Hotell i närheten av Safari Zoo

Se på kartan
Hotell - Safari Zoo

Safari ZooFrån  234kr

Rekommenderade hotell nära Safari Zoo

 • Globales Apartotel Bouganvilla
  Från1.538krPer natt

  Globales Apartotel Bouganvillastars

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Karta
  0.31 km från Safari Zoo
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1278 recensioner från resenärerBaserat på 1278 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Sa Coma. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Globales Apartotel Bouganvilla är 614. Denna anläggning snyggades upp 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aptos. Club Sa Coma
  Från953krPer natt

  Aptos. Club Sa Comastars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer card 9 - Karta
  1.11 km från Safari Zoo
  2,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 225 recensioner från resenärerBaserat på 225 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Sa Coma. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från det här boende. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 52 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Aptos. Club Sa Coma erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. På Aptos. Club Sa Coma kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blue Sea Gran Playa
  Från1.702krPer natt

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Karta
  1.14 km från Safari Zoo
  2,9/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1267 recensioner från resenärerBaserat på 1267 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell ligger i ett lugnt område i Sa Coma, nära den berömda Cala Millor. Hotellet erbjuder vacker utsikt över havet från de flesta rum och är mindre än 60 meter från närmaste strand. Inom området kommer gästerna att kunna hitta ett brett utbud av shopping och nöjen samt barer och restauranger. Gästerna kan också njuta av en trevlig promenad runt naturskyddade området i Punta n'Amer, som ligger i närheten. Detta är en fantastisk plats att njuta av under den ljusa Medelhavets sol.

  Se mer
 • Europa Apartamentos
  Från1.310krPer natt

  Europa Apartamentosstars

  Sa Coma, Mallorca , Carrer dalies 30 - Karta
  1.16 km från Safari Zoo
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 161 recensioner från resenärerBaserat på 161 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Sa Coma. Från denna lägenhet som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Detta boende har totalt 42 ombonade rum. Dygnet-runt-servicen på Europa Apartamentos bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Europa Apartamentos babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hipotels Marfil Playa
  Från1.583krPer natt

  Hipotels Marfil Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Cards 1 - Karta
  1.2 km från Safari Zoo
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 475 recensioner från resenärerBaserat på 475 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sa Coma. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från det här boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Detta boende har 162 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2000. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hipotels Mediterraneo Club
  Från1.942krPer natt

  Hipotels Mediterraneo Clubstars

  Sa Coma, Mallorca , Avenida ses savines s/n - Karta
  1.23 km från Safari Zoo
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1264 recensioner från resenärerBaserat på 1264 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Sa Coma. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här lägenheten. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 10 meter till närmaste strand. Hipotels Mediterraneo Club har totalt 318 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Hipotels Mediterraneo Club håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Hipotels Mediterraneo Club. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seasun Siurell
  Från1.300krPer natt

  Seasun Siurellstars

  Sa Coma, Mallorca , Dalias, sa coma 10 - Karta
  1.31 km från Safari Zoo
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sa Coma är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Seasun Siurell är 75. Seasun Siurell genomgick en totalrenovering 2010. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Seasun Siurell tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. De som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Seasun Siurell kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa
  Från2.318krPer natt

  Protur Sa Coma Playa Hotel & SpastarsGreenProgram Icon

  Sa Coma, Mallorca , Calle liles 6 - Karta
  1.33 km från Safari Zoo
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1841 recensioner från resenärerBaserat på 1841 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sa Coma är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. De 326 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende genomgick en renovering 2002. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta hotell har en Travelife-certifiering. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • THB Sa Coma Platja
  Från1.819krPer natt

  THB Sa Coma Platjastars

  Sa Coma, Mallorca , Ses gavines sn - Karta
  1.36 km från Safari Zoo
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 930 recensioner från resenärerBaserat på 930 recensioner från resenärer

  Inrättande av 154 rum som ligger på stranden i Sa Coma, Östra Mallorca, 63 km från Palma och 16 km från Manacor. Beläget nära köpcentra, stormarknader, butiker, bokhandlar, Safari Park och naturreservatet Punta San N'Amer. Hotellet har 3 handikappanpassade rum på begäran, 24 h reception, kassaskåp, hiss, rumsservice, sjukvård, gratis Wi-Fi, satellit-TV, luftkonditionering, tv lounge bar och terrass, utomhuspool, solterrass med solstolar, parasoller och bar, underhållning för vuxna och barn.

  Se mer
 • Protur Biomar Gran Hotel & Spa
  Från3.456krPer natt

  Protur Biomar Gran Hotel & SpastarsGreenProgram Icon

  Sa Coma, Mallorca , De baladres 5 - Karta
  1.43 km från Safari Zoo
  4,8/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1133 recensioner från resenärerBaserat på 1133 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Sa Coma, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från hotellet. Från detta boende är det 350 meter till närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 216 rum. Boendet byggdes år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har en Travelife-certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Protur Biomar Gran Hotel & Spa. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  37  Hotell - Safari Zoo
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Safari Zoo

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här