Hotell i närheten av Romerska staden Pollentia

Se på kartan
Hotell - Romerska staden Pollentia

Romerska staden PollentiaFrån  256kr

Rekommenderade hotell nära Romerska staden Pollentia

 • Can Simo Petit Hotel
  Från1.153krPer natt

  Can Simo Petit Hotelstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de sant jaume 1 - Karta
  0.16 km från Romerska staden Pollentia
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell är beläget i Alcudia. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lantliga hotellet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1. 7 kilometer från detta boende. Can Simo Petit Hotel garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Detta boende som byggdes 1850 totalrenoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Can Simo Petit Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Can Simo Petit Hotel. Can Simo Petit Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Can Simo Petit Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alcudia Petit
  Från860krPer natt

  Alcudia Petitstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer d en serra 23 - Karta
  0.17 km från Romerska staden Pollentia
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Alcudia. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Trots att denna anläggning byggdes 1800 har den genomgått en renovering 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Alcudia Petit är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker.

  Se mer
 • Apartamentos Carlos V
  Från531krPer natt

  Apartamentos Carlos Vstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de pollentia 2 - Karta
  0.33 km från Romerska staden Pollentia
  5,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i hjärtat av den medeltida staden Alcudia. Puerto Beach ligger 20 minuters bilresa från hotellet. Denna nyrenoverade lägenhet hotel har 20 lägenheter med 1 eller 2 sovrum. Lägenheterna är perfekt för familjer eller små grupper av vänner söker lugnt boende. Gästerna välkomnas i den trevliga atmosfären i den ljusa lobbyn. Faciliteter finns tillgängliga för gästerna på denna anläggning som inkluderar en restaurang. Förutom ett eget badrum med badkar, lägenheterna erbjuder en matsal och ett kök med kylskåp och mikrovågsugn. Ytterligare funktioner inkluderar en TV och telefon, samt värme- och klimatanläggning. Sängarna är bekväma för att säkerställa en god natts sömn till gästerna.

  Se mer
 • Zafiro Tropic
  Från667krPer natt

  Zafiro Tropicstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer d anselm turmeda 1 - Karta
  1.03 km från Romerska staden Pollentia
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1284 recensioner från resenärerBaserat på 1284 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Puerto de Alcudia. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta hotell innefattar 340 trivsamma rum. Zafiro Tropic totalrenoverades 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Zafiro Tropic är inte någon husdjursvänlig anläggning. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Zafiro Tropic. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales Condes de Alcudia
  Från887krPer natt

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Karta
  1.14 km från Romerska staden Pollentia
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1472 recensioner från resenärerBaserat på 1472 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell är centralt beläget i hjärtat av turistorten Alcudia. Gästerna kommer att befinna sig bara några steg från den vidsträckta sandstranden, samt en mängd butiker, kaféer, barer och restauranger. Detta trevliga hotell ligger bara en kort bit från det allmänna kommunikationsnätet. Gästerna hälsas med värme och utmärkt service. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster, catering för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Alcudia Garden
  Från2.199krPer natt

  Alcudia Gardenstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 1 - Karta
  1.23 km från Romerska staden Pollentia
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Denna semesterby vid havet ligger nära gamla staden i Alcudia. Anläggningen ligger bara en gata från den oförstörda, fina sandstranden, där gästerna kan koppla av och behagligt varva ner på bekväma solstolar och njuta av de vackra och lugna omgivningarna. Stadscentrum ligger bara ett stenkast från anläggningen, och där kan gästerna utforska ett varierat utbud av butiker, restauranger och nöjesställen, liksom strandpromenaden i hamnen. Golfbanan ligger endast 2 km från anläggningen. Gästerna kommer att imponeras av lägenheterna som är inredda med stil och elegans och som har utformats med komfort och bekvämlighet i åtanke. I lägenheterna känner man sig verkligen hemma, långt borta från vardagsjäkten.

  Se mer
 • Vanity Hotel Golf
  Från1.317krPer natt

  Vanity Hotel Golfstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carretera d arta 13 - Karta
  1.26 km från Romerska staden Pollentia
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 676 recensioner från resenärerBaserat på 676 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Puerto de Alcudia. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från den här egendomen. Detta boende har ett strandnära läge. Denna anläggning ligger nära hamnen. Vanity Hotel Golf har totalt 117 rum. Senast detta boende renoverades var 2019. Alla gästerna på Vanity Hotel Golf kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Vanity Hotel Golf kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zafiro Palace Alcudia
  Från1.369krPer natt

  Zafiro Palace Alcudiastars

  Alcudia, Mallorca , C/ camí real al moll 2 - Karta
  1.27 km från Romerska staden Pollentia
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1127 recensioner från resenärerBaserat på 1127 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Alcudia, är ett bra alternativ för familjer. Det totala antalet rum på Zafiro Palace Alcudia är 373. Det här hotellet byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Zafiro Palace Alcudia tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Zafiro Palace Alcudia erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Caprice Alcudia Port
  Från1.214krPer natt

  Caprice Alcudia PortstarsGreenProgram Icon

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle coral 4 1 - Karta
  1.27 km från Romerska staden Pollentia
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta lägenhetshotell ligger inom 80 m från en sandstrand. Länkar till allmänna kommunikationer finns 80 m bort och centrum av Alcúdia ligger ca 1,5 km bort. Ett brett utbud av alternativ för vattensporter är ca 100 meter från småbåtshamnen. Det finns en golfbana 1,5 km från hotellet. Detta luftkonditionerade hotell har totalt 55 enheter över 4 våningar. Anläggningen har ett spelrum, konferenslokaler och en restaurang. Den har ett cykelförråd, tvättstuga och tillgång till Internet. Enheterna har ett eget badrum och ett fullt utrustat kök. Hotellet har en trädgård med uppvärmd pool för vuxna och barn. Kompletta professionella program erbjuds för idrottare utöver det finns Stavgång, ridning, tennis, fotboll och dykning. Gästerna kan välja sin frukost och middag från en buffé, med en regionalt dagens rätt. Det finns ett temas buffen två gånger i veckan.

  Se mer
 • Club Jet Tours Alcudia
  Från1.264krPer natt

  Club Jet Tours Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer maria antonia salva 2 - Karta
  1.29 km från Romerska staden Pollentia
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga strandhotell har ett lugnt läge vid slutet av en återvändsgränd i Puerto de Alcúdia på den härliga ön Mallorca. Hotellet ligger vid en liten strand med vacker utsikt över Formentor och bukten i Pollenca. Gästerna kan hitta en mängd nöjesställen, barer och restauranger inom räckhåll från hotellet och den historiska gamla stadsdelen i Alcúdia är bara på en 20 minuters promenad bort. Detta attraktiva hotell har en avkopplande miljö, där man kan njuta av en uppfriskande semester. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för gästernas komfort. Hotellet erbjuder ett brett och varierat utbud av fritids- och rekreationsanläggningar som säkert lockar hela familjen. Hotellet har också ett säsongsmässigt underhållningsprogram som kommer att uppskattas av gäster i alla åldrar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  29  Hotell - Romerska staden Pollentia
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Romerska staden Pollentia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här