Hotell i närheten av Son Sant Joan Airport

Se på kartan
Hotell - Son Sant Joan Airport

Son Sant Joan AirportFrån  235kr

Rekommenderade hotell nära Son Sant Joan Airport

 • Amic Can Pastilla
  Från1.003krPer natt

  Amic Can Pastillastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Oratge 4 - Karta
  1.67 km från Son Sant Joan Airport
  3,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta trevliga hotell ligger precis intill strandpromenaden och är på gångavstånd till den lokala sandstranden i Can Pastilla. Det historiska centrum av Palma de Mallorca med sina många nöjesställen ligger 7 km bort och nås enkelt med lokal regelbunden busstrafik (som stannar framför hotellet). Det finns en golfbana ca 10 km bort. Detta är en idealisk plats att börja upptäcka ön ifrån.

  Se mer
 • Amic Gala
  Från1.104krPer natt

  Amic Galastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Karta
  1.68 km från Son Sant Joan Airport
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Ca'n Pastilla. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 3 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Från detta hotell är det 70 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Totalt 236 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Amic Gala. Detta boende snyggades upp 1998. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB El Cid
  Från1.648krPer natt

  THB El Cidstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Karta
  1.72 km från Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 824 recensioner från resenärerBaserat på 824 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger precis vid stranden och bara 5 km från flygplatsen och 4 km från Palmas centrum. Gästerna kan njuta av Medelhavets landskap och lugn. Anläggningen är nyrenoverad. Här finns ett konferensrum med audiovisuell utrustning, gemensamma lokaler och en utomhuspool anpassad för handikappade personer.

  Se mer
 • Java
  Från1.716krPer natt

  Javastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Karta
  1.72 km från Son Sant Joan Airport
  3,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 823 recensioner från resenärerBaserat på 823 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Pastilla. Från denna egendom är det 850 meter till närmaste strand. Våra kunder har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 249 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Java. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roc Leo
  Från1.620krPer natt

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Karta
  1.72 km från Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundomdömenav 92 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta populära hotell ligger bara 400 meter från centrum i Ca'n Pastilla och ligger inom gångavstånd från sandstranden hem. Palma centrum är inte mer än 9 km från hotellet och kan lätt nås med bil eller med kollektivtrafik. Hotellet ligger bara 3 km från flygplatsen. Det är ett perfekt ställe för familjer eller grupper av vänner som vill njuta av en trevlig semester under solen.

  Se mer
 • Amic Miraflores
  Från1.190krPer natt

  Amic Mirafloresstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Xabec 4 - Karta
  1.73 km från Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 307 recensioner från resenärerBaserat på 307 recensioner från resenärer

  Den populära Hotel Amic Miraflores har ett fantastiskt läge i Can Pastilla, bara 50 meter från den breda och till synes gränslösa sandstranden i Playa de Palma och det varma vattnet i Medelhavet. I närheten av hotellet, finns en mängd av restauranger, barer, butiker och nöjesställen, och Palma Aquarium är på gångavstånd. Den centrala Palma med sin pittoreska gamla stad, exklusiva butiker och museer kan lätt nås med kollektivtrafik. Alternativt finns det en vacker cykel körfält längs havet. Hotellet Stranden erbjuder bekväma, renoverade rum, varav många av dem har fantastisk havsutsikt. Gästerna kommer att uppskatta de tjänsterna och bekvämligheter som hotellet har, såsom en utomhuspool med separerade barnavdelning, solterrass, en trädgård, en restaurang och en bar. En idealisk plats för unga människor och barnfamiljer som vill bo nära stranden.

  Se mer
 • Roc Linda
  Från1.101krPer natt

  Roc Lindastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Karta
  1.74 km från Son Sant Joan Airport
  3,8/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 766 recensioner från resenärerBaserat på 766 recensioner från resenärer

  Beläget bara några steg från den långa sandstranden och det varma vattnet i Medelhavet, är veckans populära semesterhotell i Can Pastilla ligger på Playa de Palma som har ett stort utbud av butiker, restauranger, barer och kaféer i närheten. Hotellet erbjuder en utomhuspool med separerade barnområde och flera idrottsanläggningar. Staden Palma är lätt att nå med kollektivtrafik, är busshållplatsen precis intill hotellet. Flygplatsen ligger bara några minuter bort.

  Se mer
 • Som Sauló
  Från1.418krPer natt

  Som Saulóstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Karta
  1.76 km från Son Sant Joan Airport
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ca'n Pastilla. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta hotell. Boendet har totalt 39 rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds.

  Se mer
 • Marbel
  Från1.112krPer natt

  Marbelstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Karta
  1.77 km från Son Sant Joan Airport
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Ca'n Pastilla, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Marbel har totalt 71 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Marbel håller öppet dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Marbel erbjuder. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Playa
  Från1.047krPer natt

  Playastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Karta
  1.78 km från Son Sant Joan Airport
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 890 recensioner från resenärerBaserat på 890 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är avsett endast för gäster över 18 år, har ett utmärkt läge i första raden vid havet i Playa de Palma och bara 5 minuter från flygplatsen. Det erbjuder ett fantastisk utsikt över stranden och strandpromenaden. Dessutom, efter en kort promenad kan du nå det livliga området El Arenal. Det finns också busshållplatser inom området, som ger enkel tillgång till staden Palma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - Son Sant Joan Airport
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Son Sant Joan Airport

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner