Hotell i närheten av Safari Zoo

Se på kartan
Hotell - Safari Zoo

Safari ZooFrån  256kr

Rekommenderade hotell nära Safari Zoo

 • Globales Apartotel Bouganvilla
  Från948krPer natt

  Globales Apartotel Bouganvillastars

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Karta
  0.31 km från Safari Zoo
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1180 recensioner från resenärerBaserat på 1180 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sa Coma är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 614. Detta hotell totalrenoverades 2016. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning är miljövänlig. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Apartamento Beauty Sa Coma I
  Från21.071krPer natt

  Apartamento Beauty Sa Coma Istars

  Sa Coma, Mallorca , Av.las palmeras s/n edificio playsol 3º puerta 4 - Karta
  0.5 km från Safari Zoo
   

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Sa Coma. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Apartamento Beauty Sa Coma I håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Apartamento Beauty Sa Coma I tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Aptos. Club Sa Coma
  Från367krPer natt

  Aptos. Club Sa Comastars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer card 9 - Karta
  1.11 km från Safari Zoo
  2,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet är belägen i Sa Coma. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Totalt 52 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2017. Aptos. Club Sa Coma har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aptos. Club Sa Coma har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Från577krPer natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Karta
  1.14 km från Safari Zoo
  2,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1179 recensioner från resenärerBaserat på 1179 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i ett lugnt område i Sa Coma, nära den berömda Cala Millor. Hotellet erbjuder vacker utsikt över havet från de flesta rum och är mindre än 60 meter från närmaste strand. Inom området kommer gästerna att kunna hitta ett brett utbud av shopping och nöjen samt barer och restauranger. Gästerna kan också njuta av en trevlig promenad runt naturskyddade området i Punta n'Amer, som ligger i närheten. Detta är en fantastisk plats att njuta av under den ljusa Medelhavets sol.

  Se mer
 • Europa Apartamentos
  Från379krPer natt

  Europa Apartamentosstars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer dalies 30 - Karta
  1.16 km från Safari Zoo
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 159 recensioner från resenärerBaserat på 159 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet finns i Sa Coma. Från denna lägenhet som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna lägenhet. Detta boende kan erbjuda totalt 42 rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Europa Apartamentos erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Europa Apartamentos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hipotels Marfil Playa
  Från658krPer natt

  Hipotels Marfil Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Cards 1 - Karta
  1.2 km från Safari Zoo
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 452 recensioner från resenärerBaserat på 452 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Sa Coma. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Totalt 162 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2000. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Hipotels Marfil Playa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamento Beauty Sa Coma II
  Från21.071krPer natt

  Apartamento Beauty Sa Coma IIstars

  Sa Coma, Mallorca , Av. las palmeras s/n, ed. playsol 4º puerta 7 - Karta
  1.21 km från Safari Zoo
   

  Denna mysiga lägenhet är belägen i Sa Coma. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Apartamento Beauty Sa Coma II håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Apartamento Beauty Sa Coma II förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Apartamento Beauty Sa Coma II är inte någon husdjursvänlig anläggning. Apartamento Beauty Sa Coma II tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Hipotels Mediterraneo Club
  Från1.206krPer natt

  Hipotels Mediterraneo Clubstars

  Sa Coma, Mallorca , Avenida ses savines s/n - Karta
  1.23 km från Safari Zoo
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1213 recensioner från resenärerBaserat på 1213 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Sa Coma är denna charmiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här lägenheten. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Boendet har totalt 318 rum. Hipotels Mediterraneo Club totalrenoverades 2012. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hipotels Mediterraneo Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Hipotels Mediterraneo Club. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Protur Vista Badia
  Från1.564krPer natt

  Protur Vista Badiastars

  Sa Coma, Mallorca , Xiprers s/n - Karta
  1.24 km från Safari Zoo
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 850 recensioner från resenärerBaserat på 850 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sa Coma är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger 30 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 250 trivsamma rum. Protur Vista Badia totalrenoverades 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Protur Vista Badia är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • THB Sa Coma Platja
  Från1.424krPer natt

  THB Sa Coma Platjastars

  Sa Coma, Mallorca , Ses gavines sn - Karta
  1.36 km från Safari Zoo
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 862 recensioner från resenärerBaserat på 862 recensioner från resenärer

  Inrättande av 154 rum som ligger på stranden i Sa Coma, Östra Mallorca, 63 km från Palma och 16 km från Manacor. Beläget nära köpcentra, stormarknader, butiker, bokhandlar, Safari Park och naturreservatet Punta San N'Amer. Hotellet har 3 handikappanpassade rum på begäran, 24 h reception, kassaskåp, hiss, rumsservice, sjukvård, gratis Wi-Fi, satellit-TV, luftkonditionering, tv lounge bar och terrass, utomhuspool, solterrass med solstolar, parasoller och bar, underhållning för vuxna och barn.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - Safari Zoo
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Safari Zoo

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här