Hotell i närheten av Palma Aquarium

Se på kartan
Hotell - Palma Aquarium

Palma AquariumFrån  285kr

Rekommenderade hotell nära Palma Aquarium

 • Roc Leo
  Från955krPer natt

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Karta
  0.34 km från Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundomdömenav 92 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 231 recensioner från resenärerBaserat på 231 recensioner från resenärer

  Detta populära hotell ligger bara 400 meter från centrum i Ca'n Pastilla och ligger inom gångavstånd från sandstranden hem. Palma centrum är inte mer än 9 km från hotellet och kan lätt nås med bil eller med kollektivtrafik. Hotellet ligger bara 3 km från flygplatsen. Det är ett perfekt ställe för familjer eller grupper av vänner som vill njuta av en trevlig semester under solen.

  Se mer
 • Java
  Från1.088krPer natt

  Javastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Karta
  0.35 km från Palma Aquarium
  3,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 778 recensioner från resenärerBaserat på 778 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Ca'n Pastilla. Den närmaste stranden ligger 850 meter från detta hotell. Våra besökare har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 249 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2013. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Java tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • HM Tropical
  Från1.437krPer natt

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Karta
  0.43 km från Palma Aquarium
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 588 recensioner från resenärerBaserat på 588 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa de Palma. Från detta boende som är beläget 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna anläggning. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. De 205 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Hotellet är helt rullstolsanpassat och har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på HM Tropical. På HM Tropical kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa
  Från1.497krPer natt

  Playastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Karta
  0.48 km från Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 863 recensioner från resenärerBaserat på 863 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är avsett endast för gäster över 18 år, har ett utmärkt läge i första raden vid havet i Playa de Palma och bara 5 minuter från flygplatsen. Det erbjuder ett fantastisk utsikt över stranden och strandpromenaden. Dessutom, efter en kort promenad kan du nå det livliga området El Arenal. Det finns också busshållplatser inom området, som ger enkel tillgång till staden Palma.

  Se mer
 • Som Sauló
  Från768krPer natt

  Som Saulóstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Karta
  0.66 km från Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Ca'n Pastilla. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Detta hotell har totalt 39 ombonade rum. Som Sauló är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta hotell tillåter inte husdjur. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter.

  Se mer
 • THB El Cid
  Från1.331krPer natt

  THB El Cidstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Karta
  0.73 km från Palma Aquarium
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 759 recensioner från resenärerBaserat på 759 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger precis vid stranden och bara 5 km från flygplatsen och 4 km från Palmas centrum. Gästerna kan njuta av Medelhavets landskap och lugn. Anläggningen är nyrenoverad. Här finns ett konferensrum med audiovisuell utrustning, gemensamma lokaler och en utomhuspool anpassad för handikappade personer.

  Se mer
 • Caballero
  Från1.200krPer natt

  Caballerostars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria 3 - Karta
  0.74 km från Palma Aquarium
  3,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 686 recensioner från resenärerBaserat på 686 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa de Palma. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 6 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 308 rum. Caballero genomgick en renovering 2013. För gästernas bekvämlighet har detta hotell internet. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Caballero tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Bg Pamplona
  Från955krPer natt

  Bg Pamplonastars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria s/n - Karta
  0.8 km från Palma Aquarium
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell har ett förträffligt läge endast 90 m från den vackra sandstranden vid Playa de Palma, en kort färd från flygplatsen och Mallorcas huvudstad Palma. Besökarna hittar gott om barer, restauranger och kaféer för avkoppling och god mat precis i närheten. Alla de luftkonditionerade och ljusa rummen, sviterna och studiorna är smakfullt inredda och utrustade med en lång rad praktiska bekvämligheter som garanterar en behaglig vistelse. Varje logienhet har ett modernt badrum med särskilda inslag och en privat terrass för återhämtning i slutet av dagen. Inomhus kommer gästerna att uppskatta den stora mängd rätter som kan åskådas i restaurangen i bufféstil med öppet kök, och utomhus kan de ta det lugnt i någon av de balinesiska sängarna eller solstolarna som finns vid poolen.

  Se mer
 • Negresco
  Från1.253krPer natt

  Negrescostars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria 2 - Karta
  0.81 km från Palma Aquarium
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 279 recensioner från resenärerBaserat på 279 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Playa de Palma. För våra besökare är det 2. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 25 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 13. 5 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 104 rum. Hotellet totalrenoverades 2016. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Negresco tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Negresco kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HM Balanguera Beach
  Från1.228krPer natt

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Karta
  0.82 km från Palma Aquarium
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Hotell HM Balanguera Beach ligger i hjärtat av de magnifika Playa de Palma, bara ett par minuter från flygplatsen. Här möts avkoppling och modernitet vilket skapar en unik atmosfär. På hotellet kan gästerna känna den varma medelhavspersonligheten, som också genomsyrar de 129 bekväma och ljusa rummen, som är fullt utrustade med balkong. Du kan njuta av den unika utsikten över Palmas strand från din balkong, den exklusiva skybaren eller från någon av poolerna som ligger i hotellets penthouse där du även serveras superba cocktails. Dessutom serveras en varierad och fräsch buffé i hotellets restaurang.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  40  Hotell - Palma Aquarium
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Palma Aquarium

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här