, på den fantastiska ön Mallorca. Gästerna kommer att befinna sig bara en kort bit från S'Albufera Natural Park och Playa de Muro och bara 500 meter från närmaste shoppingställe och nöjen. Det allmänna transportnätet finns bara några steg från komplexet. Detta charmiga hotell hälsar gästerna med värme och utmärkt service. Lägenheterna är vackert inredda och erbjuder ett avkopplande hem. De är väl utrustade med moderna bekvämligheter, för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det utbud av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Be Live Collection Palace de Muro
  Från2.623krPer natt

  Be Live Collection Palace de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Ctra alcudia arta s/n - Karta
  1.74 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1193 recensioner från resenärerBaserat på 1193 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Playa de Muro. Från denna egendom är det 5 meter till närmaste strand. Våra gäster har 43. 4 kilometer till flygplatsen. 184 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet byggdes år 2000. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Be Live Collection Palace de Muro. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Be Live Collection Palace de Muro har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Be Live Collection Palace de Muro kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Garden Selection Hotel & Spa
  Från1.804krPer natt

  Playa Garden Selection Hotel & Spastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcúdia-artá, km 25,9 km.29,5 - Karta
  1.92 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 756 recensioner från resenärerBaserat på 756 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Playa de Muro. Det totala antalet rum på Playa Garden Selection Hotel & Spa är 450. På Playa Garden Selection Hotel & Spa har gästerna tillgång till internet. Receptionen på Playa Garden Selection Hotel & Spa har inte öppet dygnet runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Iberostar Selection Playa de Muro Village
  Från3.049krPer natt
  1.97 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
   

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom har ett strandnära läge. Detta boende kan erbjuda totalt 190 rum. Iberostar Selection Playa de Muro Village totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Iberostar Selection Playa de Muro Village. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Iberostar Selection Playa de Muro Village är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Iberostar Selection Playa de Muro Village. Denna miljövänliga anläggning har en -certifiering. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Iberostar Selection Playa de Muro Village som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • IBEROSTAR Playa de Muro
  Från2.583krPer natt

  IBEROSTAR Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida de la albufera 8 - Karta
  2.05 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 658 recensioner från resenärerBaserat på 658 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa de Muro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 7. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. De 447 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2017. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på IBEROSTAR Playa de Muro är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på IBEROSTAR Playa de Muro. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eix Lagotel
  Från720krPer natt

  Eix Lagotelstars

  Playa de Muro, Mallorca , Circuit del llac s/n - Karta
  2.11 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta hotell är beläget i Alcudia ett turistcentrum bara 800 meter från den närmaste vackra sandstranden (busstransport erbjuds). Inbjudande shoppingområden med affärer, barer och restauranger finns i närheten. Detta charmiga hotell nära stranden har en foajé med en 24-timmarsreception, hissar och en frisörsalong. Gästerna kan njuta av en måltid i restaurangen eller en drink i baren. Tvättservice finns också. De välkomnande rummen har badrum, ett kassaskåp som kan hyras och telefon. Det finns en utomhuspool samt en solterrass möblerad med solstolar. De som vill koppla kan utnyttja jacuzzin och sportentusiaster kan använda hotellets tennisbanor och det egna gymmet. Gästerna väljer från en riklig frukostbuffé.

  Se mer
 • Zafiro Bahia
  Från2.363krPer natt

  Zafiro Bahiastars

  Playa de Muro, Mallorca , Avenida playa de muro s/n - Karta
  2.13 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 767 recensioner från resenärerBaserat på 767 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell, som återfinns i Playa de Muro, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 266 trivsamma rum. Zafiro Bahia byggdes 1993. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Zafiro Bahia tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Zafiro Bahia erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Zafiro Bahia. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grupotel Alcudia Suite
  Från1.849krPer natt

  Grupotel Alcudia Suitestars

  Playa de Muro, Mallorca , C else hetzel 4 - Karta
  2.19 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex är mycket vackert beläget i Alcudia området, mycket nära Playas de Muro, en lång sandstrand bara 150 meter bort. Inom gångavstånd kan gästerna hitta allmänna kommunikationsförbindelser och ett köpcentrum, liksom otaliga barer, restauranger och en mängd olika nattklubbar. Detta är en perfekt plats för gäster som vill njuta av Medelhavet.

  Se mer
 • Grupotel Amapola
  Från1.118krPer natt

  Grupotel Amapolastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer circuit del llac 49 - Karta
  2.21 km från Natural Park of Albufera de Mallorca
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa de Muro. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra gäster har 43. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 156 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2003. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Grupotel Amapola. Alla badrum på Grupotel Amapola är handikappanpassadeDe som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Grupotel Amapola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Natural Park of Albufera de Mallorca
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Natural Park of Albufera de Mallorca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här